Stăpânirea transparenței pe piața valutară

& nbsp


Piața valutară este una dintre cele mai mari și mai lichide piețe financiare. Volumul său zilnic de tranzacționare este de 6,6 trilioane de dolari. Recent, a devenit mai accesibil pentru potențialii comercianți, oferind o varietate de posibilități în tranzacționare. Firmele de brokeraj joacă un rol esențial pe acest tip de piață, oferind comercianților platforme pe care să tranzacționeze, cursuri speciale de tranzacționare, materiale educaționale, sfaturi de tranzacționare și multe altele. Cu toate acestea, într-o lume care se ocupă de schimburi de capital; Securitatea, încrederea și fiabilitatea sunt de o importanță capitală – dar nu sunt întotdeauna aplicate. Ca atare, apar două tipuri de intermediari – reglementați și nereglementați.

Brokerii nereglementați au reprezentat de multă vreme o opoziție cu care se confruntă brokerii reglementați, precum LegacyFX, deoarece adesea le lipsesc aceleași niveluri de profesionalism, respect și preocupare pentru resursele, timpul și nevoile unui client. Prin urmare, este important ca fiecare comerciant să-l înțeleagă pe deplin pe fiecare înainte de a decide cu ce tip de broker să tranzacționeze.

Preferința unui broker față de altul depinde în primul rând de faptul că capitalul investit este sigur și protejat împotriva fraudei și a riscurilor. Cu toate acestea, există și alte puncte de luat în considerare, care includ principalele diferențe dintre brokerul reglementat și cel nereglementat; De ce există brokeri nereglementați; Cum afectează acest lucru generarea de clienți potențiali, validarea și comportamentul; Ce înseamnă asta în ceea ce privește tranzacțiile; Cum afectează acest lucru ofertele care se fac; Și cum brandul nostru asigură o experiență de tranzacționare mai bună, aderând la o valoare de bază a transparenței, care este importantă atunci când vine vorba de utilizarea unui broker.

reglementat vs dezorganizat
Spre deosebire de un broker nereglementat, un broker reglementat este înregistrat, autorizat și supus unei autorități locale de conduită financiară – în funcție de regiunea de înregistrare, acolo unde este cazul, în funcție de locul în care brokerul dorește să desfășoare afaceri și să atragă clienți.

De exemplu, ca broker reglementat, marca LegacyFX este înregistrată sub mai multe organisme de reglementare, cum ar fi VFSC, CySEC, BaFin și FCA. Datorită absenței regulilor, legilor, supravegherii și controlului, un broker nereglementat este liber să acționeze singur și să efectueze tranzacții și tranzacții după cum crede de cuviință. Deoarece autoritățile de reglementare nu au control asupra acțiunilor unui broker fără licență, tranzacționarea cu aceștia vine cu multe dezavantaje și riscuri mai mari cu capitalul, conturile și procedurile de tranzacționare care nu sunt garantate prin metode tradiționale.

De ce există brokeri nereglementați?
Răspunsul este simplu. Un dezavantaj major pentru mulți brokeri este obținerea de licențe, care este un proces costisitor și anevoios. În plus, eludarea licențelor permite brokerilor nereglementați să evite plata taxelor, taxelor de servicii și auditurilor. Unii brokeri ajung până acolo încât să obțină licențe frauduloase pentru activități generale care nu au legătură cu serviciile și produsele financiare pe care le oferă efectiv. Știind acest lucru, de ce ar alege comercianții să folosească serviciile unui broker nereglementat? Există mai multe motive, dintre care unul este că mulți brokeri nereglementați se bazează pe promisiuni de rezultate instantanee și profituri garantate.

Acest lucru rezonează cu comercianții care sunt influențați doar de emoție și lăcomie, cei cu mentalitate de „îmbogățire rapidă”. De asemenea, unii brokeri nereglementați oferă o gamă largă de produse și servicii, unde își permit să efectueze tranzacții cu risc ridicat.

