Randamentele cresc odată cu începerea reuniunii de politică de 2 zile a Fed, Riksbank dă tonul, datele privind locuințe sunt amestecate, Dolarul crește, Nasdaq îmbrățișează criptomoneda

Acțiunile americane slăbesc pe măsură ce Wall Street se așteaptă ca Fed să rămână agresivă în lupta sa împotriva inflației și, după cum ne amintește Ford, problemele lanțului de aprovizionare rămân îngrijorătoare.

Randamentele sunt în creștere, deoarece Rezerva Federală, care luptă împotriva inflației, este de așteptat să rămână necruțătoare pe măsură ce politica se înăsprește, crescând riscul unei recesiuni severe. Fed începe ședința sa de două zile de politică și, deși este de așteptat să prognozeze o prognoză de 75 de puncte de bază, mesajele cheie de la președintele Fed Powell ar putea fi că ratele vor rămâne ridicate mult mai mult decât se așteaptă piața. Powell dorește ca acest ciclu de înăsprire să rămână puternic în lupta împotriva inflației și dorește ca aceste pariuri de reducere a ratelor să fie împinse mult mai departe.

Riksbank se alătură clubului 1%.

Riksbank a uimit piețele valutare prin creșterea cu un punct procentual la 1,75%. Riksbank a reiterat că inflația este prea mare și că va continua să crească ratele dobânzilor în următoarele șase luni. Această creștere a fost cea mai mare de când a fost instituit sistemul suedez de țintire a inflației în 1993.

Riksbank dă tonul pentru această săptămână și așteptările vor crește, mai multe bănci centrale trebuind să greșească pe partea de a fi mai dure în lupta împotriva inflației.

date din SUA

Citirile mixte din august privind construcția de locuințe și autorizațiile de construire continuă să confirme o piață de locuințe care se răcește. Locuințe începute au crescut în mod neașteptat, în timp ce permisele au scăzut. Permisele unifamiliale au o tendință de scădere și este probabil ca această tendință să continue în lumina slăbiciunii consumatorilor și a prețurilor în creștere.

Valută străină/ Obligațiuni de trezorerie

Partea scurtă a curbei trezoreriei este în creștere semnificativă, deoarece comercianții se așteaptă ca randamentele trezoreriei pe 2 ani să se deplaseze peste nivelul de 4%. Ultima dată când randamentul trezoreriei pe 2 ani s-a tranzacționat peste 4,00% a fost în 2007 și acum se pare că va fi doar o chestiune de timp până când va continua să crească. Opinia consensuală de pe Wall Street este că Fed va ridica ratele la 4,25%, dar unii încă cred că ar putea fi atins la 4,00%.

Dollar King a fost principalul beneficiar al mișcării randamentelor trezoreriei, dar câștigurile sale recente nu se potrivesc cu mișcările cu venit fix. Pariurile optimiste pe dolar par să fie în scădere și ar putea continua dacă decizia FOMC și previziunile actualizate indică faptul că încetinirea inevitabilă a economiei vine rapid.

cifru

Bitcoin scade pe măsură ce aversiunea la risc crește, pe măsură ce prețurile continuă să crească. Știrea nu este deloc ursară astăzi, deoarece Nasdaq se pregătește să se implice în criptomoneda. Se așteaptă ca Nasdaq să lanseze o nouă unitate de active digitale care va asigura custodia criptomonedelor și va ajuta la extinderea altor servicii. Nu se așteaptă ca Nasdaq să lanseze un schimb de criptomonede, dar acesta este un angajament major față de criptomonedă.

Soarta Bitcoin va fi determinată de focuri de artificii ale deciziei băncii centrale din această săptămână, care ar putea contribui la alimentarea oricărei vânzări pentru a retesta minimele din vară.Pesimismul aproape a atins apogeul în ceea ce privește criptomonedele, care este esențial înainte ca fondurile pe termen lung să se acumuleze din nou. .

Acest articol are doar scop informativ general. Nu este un sfat de investiții sau o soluție de cumpărare sau vânzare de valori mobiliare. Opiniile sunt de la autori. Nu neapărat de la OANDA sau de la oricare dintre afiliații, filialele, ofițerii sau directorii săi. Tranzacționarea cu efect de levier este considerată cu risc ridicat și nu este potrivită pentru toată lumea. Este posibil să pierdeți toate fondurile depuse.

Cu peste 20 de ani de experiență în tranzacționare, Ed Moya este analist principal de piață la OANDA, producând analize actualizate pe piață, acoperirea evenimentelor geopolitice, politicile băncii centrale și reacția pieței la știrile corporative. Expertiza sa specială se află într-o gamă largă de clase de active, inclusiv valută, mărfuri, venit fix, acțiuni și criptomonede. De-a lungul carierei sale, Ed a lucrat cu unii dintre cei mai importanți brokeri de valută, echipe de cercetare și divizii de știri ale Wall Street, inclusiv Global Forex Trading, FX Solutions și Trading Advantage. Cel mai recent a lucrat cu TradeTheNews.com, oferind analize de piață cu privire la date economice și știri corporative. Ed are sediul la New York și este un invitat obișnuit pe mai multe rețele financiare importante de televiziune, inclusiv CNBC, Bloomberg TV și Yahoo! Finance Live, Fox Business și Sky TV. Opiniile sale sunt de încredere de către cele mai cunoscute agenții de presă internaționale, inclusiv Reuters, Bloomberg și Associated Press, și este citat în mod regulat în publicații importante precum MSN, MarketWatch, Forbes, Breitbart, The New York Times și The Wall Street Journal. Ed este licențiat în economie de la Universitatea Rutgers.

Ed Moya

Ed Moya
  • Randamentele cresc odată cu începerea reuniunii de politică de 2 zile a Fed, Riksbank dă tonul, datele privind locuințe sunt amestecate, Dolarul crește, Nasdaq îmbrățișează criptomoneda – 20 septembrie 2022

  • Picături de ulei, aurul se clatină – 20 septembrie 2022

  • Soimul dur, activele riscante în mare parte mai scăzute, locuințele se răcesc, Emiratele Arabe Unite plănuiesc mai multă producție, diapozitive de aur, distrugere cripto. – 19 septembrie 2022

Leave a Comment

Your email address will not be published.