adplus-dvertising

Tranzacționare creativă cu criptomonede pentru investitori cu gândire de viitor

Brokerii online au devenit mai avansați în timp, ceea ce este grozav pentru comercianții de acasă, dar poate face dificilă găsirea brokerului potrivit. Alegerea brokerului perfect necesită răbdare și cercetare, iar această recenzie este aici pentru a vă ajuta.

Pentru a vă restrânge căutarea, această recenzie a analizat mai atent una dintre platformele interesante care fac valuri în industrie astăzi: InvestPoint. Scopul este de a afla cine este, ce poate oferi și cât timp poate ține sub supraveghere.

Continuați să citiți pentru a găsi răspunsurile!

InvestPoint dintr-o privire

Această platformă de tranzacționare cu criptomonede se referă la monede digitale, dar are câteva alte cărți de jucat. Este încă destul de nou, dar și-a construit deja o reputație grozavă și o bază de urmăritori pasionați. Pe scurt, este o platformă simplificată, dar eficientă, care prioritizează accesibilitatea, încurajarea pentru începători și educația cu privire la ceea ce are de oferit criptomoneda.

Pentru cine este concepută platforma?

Nu există într-adevăr niciun profil de utilizator anume care să vină în minte – în afară de cineva care este entuziasmat de criptomonedă sau interesat să devină un fan al criptomonedei. Este suficient de avansat pentru a funcționa bine pentru investitorii experimentați, dar are o abordare captivantă care îi face pe începători să se simtă bineveniți.

Tranzacționați cu criptomonede cu InvestPoint

Tranzacționarea cu criptomonede este cu siguranță titlul acestui broker online, așa că haideți să începem această recenzie acolo. În primul rând, InvestPoint este acolo cu cea mai cuprinzătoare și impresionantă platformă cripto din industrie și are un loc propriu față de cele mai mari nume din afacere.

Poate fi mai puțin cunoscut, dar nu este inferior. Acest lucru devine evident atunci când explorați instrumente, rapoarte, instrumente de urmărire live și opțiuni de investiții. Există, de asemenea, un schimb valutar integrat și un portofel digital pe care utilizatorii le pot accesa.

Unul dintre lucrurile pe care le iubesc despre tranzacționarea criptomonedei cu InvestPoint este tutorialele și demonstrațiile excelente care arată oamenilor cum funcționează lucrurile și cum să stabilească strategii.

Ce altceva oferă InvestPoint?

Alte posibile opțiuni de investiții includ:

⦁ Tranzacționare valutară
⦁ CFD-uri
⦁ indicatori

Fiecare dintre aceste piețe vine cu instrumente dedicate și explicații utile despre cum să le folosești. Este perfect pentru comercianții de criptomonede care doresc să se ramifică în noi industrii și să se diversifice puțin mai mult.

Câteva detalii cheie

Opțiuni platformă

⦁ Platformă de tranzacționare online
⦁ Aplicația desktop
⦁ versiunea mobilă


Metode de plata

⦁ Card de credit (Visa sau MasterCard)
⦁ card de debit
⦁ transfer bancar
⦁ Portofel digital
⦁ Monedele acceptate includ USD, EUR, JPY, Bitcoin și Ethereum

Comisioane și taxe

⦁ Fără comisioane de depozit
⦁ Comision de 3% la toate retragerile
Comision mic luat din achizițiile efectuate prin schimb valutar
⦁ Opțiuni de plată lunară pentru Servicii suplimentare de cont

Depozit minim

⦁ 250 USD pentru depunerea inițială
⦁ minim 50 USD după aceea
⦁ Este posibil ca deținătorii de abonamente plătite să fi redus cerințele minime

Serviciu clienți

⦁ Disponibil 24/7
⦁ Casetă de e-mail și chat
⦁ răspunsuri rapide

întrebări frecvente

Cât de rapidă este platforma InvestPoint?

Majoritatea lucrurilor funcționează fără probleme pe toate platformele și piețele, dar există unele care pot fi puțin mai lente. Versiunea mobilă, de exemplu, este încă în curs de dezvoltare și poate să nu fie la fel de rapidă ca platforma desktop sau comerciantul web.

În general, InvestPoint are viteze fiabile și consistente și funcționează bine în locurile care contează cel mai mult.

Invest Point este potrivit pentru comercianții fără experiență?

categoric. InvestPoint nu este comercializat direct ca o platformă pentru începători, dar îi face foarte bineveniți cu alegerea lor de design, materiale de instruire extinse și demonstrații pas cu pas disponibile pe toate instrumentele platformei.

Unde se înscriu oamenii pentru un cont InvestPoint?

Formularul de înregistrare este disponibil pe site-ul oficial InvestPoint, în partea de jos a paginii de conectare. Este nevoie de 2 minute pentru a completa datele și nu solicită nicio informație sensibilă. Mai sunt câțiva pași de parcurs înainte de a putea trece, dar așa se mișcă mingea.

hotărâre

InvestPoint este o platformă de tranzacționare digitală ciudată și extrem de eficientă pe care oricine o poate folosi și se bucură. Vizitați site-ul oficial pentru a începe lucrurile și pentru a vă pregăti pentru o experiență complet nouă în tranzacționarea cu criptomonede și multe altele.

Disclaimer: Acesta este conținut de marketing sponsorizat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.