Revizuirea KuCoin: argumente pro, contra și prezentare generală


GOBankingRates

Luare rapidă: KuCoin este un schimb de criptomonede care acceptă tranzacționarea a peste 700 de criptomonede cu un volum cumulat de tranzacționare de aproape 1 trilion de dolari. Funcționează în 200 de țări și are o comunitate de utilizatori activă de milioane de utilizatori. KuCoin oferă diverse tipuri de servicii în spațiul criptomonedei, inclusiv tranzacționarea spot, tranzacționarea în marjă și împrumutul cu criptomonede. De asemenea, are un bot de tranzacționare cu criptomonede care vă poate ajuta cu tranzacționarea automată.

 • câștiga beneficii
 • cheltuieli
 • Experiență de tranzacționare
 • protecţie

Cum calculăm asta?

Pozitive

 • Acceptă tranzacționarea a peste 700 de criptomonede, inclusiv altcoins unice care nu pot fi găsite pe alte schimburi de criptomonede.
 • KuCoin permite utilizatorilor săi să participe și să câștige recompense prin acumularea de criptomonede.
 • Utilizatorii pot câștiga dobândă împrumutându-și criptomoneda pe platforma KuCoin Crypto Lending.
 • KuCoin urmează o structură de comisioane de producător / primitor și percepe comisioane mai mici în comparație cu alte burse.

Negative

 • În ciuda faptului că operează în multe țări, KuCoin nu are o licență oficială în Statele Unite.
 • Platforma KuCoin a fost spartă în 2020, ceea ce a dus la furtul a milioane de dolari în criptomonede. Acest lucru a ridicat întrebări cu privire la securitatea sa.

Prezentare generală KuCoin

KuCoin a fost fondată în 2017 de pasionatul de criptomonede Michael Gann și are sediul în Seychelles. Fiind unul dintre primii adoptatori ai tehnologiei Bitcoin și blockchain, Michael și-a dat seama că tranzacțiile cripto nu erau prietenoase pentru începători pe platforme precum Mt. gox. Așa i-a venit ideea unui „schimb de oameni” care să se adreseze tuturor oamenilor, chiar și celor fără experiență în tehnologie.

În prezent, KuCoin are peste 20 de milioane de utilizatori la nivel mondial și un volum de tranzacționare de peste 1 trilion de dolari. Compania are o comunitate activă de utilizatori care sprijină comunicarea deschisă și creează un forum pentru exprimarea opiniilor.

KuCoin Token sau KCS este utilizat pe scară largă pe platformă pentru tranzacții, iar compania dorește să dezvolte un sistem cripto complet bazat pe acest token.

Platforma oferă utilizatorilor diferite tipuri de caracteristici de tranzacționare. Chiar dacă sunteți începător, veți avea o mulțime de resurse de consultat pe măsură ce începeți.

KuCoin este reglementat?

Deși KuCoin are multe caracteristici de securitate, nu intră sub incidența reglementărilor niciunui organism guvernamental de licențiere.

Ghiduri de caracteristici

KuCoin este un schimb de criptomonede popular folosit de milioane de oameni din întreaga lume. Iată câteva dintre principalele caracteristici de care ar trebui să fii conștient.

Câștigați dobândă în cripto

KuCoin permite utilizatorilor săi să facă parte din programul de creditare a criptomonedei prin intermediul platformei sale. Puteți să vă împrumutați criptomoneda altora și să câștigați dobândă pe ea. În prezent, platforma KuCoin Crypto Lending acceptă împrumutul a peste 50 de tipuri de criptomonede, inclusiv USDT, bitcoin și altele.

În calitate de creditor, puteți seta procentul anual așteptat pe care ați dori să îl câștigați din criptomoneda pe care o împrumutați. Dacă împrumutații consideră că condițiile sunt potrivite pentru ei, ei vor cere să împrumute criptomoneda de la dvs. Platforma KuCoin garantează că toate fondurile sunt rambursate, creând un sentiment de securitate pentru creditori.

