cryptocurrency

Tranzacționarea criptomonedelor în 2022 este prea riscantă?

Când criptomoneda apare la știri, tinde să se datoreze a ceva semnificativ. În noiembrie 2021, știrile despre Bitcoin au fost foarte pozitive pentru oricine a investit vreodată în această criptomonedă. La acea vreme, bitcoin era în creștere și investitorii fericiți vedeau criptomoneda aleasă la 60.741 USD.

Cu toate acestea, volatilitatea criptomonedelor nu a apărut de mult timp și 2022 nu a fost amabil cu investitorii. Până în septembrie a acestui an, prețul Bitcoin era puțin peste 19.000 USD. Un declin brutal care dă puține semne de revenire la vremurile tulburi ale anului trecut.

Înseamnă asta că criptomoneda este o investiție proastă în 2022? Sau încă te gândești să speculezi Bitcoin sau altă monedă?

Cât de periculoasă este criptomoneda ca investiție în 2022?

Criptomonedele sunt văzute de mulți ca fiind prea volatile pentru tranzacționare și investiții. In orice caz , Multe companii investesc în bitcoinMai ales Tesla. În ianuarie, a fost anunțat că Tesla a investit 1,5 miliarde de dolari în bitcoin, cu scopul de a permite companiei să cumpere mașini cu acesta.

Această schimbare a strategiilor este observată în multe companii globale acum, când criptografia devine din ce în ce mai normalizată și acceptată în comerțul electronic și serviciile online. În loc să se aștepte la un profit pe termen scurt, mulți se uită acum la criptomonede ca pe o strategie pe termen lung.

Cu toate acestea, Tesla s-a retras din această poziție destul de repede. Până la jumătatea anului 2022, compania vânduse aproximativ 75% din bitcoinii săi, încercând să-și îmbunătățească poziția de numerar. Acest lucru a fost pus pe seama impactului restricțiilor Covid în China și nu a fost legat de starea actuală a bitcoinului, potrivit unui purtător de cuvânt.

Pentru a lua în considerare cât de riscante sunt criptomonedele, poate doriți să luați în considerare pierderile care au fost suportate. Doar în mai și iunie, s-a estimat că 1 trilion de dolari a fost șters din toate criptomonedele. Acolo Semne că trebuie să închei afacereaEste posibil ca software-ul să reducă riscurile criptomonedelor.

Poate software-ul de tranzacționare automatizat să vă reducă factorul de risc?

Volatilitatea criptomonedei a făcut-o interesantă pentru unii investitori când au văzut creșteri masive ale prețului monedei alese, dar este și motivul pentru care mulți rămân timizi.

Mulți comercianți folosesc astăzi software sau boți pentru a face tranzacții automate. În timp ce mulți comercianți le place să facă tranzacții manuale și să își închidă propriile tranzacții, mulți comercianți preferă să folosească aplicații care pot lua decizii de tranzacționare profitabile în timp real, fără nicio interacțiune umană.

Există o serie de platforme, inclusiv Bitcoin 360 Ai Care folosește tehnologia pentru a identifica posibilitățile și tendințele de tranzacționare. Aceste platforme folosesc algoritmi avansați pentru a monitoriza constant piețele criptografice și pentru a analiza datele. Când regulile și permisiunile sunt stabilite de dvs., în calitate de investitor, software-ului i se poate permite să facă tranzacții automat.

Acest lucru vă oferă o modalitate mai precisă și mai puțin riscantă de a tranzacționa criptomonede, în ceea ce a fost un an dificil până acum.

Criptomoneda este acum într-o piață ursară?

Bitcoin a pierdut 58% din valoarea sa în 2022, ceea ce este un semn bun pentru unii. Mulți investitori consideră că va dura mult timp pentru ca cripto-urile să se recupereze, dar dacă sunteți în căutarea unei investiții pe termen lung, există încă potențialul de creștere masivă.

Cu toate acestea, mulți comercianți caută o rentabilitate mai rapidă a investiției lor. Termenul de piață urs se referă la o scădere prelungită a prețului pe orice piață. Ultima dată când a apărut o piață urs de criptomonede a fost acum aproximativ 5 ani. Între 2017 și 2018, criptomonedele au experimentat o perioadă similară cu ceea ce au făcut în ultimele 12 luni. În primul rând, valoarea criptomonedei a crescut brusc în 2017, iar apoi în 2018, valoarea Bitcoin și a altor valute a scăzut.

