Puteți câștiga bani din tranzacționarea valutară?

Bani rapizi cu forex?

Oricine a fost în viață prin anii ’90 își va aminti de epoca schemelor de îmbogățire rapidă. Rând pe rând, au transmis prin radio, prin fire de e-mail și mai ales prin reclame. Generația miliardarului a fost pe dinăuntru, au vrut să facă mulți bani foarte repede și au fost dispuși să-și asume multe riscuri pentru a face acest lucru! Amintirea acestei epoci este motivul pentru care nu vrem să ne gândim la tranzacționare ca la o schemă de îmbogățire rapidă sau la un venit lunar garantat. Cu toate acestea, tranzacționarea poate aduce fără îndoială fonduri suplimentare cu risc foarte scăzut, deoarece nu aveți nevoie de o sumă mare de capital pentru a începe. Puteți verifica cum lucrează brokerii precum Oanda tranzacționarea valutarăSau poți să o faci singur și să înveți din mers. Să aruncăm o privire la cum să câștigi niște bani în plus prin tranzacționarea valutară.

A început

Lucrul important de reținut este că în tranzacționarea valutară, la fel ca în majoritatea eforturilor, veți avea nevoie de o bază solidă în elementele de bază despre cum funcționează totul înainte de a vă putea aștepta să începeți să câștigați bani. O modalitate excelentă de a afla în ce te bagi este să urmărești câteva tutoriale online sau chiar să urmezi un curs de noțiuni de bază. Un alt lucru de făcut chiar de la început este să rămâneți realiști și să vă gestionați așteptările pentru proces; Nimic nu vine fără o muncă grea și o înțelegere a proceselor din industrie. Diferența dintre un comerciant care se descurcă bine și un comerciant care eșuează uimitor este în mare măsură ceea ce separă succesele și eșecurile în orice domeniu. Oamenii care fac acest lucru și câștigă puțini bani în acest proces sunt cei care încearcă totul Strategia pe care o cunosc pentru a avea succes.

O altă idee bună pentru a vă pregăti la începutul rundelor dvs. de tranzacționare este să deschideți un cont demo în loc să sari în lucruri prea repede cu un cont real. Acest cont vă permite să lucrați în situații din „lumea reală” fără a risca nimic. Acest lucru vă va permite să vă exersați reacția atunci când începe stresul și va trebui să luați decizii rapide. Este momentul să faci greșelile tale și să înveți din ele! Neavând practic nimic de pierdut, tot ce poate face un cont demo este să te transforme într-un comerciant mai bun. Veți putea să urmăriți cum se mișcă piața, să aflați toți termenii care v-au sunat anterior ca grecești, să testați orice teorie pe care le-ați dezvoltat, să exersați tranzacționarea diferitelor perechi valutare și să încercați alte platforme.

Deci, cum faci bani?

După cum am adunat acum, a pune întrebări precum „când voi câștiga bani” sau „câți bani voi câștiga” nu este o modalitate productivă de a începe tranzacționarea. Este posibil să obțineți venituri zilnice din tranzacționarea valutară, dar trebuie să urmați toți pașii inițiali de pornire și să acordați o atenție deosebită modului în care sunt executate tranzacțiile. Toate exemplele pe care le vedeți de comercianți care au făcut o treabă bună în tranzacționarea valutară au depus ani de muncă grea și au luat decizii înțelepte despre cum să-și cheltuiască și să-și investească banii. La ce vine vorba este mentalitatea ta! O mentalitate bună și o atitudine pozitivă te vor face să încerci și să lucrezi din greu. Dacă perseverezi și depui efort, vei găsi o formulă care îți merge bine.

O altă componentă a devenirii unui comerciant de succes este să decizi ce vrei să obții. Nu poți ajunge nicăieri decât dacă ai obiective realiste! Să ne uităm la un exemplu:

Puteți urmări o rentabilitate anuală de 10% a investiției dvs., puteți obține un profit de 4000 de lire sterline pe lună sau puteți obține 100 de puncte în fiecare lună. Oricare ar fi scopul tău, ar trebui să faci ceva realizabil și ușor de măsurat. Odată ce ai în vedere obiectivul tău, ar trebui să începi să găsești cea mai bună modalitate de a-l atinge. Aflați ce resurse aveți la dispoziție, cât timp ar trebui să petreceți tranzacționând etc. Acest lucru poate suna mult, așa că iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că vă parcurgeți procesul și că mergeți mai departe pe calea spre succes:

  1. Dezvoltarea strategiei. Indiferent dacă doriți să fiți un investitor pe termen lung sau un scalper valutar, știți ce veți face și rămâneți la el.
  2. Nu este o demonstrație lungă. Roțile de antrenament ar trebui să plătească în sfârșit! Nu vă fie teamă să treceți de la un cont demo la unul real când sunteți gata.
  3. Setați un stop loss pentru fiecare tranzacție pe care o faceți.
  4. Ține-ți emoțiile sub control. Nu face comerț când ești furios sau stresat excesiv, ci schimbă și fă mizerie.
  5. Nu-ți fie frică să pierzi. Toată lumea pierde uneori. Face parte din joc.

este cuprins

Există multe ingrediente pentru succes și pentru a câștiga bani tranzacționarea valutară. Sperăm că informațiile pe care le-am împărtășit vor pune totul într-o atenție mai clară pentru dvs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.