Dacă doriți să vă împrumutați criptomoneda prin platforma KuCoin, trebuie să comparați ratele actuale ale pieței înainte de a seta APY-ul dorit pentru a vă crește oportunitățile de creditare cripto.

cheltuieli

KuCoin are o structură de taxe pe niveluri, iar costurile tind de obicei să scadă atunci când aveți un nivel de tranzacționare mai ridicat. Taxele percepute de KuCoin sunt foarte mici în comparație cu alte burse.

Mai jos este un exemplu de structură a taxelor producător/beneficiar pe care o urmează KuCoin.

Nivel de tranzacționare Taxa de producator / preluare
0 0,1% / 0,1%
1 0,09% / 0,1%
2 0,07% / 0,09%
3 0,05% / 0,08%
4 0,03% / 0,07%
5 0% / 0,07%
6 0% / 0,06%
7 0% / 0,05%
8 -0,005% / 0,045%
9 -0,005% / 0,04%
10 -0,005% / 0,035%
11 -0,005% / 0,03%
12 -0,005% / 0,025%

Această structură a taxelor arată că utilizatorul va suporta o taxă de 0,1% la început, dar va scădea în cele din urmă odată ce nivelul lor de tranzacționare este îmbunătățit. Puteți obține o reducere de 20% la comisioanele de tranzacționare atunci când efectuați o plată cu KCS.

Experiență de tranzacționare

KuCoin oferă o varietate de servicii, cum ar fi tranzacționarea spot, marjă, futures și chiar împrumutul de criptomonede utilizatorilor săi. Puteți folosi aplicația mobilă sau puteți accesa platforma de pe desktop. Există un mod avansat pentru toate opțiunile de tranzacționare și, dacă sunteți un trader profesionist, puteți utiliza unele dintre semnalele complexe de pe platformă.

KuCoin are un ghid cuprinzător pentru toate funcțiile de tranzacționare, inclusiv sfaturi de gestionare a riscurilor pe site-ul său, care poate acționa ca un instrument excelent pentru începători. Cu toate acestea, unul dintre principalele motive pentru o revizuire negativă KuCoin este că aplicațiile desktop și mobile întâmpină adesea erori. Utilizatorii au ridicat plângeri cu privire la problemele legate de tranzacționarea online și cumpărarea de criptomonede.

protecţie

KuCoin susține că are protocoale de securitate de vârf în industrie și încearcă în mod constant să-și îmbunătățească sistemele de securitate pentru a-și servi utilizatorii. De asemenea, compania are o procedură standard de verificare KYC pentru toți utilizatorii. Dacă finalizați verificarea KYC avansată, veți putea accesa mai multe servicii pe platformă. KuCoin vă permite, de asemenea, să creați o parolă de tranzacționare care poate fi utilizată pentru verificare în timp ce tranzacționați, retrageți sau creați un API.

În ciuda acestor măsuri de securitate, platforma KuCoin a suferit o breșă majoră când au fost furate criptomonede în valoare de aproape 280 de milioane de dolari. Deși activele erau asigurate, un astfel de atac ridică semne de întrebare cu privire la siguranța acestei platforme.

Se poate avea încredere în KuCoin?

KuCoin folosește protocoale de securitate standard din industrie pentru a-și securiza platformele. De asemenea, are verificare KYC și autentificare cu doi factori pentru utilizatorii săi. KuCoin poate fi considerat o platformă de tranzacționare cripto de încredere.

Botul de tranzacționare cu criptomonede

Deoarece piețele cripto sunt mereu în funcțiune, utilizarea unui bot de tranzacționare vă poate ajuta să vă îmbunătățiți strategiile de tranzacționare. KuCoin oferă utilizatorilor săi un robot de tranzacționare complet funcțional care vă poate ajuta cu tranzacționarea automată.

Cum se remarcă KuCoin?

KuCoin oferă un număr mare de criptomonede pentru tranzacționare pe platforma sa. În plus, are un departament excelent de servicii pentru clienți care se ocupă cu promptitudine de toate întrebările utilizatorilor. Toate aceste caracteristici, împreună cu taxele de tranzacționare mici, fac din KuCoin o platformă de tranzacționare cripto, în special pentru începători.

Pot cetățenii SUA să folosească KuCoin?