Această piață ursoasă a avut și alți factori care complică și mai mult lucrurile. Inflația a crescut dramatic, iar împrumuturile multor investitori au crescut. Ratele actuale ale inflației în Statele Unite Încă ridicat și provoacă probleme de îndatorare și finanțare. În iulie, inflația irlandeză a fost de 9,1%. Moneda stabilă Terra USD se tranzacționează cu aproximativ 98% sub maximul său istoric, iar mai multe schimburi de criptomonede s-au prăbușit.

Toate acestea au contribuit la modelarea actualei piețe de urs a criptomonedelor. Comercianții fac în continuare profituri cu Bitcoin și Ethereum, dar dacă alegeți ruta de tranzacționare automată, sunteți pe partea dreaptă a legii?

Este legal să folosiți roboți și soluții de tranzacționare automată?

Boom-ul criptomonedelor pare să se încheie pe măsură ce piața se prăbușește, iar miliarde de valori mari de monede au fost șterse. Cu toate acestea, mulți comercianți apelează la tehnologie pentru a reduce riscul volatilității bitcoin și pentru a lua decizii de tranzacționare instantanee în mod automat.

Capacitatea de a utiliza software pentru a scana piețele automat și pentru a identifica tranzacții profitabile oferă un avantaj imens față de oricine face tranzacții manual. Boții de tranzacționare și platformele automate de tranzacționare sunt perfect legale, dar există câțiva factori de luat în considerare.

Atunci când alegeți un bot de tranzacționare sau un software automat, ar trebui să vă uitați pentru a vedea cât de precis este acesta și dacă poate fi folosit cu brokerul dvs. de criptomonede. De asemenea, merită să verificați dacă există o sumă minimă de investiții.

Criptoboții sunt diferiți de platformele automate de tranzacționare. Botul de tranzacționare cu criptomonede va lua decizii în numele dvs. printr-un broker, iar mulți brokeri interzic utilizarea acestuia.

Înregistrarea în platforma de tranzacționare automată este diferită. De aici puteți depune fonduri, puteți defini regulile de tranzacționare și apoi lăsați totul să se întâmple automat. Cele mai bune platforme de tranzacționare automată au o precizie de peste 99%. Sunt legale și sigure, iar cele mai bune vor fi, de asemenea, certificate.

Cum arată diferitele criptomonede acum?

The Valorile actuale ale criptomonedelor La momentul scrierii, Bitcoin se tranzacționa la peste 19.300 USD, iar Ethereum la peste 1.600 USD. Se vorbește mult despre reglementarea criptomonedelor, iar acest lucru ar trebui cu siguranță să reducă unele dintre riscurile pentru investitori.

Terra USD a pierdut 60 de miliarde de dolari din valoare în doar câteva zile. Mulți oameni obișnuiți și-au pierdut averi mici, inclusiv economiile lor de o viață din acest colaps brusc. Și mai rău, mulți dintre acești investitori au încercat să-și retragă banii sau să-și vândă monedele doar pentru a constata că nu au putut.

O platformă de criptomonede, Celsius, a înghețat conturile clienților și a refuzat să permită orice retragere, deoarece a devenit clar amploarea problemelor crescânde ale datoriei. De atunci, documentele instanței arată că compania datorează aproximativ 4,7 miliarde de dolari bazei de utilizatori.

Având în vedere că criptomonedele rămân încă pesimiste în comparație cu maximele record de anul trecut, mulți experți prevăd o creștere masivă în viitor.

Se va recupera cripto de pe această piață ursă?

Tranzacțiile se pot face în continuare cu criptomonede și există câteva modalități de a atenua riscurile implicate. Dar dacă sunteți în căutarea recompenselor pe termen lung, ar putea fi vești bune.

Un grup de 50 de experți în criptografii a fost de acord că piața actuală nu numai că se va recupera, dar se va dezvolta mai bine ca niciodată. Strategii de mărfuri de la Bloomberg și-au declarat public convingerea că până în 2025, bitcoinul ar putea ajunge la 100.000 de dolari.

rezumat

Tranzacționarea cu acțiuni, valute fiat sau criptomonede va constitui o formă de risc. Tranzacționarea cu criptomonede este deosebit de riscantă din cauza volatilității acestor valute și a naturii lor nereglementate.

Cu toate acestea, folosind platforme inteligente care folosesc algoritmi pentru a monitoriza și analiza piețele, puteți reduce riscurile implicate. În mod alternativ, dacă sunteți de acord cu mulți dintre experții în criptografii de astăzi, ar putea fi cel mai bine să priviți o investiție pe termen lung pentru o creștere mai mare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.