Taxe de tranzacționare valutară [Comprehensive 2022 Guide]

Primele lucruri care vin în minte când vorbim despre tranzacționarea valutară sunt potențialele profituri și pierderi, deoarece mulți asociază această practică în primul rând cu beneficiile pe termen scurt. Cu toate acestea, un lucru de care ar trebui să fie conștienți de toți investitorii atunci când intră pe piață este taxele de tranzacționare valutară.

Acest articol va acoperi elementele de bază ale taxelor valutare și va explica Cel mai bun mod de a prezenta taxele obținute este prin tranzacționarea valutară. De asemenea, vom oferi informații despre cum să urmăriți practicile dvs. de tranzacționare și să menționăm câțiva dintre factorii cheie pe care comercianții ar trebui să ia în considerare.

Elementele de bază ale taxelor de tranzacționare valutară

După cum știm, scopul principal al tuturor comercianților de pe piețele valutare este să facă tranzacții de succes și să-și dezvolte conturile. Cu toate acestea, înainte de a face primul pas, investitorii ar trebui să fie familiarizați cu Implicațiile fiscale ale pieței valutare.

Forex este tranzacționat în două moduri Valută pe piața interbancară nereglementată care intră sub incidența secțiunii IRC 988 sau ca contracte futures pe valută pe piețele valutare reglementate care intră sub incidența IRC 1256.

Trimiterea unei taxe pentru tranzacționarea valutară în cadrul primei sau celei din urmă vine cu avantajele și dezavantajele sale, în funcție de pierderile și câștigurile dvs. și de categoria dvs. de impozitare. Cu toate acestea, înainte de a intra în mai multe detalii, ar trebui să menționăm Impozit valutar supus 60/40 .decont fiscaladică 60% din pierderi și câștiguri sunt tratate pe termen lung, în timp ce 40% sunt considerate pierderi sau câștiguri de capital pe termen scurt.

Secțiunea 1256 Contracte

Dacă tranzacționați cu contracte futures pe valută, impozitele dvs. se încadrează într-un interval 1256 diviziune. În acest caz, investitorii sunt impozitați cu 60% din câștigurile sau pierderile lor de capital pe termen lung la o rată de Tarif fix 15%. Acest tip de tratament fiscal valutar este de obicei adecvat pentru investitorii din categoriile mai mari de impozit pe venit (22% arc sau mai mare).

Randamentele pentru comercianții de acțiuni vândute în decurs de un an de la cumpărare sunt tratate ca câștiguri pe termen scurt și nu întotdeaunaCalculat la aceeași rată ca și venitul obișnuit al comerciantului. Acestea constituie restul de 40%, iar impozitele lor variază de la 10% până la 37%.

Secțiunea 998 Contracte

Dacă investitorul își depune câștigurile în conformitate cu această secțiune, acestea vor fi tratate ca venit obișnuit și vor fi impozitate la rata dintre ele 0% până la 37%. Suma pe care o va plăti un comerciant de valută depinde de segmentul respectiv. Este important de reținut că, dacă singura sursă de venit a unui comerciant este tranzacționarea valutară, iar venitul său anual nu este mai mare 12.400 USD, nu sunt obligați să plătească impozit pe această sumă.

În plus, alegerea de a depune taxe spot de tranzacționare valutară în această secțiune poate fi un beneficiu imens dacă întâmpinați pierderi nete pe tot parcursul anului, deoarece toate pierderile vor fi considerate ca pierderi obișnuite, spre deosebire de un contract 1256.

știați: Puteți afla mai multe despre cum funcționează piața de tranzacționare valutară urmărind datele economice, ratingurile de credit, rapoartele de știri, politicile privind ratele dobânzii și tendințele cererii și ofertei.

Cum să evitați taxele atunci când tranzacționați valută

Înainte de a trece la discutarea care contract ar putea fi o opțiune mai bună pentru investitori, pentru a evita orice confuzie, ar trebui să menționăm că traderii de futures iau în considerare 1256 de contracte, în timp ce investitorii OTC iau în considerare 988 de contracte.

Când vine vorba de tranzacționarea valutară și taxe, mulți investitori cred că pot scăpa fără a plăti impozite odată ce află că tranzacționarea OTC nu este înregistrată în Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Cu toate acestea, acești comercianți ar trebui să știe că IRS-ul va ajunge din urmă cu acest lucru în cele din urmă, iar taxa de evaziune fiscală va fi aproape sigur mult mai mare decât taxa în sine.

Alegeți între 1256 sau 988 de noduri عقد

Un alt lucru pe care comercianții trebuie să ia în considerare este că trebuie să ia o decizie în acest sens Contractul trebuie utilizat înainte de prima zi a anului calendaristic. În plus, trebuie să menționăm că față de 1256 de contracte, 988 de contracte sunt mult mai simple, iar cota de impozitare a acestora rămâne fixă ​​atât pe profit, cât și pe pierderi, făcându-l o alegere mai bună pentru comercianții care suferă pierderi frecvente.

Pe de altă parte, dacă luăm în considerare modul în care valuta este impozitată pe 1256 de contracte, deși este mai complex, poate prezenta o opțiune mai bună pentru investitorii cu câștig net, oferind economii cu 12% mai multe într-un astfel de scenariu.

