Zephyr modifică piața de predicții criptografice – ești în? Sponsorizat de Bitcoin News

Iarna cripto a scos covorul investițiilor în criptomonede în 2022. Zephyr este un schimbător de jocuri care oferă utilizatorilor un profit de până la x24 pe orice piață, cu 30% mai puțin risc! gata?

Explorați Zephyr – următoarea generație de platformă de piață de predicție valutară

expiraţie el este Spațiu de ghicire inspirat de nivelul 1 care a apărut în peisajul prognozării criptomonedei în 2022. Platforma revoluționează abordările de tranzacționare și guvernare în cadrul modelului Futarchy, în care piețele de predicție testează convingerile privind prețurile criptomonedei pentru a evalua potențialul succes sau eșec.

Proiectul le permite utilizatorilor să-și transforme convingerile în profit fără a cumpăra monede umbroase sau volatile în timp ce au o pauză. Câștigați până la x24 pe zi Mod de joc convingător: scară de realizări, clasamente lunare, printre altele. Cu Zephyr, toată lumea este liberă să-și transforme convingerile în profit, asistând la standarde comerciale corecte și la concepte agregate. Zephyr își propune să Ținta peste 400 de milioane Pasionați de cripto pe termen scurt.

Sunteți curios despre cum funcționează și de ce platforma crește în popularitate? Să-l explorăm pas cu pas!

Predicții de piață cripto cu câștiguri zilnice de până la x24

Pentru cei care nu știu, Zephyr este un nou stack pentru un smash radical Piața de predicții criptomonede cu Cu 30% mai mari șanse de câștig într-un mediu rezistent la manipulare. Din păcate, tranzacționarea pe bursele clasice cu profit rămâne o „sarcină imposibilă” pentru el 99% dintre comercianțiSi indiferent de nivelul lor de calificare.

Cu greu cineva ar putea să nu fie de acord că comerțul clasic actual este plictisitor, plictisitor, are un glosar comercial dificil și arată ca pământul bogat al balenelor, purtătorilor timpurii de jetoane și a altor creaturi malefice.

Zephyr cere o gură de aer proaspăt pentru cei care adoptă criptomonede care încearcă acest lucru obţine net pozitiv. Iată ce înseamnă asta pentru utilizator: proiectul aduce riscuri de tranzacționare, permițându-l 60% dintre utilizatori rămân în negru. Zephyr își propune să Ținta peste 400 de milioane Pasionații de criptomonede pe termen scurt întâmpină fiecare utilizator nou cu o extensie 10$ cadou de bun venit.

Zephyr este conceput astfel încât internauții să fie curioși Cine vrea să facă profit pe criptomonedă o pot face cu 60% risc! Așadar, începeți cu puțin sau mergeți cu totul – flux fără probleme de predicție a prețurilor cripto, analiză versatilă a sentimentului pieței și ghicire unică în copie – perfecte pentru speculatorii motivați să intervină și să câștige prin prezicerea prețurilor criptomonedelor.

Iată un caz de utilizare bun pentru a obține un profit pe Zephyr – chiar și începătorii se pot descurca:

„Rata medie de adoptare a lui Zephyr creează până la 5 previziuni cu Licitând 5 USD. Câștigul mediu „X” este aproximativ x1,6pentru a permite utilizatorului să realizeze un profit de până la 40 USD pe ziCu 30% mai mare decât tranzacționarea clasică cu criptomonede platformele pot oferi.”

Verificați-l pentru a vedea!

Simțiți-vă liber să intrați în scena cripto cu un spațiu de predicție de ultimă generație sau verificați Zephyr wiki Pentru detalii complete și previziuni de transmitere a criptografiei, o idee simplă.

Cum este Zephyr diferit?

Zephyr a reimaginat tiparele stabilite ale piețelor de predicție descentralizate (DPM) și a dezvoltat noi opțiuni și gameplay pentru a transforma eforturile în profit pentru a oferi utilizatorilor oportunitățile de profit menționate mai sus.

