Top 5 schimburi de criptomonede în 2022 • Benzinga Crypto

Sunteți gata să sari în tranzacționarea cu hârtie criptografică? Puteți începe tranzacționarea pe hârtie cu eToro, Trading View sau CryptoHopper acum!

Tranzacționarea pe hârtie este o modalitate excelentă de a învăța cum să tranzacționați acțiuni și criptomonede fără a fi nevoie să riscați banii câștigați cu greu. Criptomonedele pentru tranzacționarea fiat sunt o alegere înțeleaptă oferită de multe schimburi care vă permit să exersați cumpărarea și vânzarea criptomonedelor fără niciun risc.

Vă puteți exersa abilitățile de tranzacționare fără a vă risca banii, ceea ce este util mai ales dacă nu sunteți obișnuit cu tranzacționarea cu efect de levier. Există o gamă largă de opțiuni din care să alegeți. Mai jos este lista organizată de Benzinga cu cele mai bune platforme de tranzacționare cu hârtie criptografică.

Top 5 platforme de tranzacționare pe hârtie fără riscuri

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de tranzacționare cu criptomonede fiat, este important să evaluați cât de experimentat are un comerciant. De asemenea, este necesar să decideți cât de des doriți să tranzacționați și dacă doriți să rulați un software de tranzacționare pentru a testa robotul dvs. preferat. Iată câteva dintre cele mai bune platforme de tranzacționare cu hârtie criptografică:

eToro

eToro a fost un pionier în aducerea lumii rețelelor sociale și a tranzacționării într-un singur loc. Cel mai unic aspect al eToro este caracteristica de tranzacționare socială. Oricine are un cont eToro își poate posta tranzacțiile pentru ca toți să le vadă împreună cu istoricul tranzacționării.

Comercianții din comunitate variază de la amatori la comercianți experimentați. Dacă vă aflați în vârful lanțului alimentar pe eToro, comercianții vor avea posibilitatea de a vă copia tranzacțiile cu doar câteva clicuri.

Caracteristica de tranzacționare socială a eToro le poate oferi cu ușurință celor care doresc să facă tranzacționare fiat o modalitate mai ușoară de a obține o experiență de tranzacționare prin copierea tranzacțiilor de la experți și văzându-le jucând în timp real fără niciun risc. În loc să începeți de la punctul unu, vă puteți alătura comunității și puteți folosi puterea comunității pentru a crea cu ușurință strategii de tranzacționare bune pentru comerțul cu hârtie și nu numai.

  • Această reclamă promovează investițiile în monede digitale virtuale în Uniunea Europeană (de către eToro Europe Ltd. și eToro UK Ltd.) și Statele Unite ale Americii (de către eToro USA LLC); Este foarte volatil, nu este reglementat în majoritatea țărilor UE, nu are protecție UE și nu este supravegheat de cadrul de reglementare al UE. Investițiile sunt supuse riscului de piață, inclusiv pierderii de capital.

TradingView

TradingView este cea mai bună platformă pentru graficarea ușoară a prețurilor, cu o mulțime de caracteristici excelente și toate instrumentele tehnice la care ai putea visa. TradingView are avantajul unic de a putea face un instantaneu al setărilor și graficelor dvs. de tranzacționare cu un clic pe un buton. Dacă doriți să comparați setările anterioare cu cele noi pentru a formula strategii viitoare mai bune, TradingView ar putea fi un loc bun de planificat.

Urmărirea tranzacțiilor este extrem de importantă pentru a deveni un comerciant de succes oriunde, iar funcția de salvare a graficului vă va ajuta să înțelegeți pierderile trecute pentru tranzacții viitoare mai bune.

magazin criptografic

Cryptohopper este o platformă de tranzacționare tehnică, dar puternică pentru criptomonede. Această platformă se va potrivi mai bine pentru tine dacă ești un programator familiarizat cu inteligența artificială și roboții de tranzacționare.

Platforma sa vă permite să tranzacționați criptomonede dar și să testați diferiți roboți de tranzacționare automată. Programarea este dificilă și îmbunătățirea unui robot de tranzacționare este și mai dificilă.

Cryptohopper vă permite să vă îmbunătățiți botul de tranzacționare cu criptomonede și să testați dacă poate genera profituri fără a fi nevoit să vă riscați deținerile. Cryptohopper este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare cu criptomonede, deoarece oferă o modalitate ușoară de a practica utilizarea boților de tranzacționare, care este o caracteristică foarte rară și unică.

