Zilele mele ca trader de criptomonede instruit

Christopher Neuhaus este comerciant absolvent la GSR, un creator de piață cripto original care se concentrează pe furnizarea de lichidități colegilor instituționali, precum și pe crearea de piață pentru proiecte individuale de token. A început în urmă cu aproximativ o lună cu un lot de 7 absolvenți și a fost singurul angajat din SUA în acest an pentru postul de comerciant de absolvenți. După un antrenament inițial la Londra, acum este la birou și așa arată ziua lui normală.

6:00 – 8:00: Mă trezesc pe la șase, fac un mic dejun rapid și mă duc la sală. De obicei fac duș și mă pregătesc la sală ca să pot lua autobuzul direct la birou. GSR are un model de afaceri hibrid, așa că oamenii lucrează uneori de acasă luni și vineri. Este grozav că ai flexibilitatea de a alege când să vii la birou, dar încerc să vin cât mai des la birou pentru a fi mic în carieră. Apreciez foarte mult că pot să mă întorc pe scaunul meu și să am o conversație cu ceilalți și îmi place să pot intra în biroul prietenului meu și la umbra în timpul zilei, în timp ce învăț câteva operațiuni de zi cu zi.

8:00 – 9:00: Când ajung la muncă, mă întâlnesc cu unii dintre colegii mei, iau ceva din bucătărie și mă uit la unele sisteme și conversații pentru a vedea ce s-a întâmplat peste noapte. GSR are comercianți în toate fusurile orare diferite, așa că este foarte ușor să ne mutăm sarcinile zilnice în următorul fus orar și nu trebuie să lucrăm în afara orelor de lucru locale. M-am uitat la câteva articole de știri, dar în cripto este puțin diferit; Am derulat câteva pagini populare de Twitter pentru a vedea dacă s-a întâmplat ceva interesant în ecosistem și am citit câteva știri despre niște jetoane care nu au fost încă lansate oficial, dar par să fi influențat acțiunea prețului. Am derulat prin câteva chat-uri Telegram suplimentare legate de știri și am verificat surse de știri cripto precum The Block și CoinDesk pentru o imagine mai largă. Încerc să mă concentrez foarte mult pe spațiul derivatelor și al opțiunilor din cripto pentru că mi se pare că acesta este cel mai interesant, așa că mă uit, de asemenea, la unele metrici tradiționale, cum ar fi structura termenilor și declinarea opțiunilor cripto, și mă gândesc la unele dintre modurile în care comercianții ar putea să încerce să-și structureze părerile cu privire la piața opțiunilor Pentru a obține mai multă culoare în ceea ce privește direcția în care oamenii ar putea crede că s-ar putea îndrepta piața.

9:00 – 10:00: Avem un apel săptămânal la nivel global pentru a afla câteva dintre strategiile noastre de viitor și pentru a sublinia tipul de proiecte la care lucrăm. Este grozav să auzim alte proiecte în desfășurare și părerile altor comercianți despre unde s-ar putea mișca piața.

10:00 – 12:00: De obicei, îmi desfășoară activitățile operaționale zilnice, care includ cotarea clienților pentru tranzacții la vedere, opțiuni de stabilire a prețurilor pentru comercianții cu instrumente financiare derivate, monitorizarea sistemelor noastre de risc pentru a observa dacă ceva pare a fi inaccesibil și decontarea lichidatorilor și a acumulatorilor. Din când în când, voi face ajustări la rezervările de tranzacții care necesită ajustare, voi executa tranzacții pentru clienți și voi continua să monitorizez și să mă adaptez la piețele criptografice pentru a mă asigura că echipa este la curent cu orice fluxuri interesante sau tranzacții în curs.

12:00 – 13:00: Suntem un creator de piață pentru multe dulapuri cu opțiuni DeFi. Vineri, eu, Buddy, Embert, mă ajutăm să cotez și să prețuiesc o varietate de opțiuni incluse în unele dintre seifurile de opțiuni DeFi. Ținem evidența unde s-au tranzacționat seifurile anterior, precum și volumul și luăm în considerare acest lucru atunci când cotăm și încercăm să câștigăm seifuri. Mă asigur că rezerv orice flux pe care îl câștigăm din seifuri și apoi implementez motoarele noastre automate de acoperire pentru monetizare.

13:00 – 13:30GSR oferă zilnic prânz gratuit celor aflați la birou. Îmi comand prânzul dimineața devreme și ajung cândva aici. De obicei, mănânc la birou și verific orice știri sau actualizări interesante pe Twitter, Telegram și site-uri populare de știri cripto pentru a vedea dacă se întâmplă ceva interesant.

13:30 – 14:30: Când există timpi de nefuncționare și întreruperi ale activităților operaționale zilnice, am citit câteva cărți sugerate de Mike și John, doi dintre comercianții noștri din Europa. Cărțile acoperă opțiunile Vanilla și Exotic și pot pune orice întrebări despre Slack. GSR nu este un loc unde să te arunce pe foc sau să ai o mulțime de oameni înfricoșători, toată lumea este în aceeași echipă și știe că curba de învățare este foarte abruptă și toată lumea este dispusă să te ajute să te obișnuiești cu viteza.