Adoptând credo-ul „predicției ca joc”, Zephyr recompensează pasionații de criptografii cu avantaje prețuite de realizare și le permite să ruleze următoarele funcții noi:

  • ghicirea spațiului. Nu mai trebuie să riști să cumperi monede sau să plătești taxe de gaz. Cu Zephyr, utilizatorii dețin Creștere cu 30% a șanselor de profit Conform previziunilor pieței criptomonede în comparație cu tranzacționarea tradițională. De asemenea, utilizatorul poate obține un profit de până la x24 pe zi.
  • Analiza diverselor sentimente ale pieței. Platforma colectează valori de tranzacționare cuprinzătoare și oferă utilizatorilor date imparțiale de piață încă.”Înțelepciunea mulțimiiPrincipiu. În acest fel, oamenii de la Zephyr le permit utilizatorilor să efectueze analize precise de piață pentru a-și crește scorul înainte de a face orice mișcare de tranzacționare. Dimpotrivă, schimburile de criptomonede sunt, de asemenea, înarmate cu astfel de date, dar nu le partajează niciodată unui utilizator principal.
  • Copiați ghicirea/tranzacționareaA face primii pași în strângerea de fonduri din criptomonede poate părea o provocare, mai ales pentru persoanele care sunt noi în generația de prognoză sau tranzacționarea sintetică. Acum, utilizatorul este liber Duplicați cei mai buni comercianți Zephyr în timp real, care îmbunătățește performanța tranzacționării zilnice. În plus, MVP-ul își va crește marjele de profit prin generarea de venituri suplimentare din comisioane din fiecare tranzacție.
  • safir ern: miza legată de DeFi și Programe de lichiditate. Colectați jetoane utilitare ZEPH pentru a participa la guvernarea platformei, pentru a oferi lichiditate și pentru a obține cea mai mare rentabilitate.

Alăturați-vă astăzi și primiți un cadou de bun venit de 10 USD!

Zephyr a creat un excelent bonus de bun venit pentru a îndulci pilula și pentru a ajuta utilizatorii să se bucure de beneficiile platformei. Zephyr nu va juca grozav cu utilizatorii. Oferta este limitată în ceea ce privește numărul de recompense. Prin urmare, primul venit, primul servit! Vestea bună este că Obțineți un bonus de bun venit de 10 USD Este un joc pentru copii cu câțiva pași simpli de finalizat:

  1. Participare a expira
  2. Înregistrează-te în Glim (E-mailurile de înscriere pentru Zephyr și Gleam trebuie să se potrivească)
  3. Finalizați câteva sarcini sociale simple (Autentificați-vă la contul de socializare dacă este necesar)
  4. Primiți un cadou de 10 USD Și redați prima dvs. prognoză meteo!

În cele din urmă, acordați atenția cuvenită cunoștințelor utilizatorilor, utilizați semnale cripto, predicții de preț AI sau opinii KOL și pariați pe prețuri futures cu Zephyr. Gata să-l încerci?


Aceasta este o postare sponsorizată. Aflați aici cum să ajungeți la publicul nostru. Citiți declinarea răspunderii de mai jos.

Mass-media

Bitcoin.com este sursa numărul unu pentru tot ceea ce este legat de cripto. Contactați echipa media la ads@bitcoin.com pentru a vorbi despre comunicate de presă, postări sponsorizate, podcasturi și alte opțiuni.

credite foto: Shutterstock, Pixabay, Wikicommons

declinare a răspunderii: Acest articol are doar scop informativ. Nu este o ofertă directă sau o solicitare a unei oferte de cumpărare sau vânzare, sau o recomandare sau aprobare a oricăror produse, servicii sau companii. Bitcoin.com nu oferă consiliere în materie de investiții, fiscală, juridică sau contabilă. Nici Compania și nici autorul nu vor fi răspunzători, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bunuri sau servicii menționate în acest articol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.