btc 6272695 1920

Tranzacționarea cu Bitcoin – o modalitate excelentă de a face bani!

Tranzacționarea cu Bitcoin este foarte atractivă pentru comercianții care pot folosi criptomonede pentru a câștiga bani. Puteți folosi platforme precum Bitcoin Circuit pentru a profita de cele mai bune strategii pentru a face tranzacțiile cu bitcoin profitabile. Tranzacționarea cu bitcoin înseamnă tranzacționarea cu prețul acestei monede fluctuant, dar aceste tranzacții se fac de obicei în marjă. Prin urmare, poate acționa ca pârghie și poate oferi profituri mari pentru orice comerciant cu un timp și capital excelent.

Deși tranzacționarea cu Bitcoin necesită o anumită investiție, cei mai mulți începători investesc între 100 și 200 USD într-un portofel de criptomonede, pe care apoi îl folosesc pentru a cumpăra bitcoin fie printr-un schimb online, fie prin tranzacționarea din conturile lor direct pe un schimb BTC – e faimos acum. Alții fac achiziția inițială cu numerar, ceea ce aduce o rentabilitate mai mare a investiției.

Deși conceptul de tranzacționare cu Bitcoin nu este nou – prima încarnare cunoscută sub numele de Bitcoin Investing a fost lansată în decembrie 2009 – nu a decolat imediat. Multe schimburi au fost instabile și vulnerabile la breșele de securitate în 2013 și 2014, deși autoritățile le-au dizolvat în mare parte până în 2015.

S-au lansat mai multe schimburi noi – inclusiv Coinbase și Kraken – și schimburi mai reputate, cum ar fi Bitfinex, Poloniex etc. Aceste noi sosiri au contribuit la creșterea prețului Bitcoin datorită încrederii și lichidității crescute în comparație cu alte burse. Deci haideți să discutăm cum să obțineți profituri din tranzacționarea cu bitcoin.

Elementele de bază ale tranzacționării Bitcoin:

Denumirea greșită comună despre bitcoin și alte altcoins este că poți profita doar dacă prețul crește. Cu toate acestea, este posibil să profitați atât pe piețele urcare, cât și pe cele de urs. Se știe că prețurile Bitcoin rămân relativ stabile săptămâni la rând. Cu toate acestea, dacă sunteți un trader feroce, puteți beneficia în continuare de avantaj folosind efect de levier și CFD-uri. Există multe modalități de a câștiga bitcoini și alte criptomonede. A profita din bitcoin este ca și cum a câștiga bani din orice alt tip de investiție; Necesită cunoaștere a pieței și o bună strategie de tranzacționare. Să discutăm câteva sfaturi de bază pentru a obține profit din tranzacționarea cu bitcoin.

1. Dezvoltați-vă cunoștințele despre piețele financiare de criptomonede:

Pentru a profita de tranzacționarea cu criptomonede, trebuie mai întâi să dezvoltați cunoștințele pieței. Aceasta implică învățarea cum să obțineți bitcoini sau alte valute, ce schimburi sunt tranzacționate și diferența dintre diferitele piețe. Puteți învăța multe citind articole și postări online ale experților pe forumurile de criptomonede și forumurile de discuții bitcoin.

Discuția cu alți investitori online este, de asemenea, foarte utilă, deoarece este mai probabil să-și împărtășească experiențele pentru a obține profit. Totuși, amintiți-vă că fiecare are păreri diferite cu privire la ceea ce este nevoie pentru a avea succes, așa că este important să nu ascultați prea atent pe alții din domeniu.

2. Blocky pentru cea mai bună strategie de tranzacționare cu bitcoin:

Indiferent cât de familiar ești cu piața criptomonedelor, dezvoltarea unei strategii de tranzacționare de succes este esențială. Există multe strategii diferite, de la strategiile mai simple bazate pe speculații până la strategiile mai complexe care implică acoperirea investițiilor.

Învață să citești lumânările și indicatorii tehnici:

Pentru a obține un avantaj față de alți comercianți de pe piața bitcoin, trebuie să cunoașteți indicatori tehnici și sfeșnice mai buni decât au. Pentru a obține profituri bune în aceste valute, aveți nevoie de o înțelegere solidă a lumânărilor și a indicatorilor tehnici, cum ar fi liniile MACD, RSI și Fibonacci. În plus, aflați despre nivelurile de suport și rezistență și liniile de tendință. Semnalele de tranzacționare vă ajută să luați rapid decizii informate.

3. Folosiți efectul de pârghie cu prudență

Modul în care un comerciant folosește efectul de levier poate afecta profitabilitatea tranzacțiilor sale. Levierul înseamnă, practic, să împrumuți bani pe care nu trebuie să-i rambursezi. Prin urmare, cu cât efectul de levier este mai mare, cu atât tranzacția dvs. devine mai profitabilă, deoarece utilizați mai mult din banii altcuiva. Cu toate acestea, această tactică este recomandată doar dacă nu intenționați să vă mențineți poziția pentru o perioadă lungă de timp.

4. Fă-ți temele:

Va fi de ajutor dacă faceți cercetări atente înainte de a tranzacționa cu orice criptomonedă. Multe bloguri și site-uri web vă vor oferi sfaturi despre tranzacționarea cu anumite valute, jetoane sau alte tipuri de criptomonede. Ar trebui să alegeți cele mai bune sfaturi și sfaturi din aceste surse. Stai departe de cei care oferă servicii de investiții care promit randamente incredibile, mai ales dacă par suspecti, ar putea fi escrocherii care încearcă să-ți fure banii.

5. Păstrați o evidență a:

Cel mai important aspect al tranzacționării de succes cu Bitcoin este capacitatea de a vă gestiona emoțiile atunci când piața este volatilă. Pentru un comerciant, nu există nimic mai insuportabil decât sentimentul de a vă vedea contul scăzând cu 1.000 USD într-o perioadă scurtă. Acest sentiment poate fi cel mai mare dușman al tău în jocul de tranzacționare și este unul dintre motivele pentru care mulți comercianți pe termen lung eșuează.

6. Urmăriți câștigurile și pierderile dvs.:

Este un alt sfat important pentru tranzacționarea de succes cu Bitcoin. Trebuie să ții o evidență a succeselor și eșecurilor tale; Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați o strategie de tranzacționare care funcționează cel mai bine pentru dvs. Fiecare comerciant bun are propria strategie unică pe care a dezvoltat-o ​​pe baza experiențelor sale anterioare; Urmărindu-vă succesele, veți obține și mai mult succes în viitor.

declinare a răspunderii Acesta este un comunicat de presă plătit. Cititorii ar trebui să dea dovadă de diligență înainte de a lua orice acțiune în legătură cu Promotorul, oricare dintre afiliații săi sau Serviciile. Cryptopolitan.com nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau serviciu menționat în comunicatul de presă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.