În cele din urmă, acești brokeri de obicei nu limitează cine să comande și nu există restricții geografice asupra conturilor clienților.

Clasificarea și comportamentul clienților
Apoi, nu există loc de comparație atunci când discutăm despre evaluarea și comportamentul clienților printr-o companie reglementată față de o companie nereglementată. Întrucât organizațiile de reglementare le monitorizează pe cele dintâi, acestea trebuie să urmeze și să respecte reguli specifice privind solicitarea și comportamentul clienților dacă își propun să le ofere servicii financiare. De exemplu, în ceea ce privește potențialii comercianți vizați de compania noastră, evităm să atragem și să acceptăm clienți din țări cu risc ridicat precum Iran, Irak, Sudan și Afganistan, pentru a numi câteva. O altă limitare pentru noi vine din reglementările stricte din SUA privind serviciile financiare. Ca atare, evităm clienții cu legături dovedite din SUA. Astfel de restricții ne sunt oferite nu numai de autoritățile de reglementare care ne guvernează afacerea, ci și de diferitele instituții financiare, bănci și procesatori de carduri de credit cu care lucrăm.

Acum, mai mult ca niciodată, interacțiunea pe piețele financiare necesită o dezvăluire completă

În conformitate cu cerințele noastre de reglementare pentru a menține conformitatea KYC (Know Your Customer), atunci când un client deschide un cont demo sau live la noi, LegacyFX colectează date personale. KYC este un termen care se referă la procesul de verificare a identității unei persoane sau a unei companii din industria financiară. Pentru a menține cele mai înalte niveluri de audit, folosim SumSub – un evaluator automat care cunoaște clientul care utilizează învățarea automată și inteligența artificială pentru a automatiza procesele de verificare, a verifica documentele de identitate, dovada rezidenței și dovada conformității plății.

O altă regulă pe care compania noastră o respectă este combaterea spălării banilor și a finanțării terorismului. În conformitate cu această cerință, LegacyFX are dreptul de a bloca transferul de fonduri sau conturi dacă are suficiente motive să creadă că tranzacțiile interne încalcă legea.

În cele din urmă, în ceea ce privește comercianții, în calitate de broker reglementat, nu avem dreptul să luăm nicio acțiune care ar putea afecta deciziile unui comerciant. Toate semnalele de tranzacționare pe care le furnizăm nu sunt și nici nu sunt concepute ca o sugestie pentru a intra în orice tranzacție sau tranzacție valutară. Nu ar trebui interpretat ca un sfat direct de tranzacționare. Toate recomandările făcute de agenții noștri nu constituie o opinie oficială sau un îndemn la acțiune, deoarece reprezentanții noștri sunt furnizați doar cu titlu de consultanță.

Pe scurt, indiferent de informațiile pe care le transmitem clienților noștri pentru a-i ajuta în activitățile lor, acțiunile finale care sunt efectuate sunt în cele din urmă singura alegere a clientului și necesită acordul acestuia – termeni care în natura lor trebuie înțeleși de toți clienții noștri. și notificați pe parcursul interacțiunilor lor cu noi.

tranzacții transparente
Aceeași ideologie se aplică atât proceselor de tranzacție organizate, cât și nereglementate. Brokerii nereglementați adesea nu respectă și nu țin cont de reguli specifice privind tranzacțiile cu clienții. Brokerul reglementat răspunde cerințelor de procesare, controlului calității tranzacțiilor și verificărilor de verificare. Un exemplu legat de controlul calității unui broker reglementat este acela de a verifica dacă tranzacțiile clienților săi provin de la clientul însuși și pot fi finalizate cu numerar suficient. Cu LegacyFX, comercianții pot folosi o varietate de metode de plată, cum ar fi carduri de credit, transferuri bancare, portofele electronice și schimburi de criptomonede, toate acestea fiind verificate și revizuite în detaliu de către departamentul nostru dedicat de conformitate.