Ca regulă generală, majoritatea brokerilor preferă Vizualizați 1256 de contracte pentru comercianții la termen și 988 de contracte pentru a fi descoperite de comercianți. Este întotdeauna înțelept să consultați un contabil înainte de a alege un cont de investiții, deoarece retragerea din cont poate fi un proces complex.

Anticipând câștigurile nete, mulți comercianți decid să renunțe la statutul lor 988 și să treacă la contractul 1256. În acest fel, comerciantul trebuie să marcheze modificarea în registrele sale și să o prezinte contabilului său. În cele din urmă, alegerea taxelor de tranzacționare valutară pe care doriți să le suportați depinde de circumstanțele dumneavoastră individuale.

știați: Dacă vă întrebați despre o idee bună de investiție, amintiți-vă că este recomandată persoanelor fizice stabile din punct de vedere financiar care au deja de două ori suma pe care intenționează să o cheltuiască.

Cum să vă urmăriți performanța

Urmărirea performanței este vitală pentru orice practică, iar acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de tranzacționare valutară și taxe. Deși declarația dvs. de intermediere vă va oferi o imagine de ansamblu asupra activităților dvs. de tranzacționare, Scorecard vă poate oferi un aspect mai detaliat a câștigurilor și pierderilor dvs.

Iată formula de evidență aprobată de IRS:

  1. Sau nu, Pune-ți activele de deschidere a bunurilor tale finale.
  2. apoi, Scădeți depozitul în numerar în conturile dvs. și adăugați retrageri.
  3. urmatorul, scădeți-vă venitul de dobândă și adăugați dobânda plătită.
  4. Includeți și altele Cheltuieli legate de tranzacționare.

Această formulă de punctaj poate oferi comercianților o descriere precisă a raportului profit/pierdere, facilitând depunerea finală a impozitului.

Lucruri de reținut atunci când plătiți taxe pentru tranzacționarea valutară

Câteva lucruri despre tratamentul taxelor valutare care pot face procesul mai puțin dificil pentru comercianți includ:

Indiferent dacă sunteți pe cale să intrați pe piața valutară sau un comerciant mai experimentat, trebuie să vă amintiți toți comercianții Necesar pentru a determina tipul statutului lor fiscal înainte de 1 ianuarie.

Înregistrările corespunzătoare pot fi salvate Vă economisește mult timp și griji în timpul sezonului fiscal. Dacă trebuie să petreceți mai puțin timp pregătind taxele, vă va oferi mai mult timp pentru tranzacționare în această perioadă.

După cum am menționat mai devreme, gândirea că puteți scăpa cu plata taxelor asociate tranzacționării la bursă se poate întoarce cu ușurință. Pentru a evita amenzile pentru taxele datorate, asigurați-vă că Plătește-ți taxele la timp.

priza principala

Taxele valutare sunt supuse 60/40 pentru impozit.
Comercianții cu contracte futures pe valută intră sub incidența Secțiunii 1256, în timp ce comercianții OTC sunt impozitați în conformitate cu Secțiunea 988.
Deși tranzacționarea OTC nu este înregistrată la Commodity Futures Trading Commission (CFTC), Nu există nicio modalitate de a evita taxele pe tranzacționarea valutară.
Formula de evidență aprobată de IRS poate oferi comercianților o descriere precisă a raportului profit/pierdere.
negustori Necesar pentru a selecta tipul de statut fiscal înainte de 1 ianuarie.

Merită tranzacționarea valutară?

Acum că am acoperit cum funcționează taxele de tranzacționare valutară în SUA, ar trebui să menționăm și altele Factorii care afectează experiența de tranzacționare. Deși nu există o sumă stabilită cu privire la cât de mult venit vă poate aduce tranzacționarea valutară, este considerat în general un exercițiu profitabil, deoarece rata profitului depinde în mare măsură de strategia de tranzacționare aleasă și de managementul riscului.

Ceea ce ar trebui să realizeze tranzacțiile este, de asemenea, că investitorii de tranzacționare zilnică sunt probabil să aibă mai multe cheltuieli, deoarece adesea au nevoie de acces la instrumente de investiții de înaltă calitate pentru a tranzacționa profitabil. Deși acest lucru le crește șansele de profit, taxele zilnice de tranzacționare valutară nu sunt la fel de favorabile ca cele percepute pentru investițiile pe termen lung.

În unele cazuri, comercianții zilnici pot aplica pentru tratamentul fiscal special oferit de IRS, care poate reduce impactul fiscal, dar poate face și Profitul net este supus impozitului pe activități independente. Toate lucrurile luate în considerare, nu există un răspuns direct, corect sau greșit cu privire la dacă tranzacționarea valutară este o practică profitabilă, deoarece cât de mult câștigă un comerciant depinde de deciziile sale.

concluzie

Este de la sine înțeles că a nu plăti taxele la timp vă poate provoca multe probleme. După cum am menționat, nu are rost să căutați modalități de a evita taxele atunci când tranzacționați valută, motiv pentru care Înțelegerea procesului fiscal este esențială pentru toți investitorii. Fiind conștient de beneficiile și dezavantajele utilizării unui contract 1256 sau 988, un comerciant poate lua o decizie în conformitate cu practicile sale de tranzacționare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.