14:30 – 15:00: Am apeluri de urmărire cu câțiva comercianți pentru că sunt încă nou și mă prezint la nivel global. Îmi face plăcere să aud mai multe despre ce fel de medii au oamenii înainte de a ajunge în spațiul cripto și de ce au ales criptomonede. GSR are o mulțime de cunoștințe și experiență în partea tradițională a lucrurilor, dar toată lumea de aici are o pasiune și interes pentru criptomonede. GSR are cu siguranță o senzație pentru o cultură cripto autentică, mai degrabă decât pentru o bancă. Unii dintre comercianții noștri poartă chiar pantaloni scurți la birou, ceea ce din câte mi se spune nu prea se întâmplă la bancă. Avem comercianți într-o varietate de fusuri orare diferite, așa că echilibrul dintre viața profesională și viața privată este grozav, iar mediul pare a fi mai interesant și mai rapid decât am auzit de la prietenii mei din bănci.

15:00 – 15:30: Clientul solicită o cotație pentru câteva opțiuni alternative diferite de monedă. GSR este specializată în stabilirea prețurilor și monetizarea opțiunilor altcoin, ceea ce este unde ne deosebim puțin de alți brokeri și magazine de criptomonede: citam nu numai opțiunile Bitcoin și ETH, ci și unele opțiuni ezoterice altcoin, așa cum vom face noi. Folosim modele proprietare și mecanisme de preț și ajungem să cotăm clientul și să câștigăm tranzacția. Rezervăm și acoperim tranzacția și permitem motoarele noastre de scalping gamma să investească opțiunea.

15:30 – 16:30: Am preluat conducerea în rezumarea riscului nostru zilnic la sfârșitul orelor din SUA, notând orice tranzacții interesante care au avut loc pe parcursul zilei și venind cu diverse valori interesante pe care să le împărtășesc echipei cu privire la activitatea de tranzacționare și portofoliul nostru. obiecte de colecție. Petrec acest timp scanând unele fluxuri de date precum GenesisVolatility, Laevitas și Skew.com Pentru opțiuni/derivate interesante date legate de fluxuri și volatilitate. Folosesc unele dintre sistemele noastre pentru a efectua o analiză de scenariu care arată diferitele noastre riscuri și poziția noastră la diferite niveluri de volatilitate și preț și trimit aceste documente echipei.

16:30 – 17:00: Comercianții care lucrează de acasă sunt încă conectați la unele dintre chat-urile noastre audio și am avut o perioadă de nefuncționare pe piețe, așa că discutăm despre unele dintre mediul macro din spatele criptomonedelor, precum și despre câteva perspective interesante despre piețele NFT. Deși GSR este un adevărat magazin de criptomonede, mulți dintre comercianții noștri au experiențe profunde în finanțele tradiționale, așa că cu siguranță pot obține aceeași educație și învățare de calitate. O macrocomandă este o macrocomandă, iar opțiunile sunt opțiuni, fie că sunt criptografii tradiționale sau finanțe.

17:00 – 17:45: Un client intră și cere câteva cotații pentru câteva monede diferite cu lichiditate foarte slabă. Le citez și găsesc cea mai bună modalitate de a executa unele dintre aceste oferte, de a le rezerva și de a merge acasă la apartamentul meu pentru a-mi termina ziua. Încă învăț, așa că am citit câteva dintre cărțile mele și am menționat orice întrebări pe care aș dori să le adresez unora dintre comercianții noștri a doua zi.

Seara, îmi place să gătesc în apartamentul meu, să petrec timp cu logodnica mea sau să mă antrenez la sală. Am destul timp să fac lucruri în afara serviciului. În acest moment, totuși, are loc o conferință criptografică în New York, așa că merg acolo câteva ore pentru a face rețea și a discuta despre piață.

Faceți clic aici pentru a crea un profil pe eFinancialCareers. Faceți-vă vizibil pentru recrutorii care lucrează în joburi de codare în care orele de lucru sunt acceptabile.

Aveți o poveste secretă, un sfat sau un comentariu pe care doriți să-l împărtășiți? Contact: sbutcher@efinancialcareers.com în primul rând. Whatsapp/Semnal/Telegramă, de asemenea, disponibil (Telegram:SarahButcher)

Ai grijă de noi dacă lași un comentariu în partea de jos a acestui articol: Toate comentariile noastre sunt moderate de oameni. Uneori, acești oameni pot fi adormiți sau departe de birourile lor, așa că poate dura ceva timp până când comentariul tău să apară. În cele din urmă, vei face – cu excepția cazului în care este ofensator sau defăimător (caz în care nu vei face asta).

Leave a Comment

Your email address will not be published.