Blockzeit

Tranzacționarea în marjă pe criptomonede – Top Exchange

Piețele de criptomonede sunt printre cele mai volatile din lume. Prin urmare, tranzacționarea cu criptomonede a devenit una dintre cele mai bune modalități de a câștiga bani în domeniul criptomonedelor. Tranzacționarea în marjă a devenit o modalitate populară de a tranzacționa criptomonede, deși trebuie să fim conștienți de riscurile uriașe implicate. În acest articol vom arunca o privire la cele mai bune platforme de tranzacționare în marjă cripto.

Ce este exact tranzacționarea în marjă și care sunt cele mai bune platforme de tranzacționare în marjă de criptomonede? Hai să aruncăm o privire.

Tranzacționarea în marjă

Tranzacționarea în marjă este o formă avansată de tranzacționare și vă permite să tranzacționați cu mai mulți bani decât aveți deja într-o bancă sau bursă. Atunci când tranzacționați cu marjă sau cu efect de levier, împrumutați bani (marja) de la o bancă sau de la un schimb de criptomonede pentru o taxă mică, făcând un mic depozit de garanție.

Beneficiile tranzacționării în marjă sunt posibilitatea de a obține profituri mai mari atunci când tranzacțiile au succes. Pe de altă parte, tranzacționarea cu efect de levier nu implică prea mult risc și există șanse mari de lichidare dacă tranzacțiile merg prost. Lichidarea înseamnă pierderea garanției.

NB: În general, tranzacționarea în marjă este foarte riscantă, ceea ce face ca tranzacționarea cu criptomonede în marjă să fie și mai riscantă. Să presupunem că piața se mișcă în direcția opusă poziției tale; Schimbul forțează vânzarea activelor și lichidarea deținerilor dumneavoastră.

Tranzacționarea în marjă necesită multă abilitate și ar trebui folosită numai de comercianții cu experiență. Deoarece criptomonedele sunt foarte volatile, nu ar trebui să tranzacționați niciodată cu mai mulți bani decât ați dori să pierdeți.

Cele mai bune platforme de tranzacționare cu criptomonede cu marjă și efect de levier

Iată primele 7 schimburi ale noastre pentru tranzacționarea cu marjă criptografică și cu efect de levier.

1. Binance

Marja Binance
 • Efect pozitiv: 100 de ori
 • marja instant: da
 • cod macara: da

Binance evaluează ca cel mai bun schimb de criptomonede din lume, cu cea mai mare lichiditate, volum de tranzacționare și utilizatori ai tuturor platformelor de schimb de criptomonede. Platforma Binance oferă comercianților peste 600 de valute acceptate și oferă peste 1.000 de perechi de tranzacționare. Pentru a permite comercianților să tranzacționeze în marjă pe Binance, utilizatorii trebuie să activeze manual funcția, care deblochează pârghii de până la 1:100 pe anumite piețe, cum ar fi BTC/USD.

Dacă doriți să tranzacționați pe cel mai mare schimb de criptomonede din lume, puteți utiliza următorul link de cod de recomandare de mai jos pentru a obține 20% reducere la toate tranzacțiile dvs.

Cod de reducere Binance
Cod de recomandare Binance 20% reducere

Taxele de marjă ale Binance variază în funcție de perechea care este tranzacționată, cu nivelul VIP al utilizatorului. De exemplu, tranzacționarea BTC/USD în marjă la nivel de cont standard atrage o taxă de marjă de 0,01%.

2. octet

ByBit
ByBit
 • Efect pozitiv: 100 de ori
 • marja instant: Da (până la 3x)
 • cod macara: da

Bybit este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare cu criptomonede în marjă datorită încrederii pe care mulți o au în platformă. Bybit a fost în centrul atenției din 2018, deservind peste 2 milioane de utilizatori și având peste 10 miliarde USD în volum de tranzacționare pe 24 de ore. În sens real, aceasta garantează o lichiditate extrem de ridicată pentru comercianții pe termen scurt.

În plus, Bybit este o platformă specializată pentru tranzacționarea instrumentelor derivate. Oferte în multe contracte permanente și viitoare. Ele oferă un bonus de aderare, pe care îl puteți folosi pentru tranzacționarea în marjă.

Pentru tranzacționarea în marjă, Bybit oferă un efect de pârghie de până la 100 de ori, ceea ce, în comparație cu alte burse, este o ofertă generoasă. Bybit are fonduri de asigurare care sunt folosite pentru a recupera pierderile în cazul unui faliment al comerciantului.

Platforma este mai ușor de utilizat chiar și pentru comercianții noi cu efect de levier, ceea ce o face ideală atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei noi.

3. FTX

FTX
FTX
 • Efect pozitiv: de 20 de ori
 • marja instant: da
 • cod macara: da

Creată în mai 2019, platforma este o platformă de schimb criptografic de ultimă oră, cu multe caracteristici interesante. În general, bursa FTX oferă lichiditate masivă utilizatorilor săi prin protocolul său de lichiditate pe 3 niveluri.

În plus, interfața de tranzacționare în marjă FTX este ușor de utilizat și are un efect de pârghie de până la 20 de ori, cu taxe de doar 0,02% pentru producători și 0,07% pentru cumpărători.