Deoarece KuCoin nu este autorizat să opereze în SUA, cetățenii americani îl pot accesa cu funcții limitate.

Opțiuni comparabile

KuCoin este un bun schimb de criptomonede, dar nu este singurul. Iată câteva alte schimburi de criptomonede pe care ar trebui să le verificați.

KuCoin vs. Piesa Regina

Coinbase este o platformă de tranzacționare cripto similară cu KuCoin. Spre deosebire de KuCoin, Coinbase acceptă doar peste 50 de criptomonede și nu oferă un bot de tranzacționare cripto. Taxele de tranzacționare sunt mult mai mari pe Coinbase. Cu toate acestea, Coinbase oferă protocoale de securitate mult mai ridicate în comparație cu KuCoin și poate fi considerată o opțiune mai sigură.

KuCoin vs. Binance

Binance are o structură de taxe similară cu KuCoin și oferă o selecție mai mare de altcoins. Cu toate acestea, nu oferă utilizatorilor săi un bot de tranzacționare personalizat, cum ar fi KuCoin.

Cum se aplică

Înregistrarea pe platforma KuCoin este foarte simplă. După descărcarea aplicației din magazinul Android sau iOS, vă puteți înscrie cu adresa de e-mail și parola. Puteți configura autentificarea cu doi factori actualizând-o în setările de securitate din aplicație.

Odată ce ați finalizat înregistrarea, vi se va permite să cumpărați și să tranzacționați criptomonede.

Cine este mai bun pentru KuCoin?

KuCoin are cu siguranță câteva avantaje unice care îl fac potrivit pentru comercianții de criptomonede. Serviciul pentru clienți instantaneu și postările detaliate pe blog pot fi, de asemenea, utile pentru începători. De asemenea, este potrivit pentru comercianții profesioniști care doresc să experimenteze funcții avansate de tranzacționare, cum ar fi contracte futures pe criptomonede sau tranzacționarea în marjă.

Cu toate acestea, nu puteți utiliza moneda fiduciară pentru a cumpăra criptomonede pe platforma KuCoin, ceea ce o face complet nepotrivită pentru începători.

Luați finala

KuCoin este o alegere bună pentru profesioniști datorită caracteristicilor sale de tranzacționare și a varietății mari de monede disponibile pentru tranzacționare. Cu toate acestea, deoarece nu este autorizat să funcționeze în Statele Unite, utilizarea sa poate fi nesigură pentru cetățenii americani. Având în vedere acest lucru, puteți utiliza KuCoin pentru a tranzacționa diferite tipuri de criptomonede.

Întrebări frecvente despre KuCoin

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre KuCoin.
 • Merită cumpărat KuCoin?
  • KuCoin este o alegere bună pentru schimbul de criptomonede, iar tokenul KCS vă poate aduce, de asemenea, reduceri uriașe la comisioanele de tranzacționare pe platformă.
 • Care sunt dezavantajele KuCoin?
  • KuCoin nu permite achiziționarea de criptomonede cu monedă fiat. De asemenea, a avut un atac major de hack în 2020.
 • KuCoin este o companie chineză?
  • KuCoin are sediul în Seychelles.
 • Este KuCoin mai bun decât Coinbase?
  • Coinbase are o structură de taxe mai mare decât KuCoin, dar oferă mai multă securitate utilizatorilor săi. Dacă vrei să faci criptomonede en-gros, Coinbase este mai bun decât KuCoin.

Notă editorială: Acest conținut nu este furnizat de nicio entitate discutată în acest articol. Orice opinii, analize, recenzii, evaluări sau recomandări exprimate în acest articol aparțin exclusiv autorului și nu au fost revizuite, aprobate sau susținute în alt mod de nicio entitate menționată în acest articol.

Echipa noastră de cercetare internă și experții financiari la fața locului lucrează împreună pentru a crea conținut precis, imparțial și actualizat. Validăm fiecare statistică, citată și faptă folosind resurse primare de încredere pentru a ne asigura că informațiile pe care le furnizăm sunt corecte. Puteți afla mai multe despre procesele și standardele GOBankingRates în politica noastră editorială.

Leave a Comment

Your email address will not be published.