O altă condiție prealabilă pe care o mențin brokerii reglementați este ca aceștia să aibă suficientă lichiditate pentru a-și putea rambursa clienții în cazul solicitărilor de retragere. Menținerea unor practici adecvate de contabilitate și evidență, împreună cu deschiderea de conturi separate între fondurile de afaceri și fondurile clienților, le permite brokerilor autorizați să mențină opțiunile de retragere și securitatea tranzacțiilor. Aceste conturi sunt ținute în principal în instituții financiare de top, pentru a proteja fondurile prin păstrarea lor în siguranță. Efectuăm diverse verificări de securitate în timpul procesării retragerilor. Procesăm doar retrageri legate de sursa depozitelor originale, ca protecție pentru toate părțile implicate împotriva fraudei, spălării banilor și finanțării terorismului. Prin toate aceste metode, comercianții își cunosc poziția în tranzacțiile lor.

Oferte furnizate
Un alt avantaj al investiției cu un broker reglementat, spre deosebire de unul nereglementat, este că primul este mai motivat să ofere o experiență mai bună și mai fluidă pentru comercianți. Un broker licențiat tinde să ofere mai multe facilități și servicii pentru clienți pentru a satisface și a satisface nevoile și cerințele clientului. Sprijinăm clienții noștri cu informații despre spread-uri, informații și instrumente de tranzacționare disponibile și chiar ajutăm cu probleme tehnice de tranzacționare. De exemplu, avem un departament dedicat de asistență pentru clienți disponibil 24 de ore pe zi pentru a ajuta clienții cu probleme de conectare, probleme de instalare, comportament de tranzacționare, informații despre instrumente sau probleme de depunere și retragere. Comercianții pot contacta departamentul nostru de asistență fie prin telefon, e-mail sau chat online.

Mai mult, site-ul nostru oferă materiale educaționale, videoclipuri, cărți electronice și sesiuni de formare online live, care îi ajută chiar și pe cei mai începători comercianți. În plus, oferim una dintre cele mai avansate platforme de tranzacționare – MetaTrader 5 (MT5) – unde diverse instrumente, funcții de gestionare a riscurilor și instrumente de descoperire a prețurilor sunt la dispoziția comerciantului. De asemenea, implicăm clienții noștri prin prezența noastră pe rețelele sociale, derulând campanii cu conținut informativ, împreună cu e-mailuri și pop-up-uri. În cele din urmă, LegacyFX oferă comercianților săi diverse promoții, cum ar fi servicii PAMM, program de fidelitate, oferte de afiliat și Introducing Brokers, pentru a numi câteva.

Luați o decizie în cunoștință de cauză
În general, brokerii reglementați sunt mai transparenți decât brokerii nereglementați. Dar ce înseamnă asta? Ca valoare de bază a LegacyFX, am stăpânit cu adevărat conceptul de transparență. Facem acest lucru asigurându-ne că clienții noștri au toate informațiile necesare pentru a lua o decizie rezonabilă și informată cu privire la tranzacționarea sau interacțiunea cu noi.

Oferim pagini web detaliate și actualizate despre produsele și serviciile noastre și rămânem deschise și disponibile pentru toate întrebările sau preocupările. Documentele noastre legale acoperă toate politicile și reglementările menite să protejeze bunurile noastre și ale clienților. Prin furnizarea acestor informații de bază, avertizăm în mod adecvat comercianții înainte de a intra în afaceri cu noi că tranzacționarea implică riscuri.

Acum, mai mult ca niciodată, interacțiunea pe piețele financiare necesită o dezvăluire completă. Informațiile proaste sau opace pot fi dăunătoare nu numai comercianților, ci și brokerilor. Studiile au arătat că atunci când garanțiile de calitate nu sunt utilizate în mod corespunzător, ratele de fidelizare a clienților, tranzacții și onorare scad de la 80 la 40 la sută. În general, este clar cum LegacyFX (int.legacyfx.com) aderă la standardele industriei și încearcă să fie cât mai transparent posibil pentru clienții noștri, urmărind tendințele globale și adaptându-se la schimbări atunci când este necesar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.