Jason Appel profile picture

Silvergate: tranzacționarea cu acțiuni cripto depășește (NYSE: SI)

JuSun

Produs cu Avi Gilbert și Ryan Wilde

Acest articol va analiza o configurație tehnică de înaltă calitate dezvoltată la Silvergate Capital Corp. (Bursa de Valori din New York:Bursa de Valori din New York: SI).

Silvergate Capital oferă soluții de împrumut, plăți și finanțare unui grup în creștere de afaceri din spațiul digital spațiu valutar. De asemenea, oferă servicii financiare, cum ar fi servicii bancare comerciale și împrumuturi comerciale.

Așadar, în timp ce Silvergate a crescut și a scăzut în simpatia cu piața criptomonedei datorită faptului că este adânc în serviciul criptomonedei, soarta sa nu este în întregime legată de mișcările Bitcoin.

Cu toate acestea, în ceea ce privește Bitcoin, deși traiectoria proiectată în diferite articole „Moonpath” publicate în ultimele câteva luni a fost în mod clar incorectă, predicțiile noastre rămân destul de optimiste în următorii 1-3 ani. Continuăm să vedem că BTC crește vertiginos și recompensează investitorii cu un orizont de timp mai lung.

Deși nu este interesant în sine, SI a scăzut cu aproximativ 38% de când am scris acest articol, în timp ce BTC a scăzut cu aproximativ 58%. De la nivelul scăzut din 2022 din iulie, SI a crescut cu mai mult de 82% în comparație cu BTC, care a crescut cu aproximativ 10% față de cel mai scăzut nivel din iunie.

Vă rugăm să consultați graficele de mai jos ca un ajutor vizual pentru analiza tehnică:

SI .diagrama zilnică

Diagramă zilnică SI (Jason Appel (Crypto Waves))

În primul rând, începeți cu diagrama zilnică. Perspectiva noastră mai mare este că SI s-a îndepărtat impulsiv de minimul din 2020. Maximul din noiembrie poate fi privit ca val (5), completând astfel 5 valuri complete în sus, după cum este marcat cu albastru. Cu toate acestea, în cadrul valului impulsiv, toate valurile (1), (3) și (5) ar trebui să fie de 5 valuri și, în timp ce creșterea de la minimul din mai 2021 până în noiembrie a depășit maximul din februarie, nu a făcut ca o scanare cu 5 valuri. . Ca atare, suntem deschiși la posibilitatea ca valul recent de jos finalizat (4) din primele (așteptate) cinci valuri în sus față de minimul din 2020; Sau ultimul fund formează unda de bază 2 a gradului superior de 5 în faza de formare. Având în vedere mișcarea corectivă aparentă de la vârf (fie că s-a numărat din februarie sau noiembrie 2021) la cel mai scăzut din iulie 2022 și acum o creștere impulsivă de la acest nivel scăzut, așteptările sunt pentru niveluri semnificativ mai mari în orice caz: fie ca un val (5 ) ) în negru sau val (1) a cercului 3 în albastru.

SI الجزئي grafic parțial

SI Micro Chart (Jason Appel (Crypto Waves))

În continuare, să observăm graficul mic (mai sus) care arată o vedere detaliată a structurii valurilor de la nivelul scăzut din iulie 2022. În acest caz, avem o structură clară de 5 valuri cu dimensiuni adecvate în lungime între valuri și fiecare dintre drivere. subundele, i, iii și v sunt toate impulsuri fractale de cel mai mic grad. În metodologia noastră Fibonacci Pinball, după valul inițial 5 în sus, în acest caz valul 1, perspectiva este o retragere corectivă care corectează doar o parte din avansul inițial. După mișcarea de pornire și prima retragere, adică i-ii, impulsul urmează mișcarea a 5 valuri care în mod ideal ar trebui să depășească extensia 1.382 a undei inițiale i. Acesta este valul iii și, în acest caz, SI aproape a atins extensia 2.0 a valului i al valului iii.

După finalizarea valului iii, prețul este de așteptat să corecteze o mică parte din avansul valului iii și, în mod ideal, ar trebui să se mențină deasupra vârfului valului i. SI a făcut exact asta, revenind la al patrulea val de suport la sfârșitul lunii iulie. De acolo, finalizarea valului impulsiv depinde de prețul care formează alte 5 microunde înalte, trecând de maximul valului 3, în mod ideal doar cu câteva extensii Fibonacci înainte de vârf. După cum puteți vedea, SI a urmat foarte bine această structură pentru toate cele cinci valuri care alcătuiesc valul 1.

Semnificația mișcării celui de-al cincilea val este că, în valul Elliott, am observat că aceste mișcări de impuls tind să indice că după o corecție parțială, prețul va continua în direcția tendinței.

În cele din urmă, să examinăm graficul cu o oră:

Diagrama SI 1 oră

Diagramă SI de 1 oră (Jason Appel (Crypto Waves))

SI are o mișcare clară în jos cu 3 valuri de la maximul din august până la cel mai scăzut din această săptămână, direct la zona de suport standard al retragerii, indicată de caseta albastră de pe grafic. Mai mult decât atât, creșterea de la minimul din această săptămână a depășit rezistența inițială, ceea ce indică faptul că un potențial jos a fost atins în valul 2. Dacă prețul se îndreaptă spre sud și formează un jos mai scăzut, vă rugăm să rețineți că perspectiva standard pentru o continuare mai mare dictează un corecția de 0,618 ar trebui să fie efectuată în mod regulat.ideal. Acesta este la 67,83 USD. Ca atare, considerăm că suportul se ridică până la aproape 67 USD în cazul unei izbucniri a minimului din această săptămână. O pauză de 67 USD, deși nu invalidează configurația mai mare prezentată, va pune mai multe îndoieli cu privire la potențialul de a continua un trend ascendent.

Atâta timp cât minimul din această săptămână nu este depășit, se așteaptă ca o mișcare mult mai mare să fie începută, vizând peste 200 USD doar pentru valul 3. Cercul inițial al valului i este de așteptat să vizeze maximul inferior al lunii august, dar cel mai bine ar fi să ajungă la 120+. Ipoteza noastră alternativă este că prețul crește până la 120 USD pentru a finaliza o mișcare mai mare în 5 valuri de la minimul din iulie. Această cale este, de asemenea, destul de optimistă și în cele din urmă prefigurează ținte mult mai mari care vor urma, dar ar putea însemna că este nevoie de o retragere mai mare și mai profundă a valului 2 înainte de decolare, așa cum se arată în grafic.

Pe scurt, vedem SI ca o configurație foarte atractivă față de nivelurile actuale. Obiective inițiale în regiunea de 110-120 USD și ținte intermediare în următoarele 9-18 luni în regiunea de peste 200 USD

Leave a Comment

Your email address will not be published.