Singurul cuvânt care va face mai multe mărci mari să sară în criptomonedă

Este o perioadă provocatoare – dar fondatorii BoneX sunt plini de optimism cu privire la viitorul criptomonedei, numind-o una dintre cele mai mari invenții ale umanității.

Aici, ei ne spun de ce nivelurile de asistență pentru clienți oferite de industrie nu sunt suficient de bune – și dezvăluie ce va fi nevoie pentru ca mai multe mărci și instituții importante să înceapă să adopte criptomonede.

1. Bună ziua domnilor! Povestește-ne despre tine.

Bună, suntem David Bonev și Vasyl Alyoshin. Suntem încântați că navigăm activ în lumea criptomonedei din 2013.

La acea vreme, Vasyl s-a concentrat pe cripto mining și afacerea sa a crescut la un nivel industrial, în timp ce David – care avea experiență în domeniul bancar și financiar tradițional – a descoperit primul val de tehnologii blockchain.

Am căutat inovații și oportunități pentru a îmbunătăți viața oamenilor, iar acest lucru ne-a determinat să creăm un ghișeu unic pentru nevoile utilizatorilor noștri.

2. De ce ați început BoneX – și ce îl face diferit?

Am decis să începem să lucrăm la un schimb de criptomonede, deoarece nu existau platforme de tranzacționare de încredere în Bulgaria la acel moment. Cu toții am avut experiențe de primă mână cu problemele cu care se confruntă piața – asistență slabă pentru clienți și lipsa de flexibilitate în servicii.

Pe lângă faptul că oferim clienților noștri un card de debit cripto și simplificăm tranzacțiile, vindem, întreținem și gestionăm platforme miniere. BoneX are un centru de date dedicat, conceput pentru stocarea echipamentelor. Oferim servicii de tranzacționare în marjă, contabilitate și asistență persoanelor care doresc să cumpere proprietăți imobiliare și mașini folosind activele lor digitale. De asemenea, am lansat recent un bot de tranzacționare bazat pe AI.

3. Sunteți în industria criptomonedei încă de la început – de ce este acest lucru important?

A avea o memorie profundă a piețelor urs și a piețelor bull este cu adevărat important. Am trecut prin „Bitcoin Calls to Zero”, am văzut cum s-au schimbat reglementările și am fost în fruntea construirii unei platforme internaționale de top. Suntem oameni agile, cu viziune clară și abilități de primă clasă.

Credem că industria cripto este acum prea mare pentru a eșua – și, în opinia noastră, este viitorul. Este una dintre cele mai mari invenții ale umanității – și ne oferă tuturor șansa de a face parte dintr-un tip complet nou de economie.

4. Care sunt cele mai mari schimbări pe care le-ați observat în criptomonede din 2013?

Adopția crește exponențial, mai ales după 2020 și prăbușirea COVID. Instituțiile și cei bogați câștigă, de asemenea, mai multă expunere la criptomonede decât oricând. Am văzut schimbarea narațiunii de la „Aceasta este o înșelătorie, îți vei pierde toți banii” la „Credem că criptomoneda este un activ cu un viitor grozav”.

5. Există obstacole pe care industria trebuie să le depășească în continuare?

Crypto-ul are părțile sale întunecate – există escrocherii, pompe și scheme piramidale. Unele companii au fost, de asemenea, prost conduse. Dar într-un mod ciudat, aceste defecțiuni sunt benefice pentru industrie, deoarece îi ajută pe consumatori să devină mai atenți. Ei vor realiza curând că promisiunile de rentabilitate de 100 de ori sunt pur și simplu prea bune pentru a fi adevărate. Educația financiară este esențială pentru protejarea publicului.

6. Sunteți pe cale să lansați un robot de tranzacționare cripto bazat pe inteligență artificială. Ne poți spune despre asta?

da! DeFi Bot își bazează deciziile pe algoritmi personalizați care monitorizează semnalele online fundamentale și tehnice 24/7 – pentru a elimina deciziile emoționale care pot determina comercianții să facă greșeli.

Acest produs va fi disponibil chiar și în condiții dificile – la urma urmei, piețele ursoase pot prezenta mari oportunități. Am arătat inițial acest bot echipei și prietenilor noștri mai întâi, dar am vrut să-l implementăm după ce ni s-au promis rezultate timpurii. În mod esențial, nu deținem banii oamenilor, deoarece activele cripto sunt gestionate prin intermediul API – și nu folosim levier.

7. Unele schimburi de criptomonede au fost criticate pentru asistența slabă pentru clienți – cum ați gestionat asta?

Înainte de a lansa BoneX în 2018, am avut și acest tip de probleme. De aceea, schimbul nostru pune un accent mare pe experiența utilizatorului, cu asistență de încredere disponibilă 24/7. În 2022, nu este în regulă să așteptați ajutor – și indiferent cât de mare este clientul dvs., toată lumea este tratată la fel.

Avem un proces de recrutare foarte riguros pentru a ne asigura că găsim oameni motivați și experimentați, cu experiență în codificare și conduită profesională.

8. Sunteți îngrijorat de nivelul concurenței de pe piață în acest moment?

Concurența este întotdeauna un lucru bun, deoarece crește calitatea produselor și serviciilor tale. Dacă nu, vei ieși de pe piață foarte repede! Acest lucru ne motivează să evoluăm în mod constant gama de servicii și să oferim mai multă comoditate, libertate și siguranță clienților noștri.

9. Ați creat niște parteneriate de mare profil – ce credeți că va fi nevoie pentru ca mai multe mărci importante să sară în cripto?

Regulament. Știm că acesta este un cuvânt tabu pentru mulți oameni când vine vorba de criptomonede, dar aceasta este singura modalitate de a obține o adoptare masivă. După cum am menționat mai sus, există încă multe oi negre pe piață care înșală oamenii, iar reglementarea este o modalitate bună de a face față acestui lucru.

Sinergiile, transparența tranzacțiilor și siguranța vor conduce industria înainte și vor stabiliza parteneriatul dintre cripto și lumea băncilor tradiționale. Și mai bine, va încuraja alte companii și industrii să intre pe piață – accelerându-și potențialul de creștere.

declinare a răspunderii Cointelegraph nu susține niciun conținut sau produs de pe această pagină. Deși ne propunem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a întreprinde orice acțiune cu privire la companie și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor, iar acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții.

Leave a Comment

Your email address will not be published.