Tranzacționează cu jetoane Metaverse și DeFi pe PrimeXBT cu Leverage

Sectorul DeFi s-a luptat în ultimul an din diverse motive, iar tendința metaverse anterior fierbinte s-a calmat în mare măsură.

Aceste active emergente turbulente nu sunt moarte, piețele sunt pur și simplu ciclice, iar interesul pentru aceste tehnologii viitoare va reveni din nou într-un mare mod.

Dar nu există nicio indicație cu privire la momentul în care se va încheia iarna cripto în curs și va începe o nouă tendință optimistă. Acest lucru face ca profitul de pe urma acestor monede să fie mai dificil – cu excepția cazului în care aveți acces la PrimeXBT.

Metaversul își pierde avânt, dar iată de ce nu merge nicăieri

Pentru a demonstra rezistența acestor tehnologii bazate pe criptomonede, nu trebuie să căutați mai departe decât Facebook și Instagram, compania-mamă Meta. Mark Zuckerberg, pionier al rețelelor sociale și vizionar al tehnologiei, în curs Toate în Metaverse și VR cu integrare centrată pe Oculus.

Acest lucru face monede Metaverse precum Decentraland și nisip Foarte atractiv pentru investitorii cunoscători de tehnologie, cu un accent pe viitor. Ambele platforme Metaverse au suport masiv de la nume notabile precum Snoop Dog, Gucci, JP Morgan, Adidas, printre altele.

DeFi este într-o tendință descendentă, dar miliardarii și 100 de miliarde de dolari în TVL spun că nu va dura

Este posibil ca DeFi să nu aibă sprijinul central al mărcilor uriașe precum Metaverse, dar asta se datorează faptului că sectorul financiar descentralizat nu are nevoie de intermediari – și aceasta este concluzia din spatele tehnologiei. Deținătorii de criptomonede își pot folosi jetoanele pentru a accesa împrumuturi și împrumuturi neautorizate fără a trece prin verificări de credit, un proces de aprobare sau să interacționeze cu un om de pe cealaltă parte.

Industria financiară descentralizată, cu o valoare totală de peste 100 de miliarde de dolari, a fost blocată în aplicațiile DeFi. În perioada sa de glorie, antreprenori miliardari din tehnologie precum Mark Cuban au experimentat în mod regulat aceste platforme pentru a genera venituri. Starul Shark Tank, proprietarul Dallas Mavericks și alții cred În viitorul tehnologiei disruptive – De ce nu?

Cum să fii în siguranță cu astfel de active speculative volatile?

Problema rămâne că aceste active sunt încă speculative. Deși arată o promisiune serioasă și, pe termen lung, este probabil să fie fructuoasă pentru investitorii care sunt capabili să facă față furtunii, criptomonedele sunt în prezent foarte volatile.

Activele cripto mai noi, cum ar fi monedele Metaverse și jetoanele DeFi, există de mult mai puțin timp decât Bitcoin sau Ethereum și, prin urmare, au o lichiditate generală mai mică și o capitalizare de piață mai mică. Tocmai din acest motiv, aceste active pot crește cu mii de procente în rentabilitatea investiției, iar ulterior să scadă cu peste 90%. Aceasta este o abordare cu doi pași înainte, cu un pas înapoi în ceea ce privește modul în care funcționează descoperirea prețurilor.

Rămâneți expus la monedele în tendințe în timp ce vă concentrați pe Bitcoin, Ethereum și Stable Coins

În loc să fiți lovit în timpul tendințelor descendențe, păstrați monede mai sigure, cum ar fi BTC, ETH, USDT sau USDC și utilizați cripto-active ca garanție pentru a tranzacționa criptomonede Metaverse și DeFi cu efect de pârghie. În loc să dețineți aceste active extrem de riscante și speculative, puteți continua să vă concentrați pe monedele dovedite, dar totuși să fiți expus la incredibilul ROI posibil cu jetoanele Metaverse și DeFi.

PrimeXBT oferă tranzacții pe termen lung și scurt cu criptomonede, indici bursieri, mărfuri, metale și valute valutare. În lista de criptomonede, există Bitcoin, Ethereum și o listă uriașă de altcoins care includ multe monede reprezentând platforme Metaverse și altele cu o legătură către protocoalele DeFi.

Lista în creștere a PrimeXBT de jetoane Metaverse și DeFi pentru tranzacționare cu efect de levier

Jetoanele PrimeXBT includ Metaverse, DeFi Decentraland (MANA), Sandbox (SAND), Algorand (ALGO) și Cosmos (ATOM), Avalanșă (AVAX), NEAR Protocol (NEAR), Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) și altele. Aceste jetoane pot fi tranzacționate folosind poziții lungi și scurte cu efect de levier.

Flexibilitatea permite comercianților să profite atunci când piața crește, scade sau chiar tranzacționează lateral. După cum sa menționat, o fabrică și, astfel încât investitorii nu trebuie să dețină direct aceste active, dar pot avea totuși expunerea necesară. Dacă dețineți aceste active, puteți vinde cu rezistență la acoperirea pozițiilor spot și vă puteți proteja capitalul în timpul retragerilor.

concluzie

PrimeXBT are toate instrumentele necesare pentru a rămâne profitabil indiferent de condițiile pieței. Acest lucru este util în special pentru piețele speculative precum Metaverse și DeFi, cu o mulțime de promisiuni și potențial care pur și simplu nu pot fi ratate.

Înregistrarea la PrimeXBT este gratuită și nu există un depozit minim pentru conturile de tranzacționare în marjă. Platforma oferă, de asemenea, un modul complet de tranzacționare, un site web educațional, concursuri de tranzacționare săptămânale și o aplicație mobilă gratuită premiată. Verificați PrimeXBT Tranzacționare cu criptomonede astăzi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.