Un birou de tranzacționare de criptomonede licențiat „Encryptus” se integrează cu Luine pentru a-și automatiza operațiunile cu portofel

Encryptus se integrează cu Limal pentru a-și automatiza operațiunile cu portofel

Va folosi Encryptus Latform pentru întreaga sa infrastructură de portofel pentru a efectua toate tranzacțiile și pentru a oferi decontare în timp real clienților săi

La LEMAL, ne mândrim să oferim soluții personalizabile care sunt potrivite pentru schimburile de criptomonede precum Encryptus.”

– Manan Vora, Senior Vice President, Operations and Strategy, Lriminid

DUBAI, Dubai, 12 septembrie 2022 / EINPresswire.com/ – Furnizorul de infrastructură a portofelului cu active digitale „Limal” a câștigat mandatul de a-și gestiona platforma de tranzacționare licențiată DMCC Encryptus.” Encryptus va valorifica tutela instituțională a Limal, lider în industrie, pentru a-și gestiona digitalul. Deținerea de active Prin utilizarea unei infrastructuri de operațiuni hibride. Acest câștig își consolidează poziția în industrie ca cel mai fiabil și compatibil furnizor de servicii de infrastructură de portofel pentru burse și alte organizații, cum ar fi OTC-uri, blockchain-uri, proiecte individuale etc. Concurenții săi în spectrul web3.

Infrastructura portofelului Ladder compatibilă la nivel global va ajuta Encryptus să-și personalizeze fluxul de lucru și să-și automatizeze procesele, făcându-l perfect și convenabil pentru utilizatori. Prin integrarea Limal în ecosistemul său, Encryptus și-a simplificat întreaga sa criptare onramp și offframp, făcând operațiunile end-to-end sigure, mai compatibile și mai eficiente. Profitând de integrările existente ale Encryptus cu TRM, toate tranzacțiile executate de Encryptus de acum înainte vor fi scanate automat prin TRM pentru monitorizarea monedelor și a portofelului. În plus, Limum își va simplifica și automatiza întregul flux de lucru, de la primirea de fonduri de la utilizatori până la transferul automat în portofele calde și reci, până la procesarea fără probleme a cererilor de retragere ale utilizatorilor.

Comentând anunțul, Manan Fora, vicepreședinte senior pentru operațiuni și strategie, Limal a declarat: „La Limal, ne mândrim cu furnizarea de soluții personalizabile și convenabile pentru schimburile de criptomonede precum Encryptus. Anii noștri de experiență în lucrul cu burse și birouri OTC ne ajută înțelegem în profunzime fluxul de lucru operațional. Considerăm că există o sinergie naturală între ceea ce oferim și problemele cu infrastructura operațională pe care Encryptus a căutat-o.”

CEO-ul și fondatorul Encryptus, Shantnu Saxena, adaugă: „Suntem încântați să o avem pe Limal la bord pentru a ne gestiona operațiunile din portofoliu. Înțelegerea lor asupra afacerii, ofertele de servicii personalizabile și atenția la detalii fac din Limal alegerea potrivită pentru afacerea noastră. La Encryptus, noi scopul de a oferi utilizatorilor cea mai mare conformitate și transparență. Nu păstrăm niciodată criptografiile utilizatorilor, utilizatorii trebuie să-și aducă portofelele și să ia criptografii din ecosistemul nostru după cumpărare.”

Cu înțelegerea profundă a cerințelor pieței, LIMMING își propune să creeze soluții unice care adaugă valoare reală afacerii și experienței clienților. Limum oferă o arhitectură hibridă folosind propriii algoritmi pentru a oferi o soluție personalizată, plug-and-play, rentabilă.

Despre Limal
LEMINAL este o platformă automată de infrastructură pentru operațiuni de portofel care oferă securitate robustă și eficientă pentru activele digitale. Limum permite companiilor de origine cripto să-și scaleze în siguranță operațiunile cu active digitale printr-o arhitectură de portofel automatizată plug-and-play. Abordarea Security First a Limal Enterprises permite definirea unor politici personalizate și atribuirea de roluri utilizatorilor în funcție de responsabilitățile acestora. Cadrul remarcabil de operațiuni oferă o gestionare eficientă a taxelor, garanții de confirmare a tranzacțiilor, intrare fără întreruperi și alte operațiuni cu portofel. Luments Unified Interface asigură aceeași experiență de gestionare a portofelului în mai multe blockchain-uri. Programul nostru de pregătire pentru reglementări, care include controale împotriva spălării banilor, reguli de călătorie și platforme conforme cu CCSS, ajută proiectele să urmărească rapid călătoria lor de conformare.

Despre Encryptus
Encrypts a început ca firmă de consultanță în domeniul criptomonedei la Londra în 2020 și de atunci a obținut aprobări din două țări pentru a cumpăra și a vinde active cripto. Encrypt este condus de o echipă de experți cu experiență care înțeleg pe deplin riscurile, conformitatea și oportunitățile din spațiul cripto. Misiunea noastră este de a permite companiilor de servicii financiare autorizate să accepte cripto!

Manan Fora
limita mea
+91 98195 53030
support@lmnl.app
Vizitați-ne pe rețelele sociale:
Facebook
Stare de nervozitate
LinkedIn

cifru x lenin

Leave a Comment

Your email address will not be published.