Crypto Trading Bots; An Emerging Concept

roboți de tranzacționare cu criptomonede; Concept emergent


Criptomonedele sunt renumite pentru natura lor volatilă, iar prețurile fluctuează dramatic, chiar și în câteva minute. Investitorii au posibilitatea de a participa în orice moment la tranzacționarea criptomonedei din întreaga lume. Efectul combinat al acestor factori reduce eficiența și eficacitatea comerțului uman în mai multe moduri. Mai mult, accesați acest link pentru informații suplimentare despre tranzacționarea cu criptomonede.

Fotografia lui Kanchanara pe Unsplash

De cele mai multe ori, investitorii nu au capacitatea de a răspunde imediat la fluctuațiile rapide ale prețurilor și de a obține rezultate optime. În plus, investitorii nu pot dedica timp maxim pieței cripto, care este obligatorie pentru tranzacționare profitabilă. Deoarece tranzacționarea cu criptomonede necesită monitorizarea 24×7 a schimburilor de criptomonede din întreaga lume; Prin urmare, roboții de tranzacționare cu criptomonede vin în ajutor.

Timpul nu așteaptă pe nimeni și nici piețele financiare, mai ales când vine vorba de piețele volatile de criptomonede care necesită o strategie de tranzacționare cuprinzătoare, sigură și de încredere pentru a face față unor circumstanțe neprevăzute.

Spre deosebire de piețele bursiere tradiționale, tranzacționarea cu criptomonede nu îi pune un punct în cale, făcând practic imposibilă digitalizarea pentru comercianții nepublici pentru a prezice volatilitatea pieței, a diversifica riscul, a minimiza erorile și a asigura tranzacționarea pe tot parcursul anului pentru un an întreg. Dacă nu primiți ajutor, aici intervin bărcile de tranzacționare cu criptomonede ca o mână de ajutor. Sunt instrumente automate care tranzacționează criptomonede și procesează tranzacții în numele investitorilor umani ca agenți ai acestora.

Ce sunt roboții de tranzacționare?

Boții de tranzacționare cu criptomonede sunt programe automate care tranzacționează criptomonede în numele tău. De obicei, investitorul sau comerciantul însuși ar trebui să se concentreze pe statisticile pieței și să aleagă o criptomonedă pe care să o poată tranzacționa la momentul potrivit. Boții de tranzacționare cu criptomonede automatizează întregul proces.

Ei analizează și interpretează datele de piață disponibile și aleg cea mai potrivită criptomonedă pentru a cumpăra și a vinde. Acești roboți pot colecta date de piață, interpreta statistici, pot calcula riscurile potențiale și pot efectua tranzacții cu active digitale. Vă puteți gândi la asta ca și cum ați angajat un expert pentru a vă cumpăra și vinde criptomoneda și trebuie doar să stați pe loc și să vă bucurați de potențiala creștere a profiturilor. De exemplu, puteți instrui botul de tranzacționare să cumpere mai multe BTC atunci când prețul Bitcoin – criptomoneda numărul unu care poate fi tranzacționată prin Bitcoin Trading Software este sub prețul minim. Tranzacționarea cripto biților este mai economică și economisește timp decât angajarea de specialiști umani.

Cum funcționează roboții de tranzacționare cu criptomonede?

Roboții de tranzacționare cu criptomonede își desfășoară operațiunile în patru etape.

1. Analiza datelor

Datele sunt totul, motiv pentru care este necesar ca roboții de tranzacționare să își îndeplinească funcțiile în mod eficient. Spre deosebire de oameni, programele care sprijină învățarea automată pot identifica, colecta și analiza grămezi de date rapid, inteligent și eficient.

2. Generarea semnalului

După finalizarea cu succes a analizei datelor, acești roboți indică forma semnalului care acționează ca un comerciant, speculează și identifică tranzacții potențiale pe baza analizei datelor de pe piață.

3. Distribuția riscului

După ce semnalele sunt generate, boții de tranzacționare distribuie riscurile asociate în conformitate cu anumite reguli și criterii stabilite de comerciantul uman, care includ de obicei instrucțiuni privind alocarea capitalului în timpul tranzacționării.

4. Executarea

Este ultima etapă în care roboții de tranzacționare cumpără și vând efectiv criptomonede pe baza semnalelor generate în timpul celui de-al doilea pas al procesului de tranzacționare. Faza de execuție generează și semnale, dar aceste semnale se referă la ordinele de cumpărare și vânzare care sunt trimise la bursă prin intermediul unui API.

Avantajele și dezavantajele boților de tranzacționare cu criptomonede

Pozitive

  • Boții de tranzacționare cu criptomonede pot gestiona și procesa cu ușurință cantități mari de date și pot oferi rezultate ușor de înțeles. Sunt mai eficienți decât comercianții/investitorii umani în toate aspectele.
  • Ei fac tranzacționarea cu criptomonede eficientă, economisesc timp și pot funcționa 24/7.
  • Roboții de tranzacționare sunt capabili să ia decizii raționale care nu se bazează pe emoții.
  • Acestea sunt mai rapide decât comercianții/investitorii umani în toate aspectele și pot răspunde rapid la condițiile dinamice ale pieței.
  • De asemenea, vă oferă o modalitate de a diversifica riscul și puteți distribui riscul folosind mai mulți roboți de tranzacționare.
  • Sistemul de tranzacționare pentru acești roboți este consistent.

Negative

  • Există șanse de erori software care pot reduce eficiența acestuia.
  • Acești roboți de tranzacționare sunt automati, dar nu automati, ceea ce înseamnă pur și simplu că trebuie să le dai instrucțiuni.
  • Situații precum pandemia de Covid-19 nu pot fi controlate de acești roboți, deoarece vor necesita factori motivați psihologic.

Leave a Comment

Your email address will not be published.