Can You Make Profit from Automated Crypto Trading Bots

Puteți obține profit din roboții automati de tranzacționare cu criptomonede?

Automatizarea a împins societatea înainte în toate aspectele, iar acum este timpul să tranzacționăm criptomonede. Această industrie în creștere aduce aproape 2 miliarde de dolari și este de așteptat să crească. Criptoboții urmează un algoritm sau un set de reguli și execută tranzacții pentru tine. Dar toate acestea sunt simple și elegante?

Beneficiile utilizării AI pentru a efectua ridicări grele

Desigur, există mulți profesioniști în utilizarea criptoboților. Ei pot analiza datele mai rapid și pot răspunde aproape instantaneu la schimbările pieței.

pasionat

Deși uneori putem fi descurajați de emoțiile noastre, roboții de tranzacționare sunt proiectați să fie lipsiți de emoții. S-ar putea să așteptăm încă un moment pentru ca prețul să crească puțin, dar botul de tranzacționare nu va crește.

Tranzacționarea cu criptomonede AI elimină factorul uman care prezintă cel mai mare pericol – lăcomia. Principalul avantaj al managementului riscului în orice sistem este respectarea regulilor prestabilite. Deși acest lucru poate fi dificil pentru oameni, un bot automat de tranzacționare o va face fără probleme.

managementul riscului și personalizare

Managementul riscului este mai ușor într-un sistem predefinit. Mulți roboți, precum Trality, Pionex sau Bitsgap, vin cu șabloane. Cel mai orientat spre managementul riscurilor bot de tranzacționare cripto este, desigur, Botsfolio.

Acest robot de tranzacționare cripto verificat se bazează pe un test pe care îl faceți. În loc să stabilească regulile pe parcurs, au creat un bot în funcție de preferințele dvs. de risc și obiectivele de investiții. Nu numai atât, dar botul vă alocă banii pentru a reduce riscul.

Un alt program bot de încredere care face acest lucru pentru tine este 3Commas. Acest robot are funcția de tranzacționare inteligentă, care conține opțiuni TakeProfit și StopLoss. Algoritmul realizează profit și închide simultan tranzacția dacă prezintă un risc pentru banii tăi.

tranzacționare de înaltă frecvență

Robotul poate câștiga bani chiar și cu cea mai mică mișcare a pieței. Trucul este că poate genera o frecvență mare de tranzacționare în perioade scurte de timp. Încă se discută despre asta, dar nu este ilegal. Printre altele, noul Botul de tranzacționare Bitcoin de la Insider Protocol Puteți face acest lucru la un nivel uimitor.

Viteză mare de „gândire”.

Ceea ce oamenii au nevoie de ore pentru a analiza, roboții pot face în câteva secunde. În mod realist, o persoană poate urmări îndeaproape doar o singură piață la un moment dat. Poate două, dar asta e un iad al naibii de multitasking. Boții automati de tranzacționare cu criptomonede pot urmări orice număr de schimburi doriți.

Mai mult, ei pot analiza datele mai rapid. Deci, dacă vă gândiți la o tranzacție, puteți verifica piața, analiza datele, încercați să preziceți o mișcare și apoi să faceți o tranzacție. dureaza. Robotul face totul pentru tine în câteva secunde

Poate funcționa 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Roboții de tranzacționare cu criptomonede pot funcționa 24/7. Poți să mergi la sală, să te uiți la filme, să mănânci sau să dormi și ei vor face totul pentru tine. Acest lucru este util în special pentru persoanele care lucrează cu normă întreagă.

Dar pentru fiecare profesionist există trucuri

Tranzacționarea criptomonedei pentru profit este un efort cu risc ridicat. Utilizarea roboților nu face nicio diferență.

Roboții comerciali prezintă riscuri de securitate

În timp ce boții de tranzacționare sunt utili, aceștia pot reprezenta, de asemenea, un risc de securitate. Hackerii pot exploata API-urile folosite pentru a conecta roboții și schimburile. Este important să cercetăm și să verificăm acest lucru Recenzii de robot comercialpe lângă încălcările de securitate înainte de a vă înscrie cu oricare dintre ele.

Chiar și roboții au nevoie de intervenția umană

Liberalizarea poate părea ca folosirea unui bot criptografic, cu excepția faptului că necesită încă intervenția umană. Piața este foarte volatilă și ar trebui să vă puteți ajusta strategiile. Strategiile și șabloanele de bot pot fi personalizate cu unii roboți, cum ar fi Trality sau Coinrule.

Cunoaștere cuprinzătoare a pieței

Deși mulți roboți și platforme se adresează începătorilor și chiar fac publicitate ca atare, nu se poate avea succes fără o înțelegere a pieței. Acest lucru este deosebit de important atunci când utilizați strategii de tipare și le personalizați pentru a se potrivi stilului dvs. de tranzacționare.

Boții automati de tranzacționare cu criptomonede există de ceva timp. Cu siguranță îi pot ajuta pe începători, dar nu li se garantează că vor obține profit.

Pe de altă parte, dacă sunteți bine versat în piață și înțelegeți legile acesteia, este posibil să setați botul să facă toate sarcinile pentru dvs. Puteți încă să vă descurcați ziua și să obțineți un profit bun.

roboți de tranzacționare înșelătorie

Boții fraudulenți de tranzacționare cu criptomonede sunt cei care îți promit profituri uriașe fără nicio muncă din partea ta. Acestea sunt de obicei prea bune pentru a fi adevărate și, dacă vă înscrieți pentru ele, este mai probabil să ajungeți să vă pierdeți banii.

Deci, cum poți evita acești roboți de înșelătorie?

Pentru început, fă-ți cercetări. Dacă un bot arată prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că este. Consultați, de asemenea, recenziile utilizatorilor și vedeți ce au de spus alții despre el. Două exemple bune de revizuit sunt Revizuirea confidențialității profitului Si Revizuirea robotului de tranzacționare instantanee. În cele din urmă, testați întotdeauna un bot cu o sumă mică de bani înainte de a investi mai mult. În acest fel, vă puteți reduce pierderile dacă botul se dovedește a fi o înșelătorie.

Despre autor

autorAm un istoric dovedit de a promova cu succes adoptarea și de a crea comunități de încredere, pe termen lung, de afaceri de stil de viață, tehnologie și criptomonede pe tot globul prin marketing digital, management al rețelelor sociale, hacking de creștere, producție de evenimente și creare de conținut. Înainte de a trece în tehnologia blockchain/criptomonedă în industriile tehnologice, am câștigat experiență în dezvoltarea web.

Înțelegerea mea profundă a industriei blockchain îmi permite să rămân în fruntea curbei, iar cunoștințele mele despre scenă și comunitatea acesteia sunt de neegalat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.