FTX oferă o colecție imensă de peste 275 de monede și o serie de caracteristici unice care nu se găsesc nicăieri altundeva. De exemplu, în FTX, se pot cumpăra jetoane de levier invers.

FTX nu se adresează rezidenților din SUA care trebuie să utilizeze FTX.US.

4. monstru marin legendar

monstru marin legendar
monstru marin legendar

Cu sediul central în San Francisco, Kraken este una dintre cele mai mari burse de criptomonede din SUA și funcționează din 2013.

Kraken permite comercianților să acceseze 36 de criptomonede diferite, cu o marjă de până la 1: 5. Aceasta înseamnă că pentru fiecare 100 USD, comercianții pot accesa criptomonede în valoare de 500 USD. În ceea ce privește prețul, Kraken are o taxă de swap maximă de 0,02%, percepută la fiecare patru ore.

5. KuCoin

Cocoin
Cocoin
 • Efect pozitiv: 100 de ori
 • marja instant: 10x
 • cod macara: da

KuCoin este unul dintre cele mai bune schimburi de altcoin pentru diversitatea activelor, platforma listând peste 700 de active digitale. Bursa susține că găzduiește peste 18 milioane de investitori activi din peste 200 de țări. Cele mai multe dintre pietrele prețioase cu valoare de piață scăzută pot fi găsite pe această platformă.

Platforma are o interfață de utilizator interactivă și o fluiditate ridicată a platformei, ceea ce o face pe lista noastră.

KuCoin oferă o marjă de 10x la tranzacționarea la vedere și o marjă de 100x la tranzacționarea cu instrumente derivate. KuCoin oferă, de asemenea, unele jetoane cu efect de levier, care sunt o versiune mai bună a tranzacționării în marjă, deoarece nu riscă să lichideze activele.

6. BitMEX

BitMex
BitMex

Efect pozitiv: 100 de ori

BitMEX este pe listă ca unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede pentru comercianții experimentați. Platforma vine cu instrumente avansate de tranzacționare, cum ar fi grafice personalizabile și indicatori tehnici, cum ar fi MACCD și RSI. BitMEX generează volume mari de tranzacționare, făcând lichiditatea o problemă rară.

Fiind un schimb nereglementat, BitMEX nu acceptă plăți obligatorii în mod direct, dar conturile sunt finanțate în bitcoin.

În prezent, BitMEX oferă tranzacționare în marjă pentru 6 criptomonede, una dintre cele mai populare fiind tranzacționarea în marjă Bitcoin. Oferă un efect de pârghie de până la 1:100 la BTC/USD.

7. FEMEX

FEMEX
FEMEX

Efect pozitiv: 100 de ori

Phemex oferă o gamă largă de produse și piețe comerciale ca unul dintre cele mai noi schimburi de criptomonede de pe listă. Aceasta include piețele tradiționale spot și capacitatea de a cumpăra criptomonede cu un card de credit.

De la lansarea sa în 2019, bursa a capturat o bază mare de utilizatori și un volum de tranzacționare într-o perioadă scurtă de timp. Are peste 5 milioane de utilizatori cu un volum mediu de tranzacționare pe 25 de ore de aproximativ 8 miliarde USD.

Bursa oferă un efect de pârghie de până la 100 de ori la tranzacționarea cu instrumente derivate. Comisionul de tranzacție pentru instrumentele derivate este de 0,075% pentru Taker și 0,025% pentru Maker. Aceasta înseamnă că producătorul va primi o taxă de tranzacționare.

Instrucțiuni

Tranzacționarea în marjă este profitabilă?

Tranzacționarea în marjă poate fi foarte profitabilă dacă știți ce faceți. Vă puteți înmulți investiția cu mult dacă aveți tranzacții de succes. Pe de altă parte, vă puteți pierde întreaga investiție prin lichidare, motiv pentru care tranzacționarea în marjă este considerată riscantă.

Tranzacționarea în marjă și efectul de levier sunt riscante?

Da, tranzacționarea cu marjă și efect de levier este foarte riscantă. Când tranzacționați cu marjă și efect de levier, riscați să vă lichidați poziția dacă piața merge pe altă cale. Cu cât marja și efectul de levier ale poziției sunt mai mari, cu atât este mai mare riscul de lichidare.

Lichidarea înseamnă pierderea pozițiilor și garanțiilor.

Prin urmare, vă recomandăm să utilizați aceste forme avansate de tranzacționare numai dacă știți ce faceți.

ultimele gânduri

Cele mai bune platforme de tranzacționare cu criptomonede în marjă permit utilizatorilor să se expună la criptomonede cu mai mult capital decât au. Piața de schimb de criptomonede este în prezent uriașă și continuă să crească, deoarece criptomonedele a devenit o opțiune de investiții obișnuită.

Există opțiuni grozave din care să alegeți, dar după ce ați cercetat platformele oferite, bursele enumerate aici oferă o listă cu cele mai bune criptomonede pentru tranzacționarea în marjă.

Există multă varietate. Vă recomandăm să vă alegeți platforma în funcție de nevoile dvs. de comerciant. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei interfețe de utilizator grozave, a unui efect de levier extrem de ridicat sau a unor comisioane mici, pentru începători, există o marjă de schimb excelentă pentru dvs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.