  • cont minim

    Depinde de active

De altfel

Tradi oferă Crypto Base Scanner și Crypto Market Scanner, două instrumente unice pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți tehnicile de tranzacționare.

Crypto Base Scanner va scana prețurile criptomonedelor din toate bursele și va găsi cel mai bun preț pentru a tranzacționa pentru activele dvs. Acest instrument poate fi util dacă căutați oportunități de arbitraj sau dacă doriți să tranzacționați scalpul.

Crypto Market Scanner caută toate schimburile și perechile de valute cripto, dar caută piața volatilitate Pe care îl puteți folosi în tranzacții bune. Chiar și atunci când piața este lentă, acest instrument vă va anunța când apare o tranzacție potențial importantă.

  • cel mai bun pentru

    urmărirea performanței

BitMEX

BitMex este unul dintre cele mai vechi schimburi din industria criptomonedelor și a cunoscut multe suișuri și coborâșuri. Platforma sa oferă o caracteristică unică, de clasă mondială, cu mai multe semnături, pentru a vă proteja bunurile. Dacă sunteți în căutarea unei platforme de tranzacționare testate în luptă pentru tranzacționarea hârtiei și căutați securitate, BitMEX ar putea fi cel mai bun pariu.

Cum să începeți comerțul cu hârtie

Cum să începeți tranzacționarea cu hârtie eToro?

Flexibilitatea eToro facilitează tranzacționarea cu hârtie. Suma maximă pe care eToro le permite utilizatorilor să o adauge la soldul contului lor de tranzacționare pe hârtie este de 100.000 USD. Dacă începeți cu o sumă mare și doriți să vă extindeți contul la sume mai mici pentru a evalua riscul, echipa eToro o poate face la fel de ușor trimițând un bilet. Dacă doriți să adăugați fonduri în contul dvs. virtual, deschideți un bilet cu echipa de servicii pentru clienți eToro.

Cum să începeți tranzacționarea cu hârtie TradingView?

Începeți cu tranzacționarea pe hârtie cu Trading View este ușor. Pe site, derulați în jos în partea dreaptă în timp ce acesta citește codul până când întâlniți perechi de tranzacționare cu criptomonede. Decideți ce criptomonedă doriți să practicați tranzacționarea fiat. Sub grafic, veți vedea TradingView care vă solicită să alegeți un broker. Faceți clic pe „Tranzacționare pe hârtie” și sunteți gata să tranzacționați.

Cum să începeți tranzacționarea cu hârtie magazin criptografic?

Odată ce deschideți un cont cu Cryptohopper, puteți simula tranzacționarea robotului și vă puteți testa abilitățile ori de câte ori aveți nevoie. Funcția de tranzacționare cu hârtie a Cryptohopper poate fi activată prin comutarea în meniul principal de tranzacționare.

Cum să începeți tranzacționarea cu hârtie De altfel?

Pentru a începe tranzacționarea pe hârtie De altfel Vă înregistrați pentru un cont demo și deschideți un bilet de asistență specificând cu cât doriți să începeți.

Cum să începeți tranzacționarea cu hârtie BitMEX?

Pentru a începe tranzacționarea cu hârtie cu BitMEX, deschideți un cont Testnet. Dacă aveți un cont pe BitMEX.com, va trebui totuși să vă înregistrați la BitMEX Testnet. Puteți vizualiza tabloul de bord de tranzacționare simulat al BitMEX dacă doriți să vă faceți o idee despre cum va arăta platforma.

Locuri de muncă în contul de tranzacționare pe hârtie

Tranzacționarea pe hârtie ar trebui să fie cât mai aproape posibil de experiența reală a tranzacționării în timp real. Instrumentele de analiză a prețurilor și registrele de comenzi ar trebui să reflecte ceea ce ați vedea dacă ați tranzacționa cu un cont standard. Cryptohopper oferă simulare de bot și tranzacționare AI, în timp ce eToro oferă tranzacții sociale și comunitare pentru a vă valorifica cunoștințele de tranzacționare. La sfârșitul zilei, totul se reduce la preferințele dvs. de tranzacționare și la ce opțiune se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. De asemenea, este important să aflați despre criptomonedele pe care le tranzacționați, așa că asigurați-vă că țineți pasul cu piața în timp ce tranzacționați hârtie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.