PRIMEZTOKEN acum disponibil pentru tranzacționare la bursa LBank – Comunicat de presă Bitcoin

Comunicat de presă. Internet City, Dubai, 23 septembrie 2022 – LBank Exchange, platforma globală de tranzacționare a activelor digitale, a listat PRIMEZTOKEN pe 23 septembrie 2022. Pentru toți utilizatorii LBank Exchange, perechea de tranzacționare PRIMEZTOKEN/USDT este acum disponibilă oficial pentru tranzacționare.

Cu scopul de a aduce conținut japonez de clasă mondială în Japonia și nu numai, folosind tehnologia blockchain, Primez oferă o piață pentru NFT unde conținutul japonez poate fi convertit în NFT. Tokenul său nativ PRIMEZTOKEN a fost listat la LBank Exchange la 8:00 UTC pe 23 septembrie 2022, extinzându-și acoperirea globală și ajutându-l să-și realizeze viziunea.

o introducere Primele

Conținutul japonez este foarte apreciat în întreaga lume, de la artă tradițională la animație, jocuri, muzică, artă contemporană și sport. Piața de peste mări pentru conținut japonez s-a dublat în ultimii 10 ani. Cea mai mare piață de peste mări după categorie este anime-ul, urmat de jocurile online pentru aplicații pentru smartphone, care au crescut rapid, și apoi de tipărirea și publicarea manga.

Primez NFT Marketplace se va concentra pe valoarea acestor conținuturi japoneze și le va transforma în NFT, va proteja și va spori valoarea creatorilor activi în cultura japoneză și va crea o nouă zonă economică nu numai pe piața japoneză, ci și în Statele Unite și Asia. .

PRIMEZTOKEN a fost lansat pentru funcționarea stabilă a lanțului PRIMEZ ca platformă descentralizată, un blockchain specializat în emiterea, gestionarea și distribuirea NFT-urilor în spațiul de conținut japonez, construit după modelul de afaceri. În plus, lanțul PRIMEZ poate fi conectat la mai multe blockchain-uri, inclusiv Ethereum, și acționează ca o platformă cross-chain care acționează ca un hub pentru emiterea și distribuția NFT.

Prin crearea unei platforme care să folosească două noi tipuri de active, NFT și active cripto, Primez va aduce conținut de clasă mondială din Japonia în Japonia și nu numai, folosind tehnologia blockchain și va crea o nouă piață.

DESPRE PRIMEZTOKEN

Utilizatorii se vor bucura de multe beneficii dacă au PRIMEZTOKEN. Doar lucrările de artă unice NFT vândute pe Primez Market pot fi achiziționate cu PRIMEZTOKENs. În plus, 5% din vânzările Primez vor fi returnate deținătorilor de token-uri pe baza cantității de PRIMEZTOKEN pe care le dețin și a duratei de timp, calculată la fiecare 6 luni. De asemenea, își pot susține idolii preferați folosind PRIMEZTOKEN pe un site de streaming live nou și unic numit MetaLive, dezvoltat de Primez. În plus, PRIMEZTOKEN-urile le oferă dreptul de vot în cadrul evenimentelor.

Pe baza ERC-20, oferta totală de PRIMEZTOKEN este de 1 miliard (1.000.000.000) de jetoane, dintre care 35% sunt pentru minerit comunitar, 20% sunt pentru dezvoltarea și creșterea ecosistemului, iar alți 20% sunt pentru echipa oficială de management, 20 sunt cu condiția că Alți 5% sunt pentru prevânzare, iar restul de 5% sunt pentru consultanți.

PRIMEZTOKEN a fost listat la LBank Exchange la 8:00 UTC pe 23 septembrie 2022, investitorii interesați să investească în Primez pot cumpăra și vinde cu ușurință PRIMEZTOKEN pe LBank Exchange acum. Includerea PRIMEZTOKEN în LBank Exchange îl va ajuta, fără îndoială, să-și extindă activitatea și să atragă mai mult interes pe piață.

Află mai multe despre Primzochina:

Site oficial: http://primez.io

Stare de nervozitate: https://twitter.com/primez_JP

Despre LBank

LBank este una dintre cele mai bune burse de criptomonede, care a fost înființată în 2015. Oferă utilizatorilor săi derivate financiare specializate, servicii specializate de gestionare a activelor și tranzacționare securizată de criptomonede. Platforma găzduiește peste 7 milioane de utilizatori din peste 210 de regiuni din întreaga lume. LBank este o platformă de ultimă generație care asigură siguranța fondurilor utilizatorilor și își propune să contribuie la adoptarea globală a criptomonedelor.

Începeți să tranzacționați acum: lbank.info

Comunitate și rețele sociale:

pentru telegramă

la Stare de nervozitate

pentru facebook

LinkedIn

pentru Instagram

pentru youtube

datele apelantului:

LBK Blockchain Company Limited

LBank Exchange

marketing@lbank.info

business@lbank.info


Acesta este un comunicat de presă. Cititorii ar trebui să dea dovadă de diligență înainte de a lua orice acțiune în legătură cu Promotorul, oricare dintre afiliații săi sau Serviciile. Bitcoin.com nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau serviciu menționat în comunicatul de presă.

Mass-media

Bitcoin.com este sursa numărul unu pentru tot ceea ce este legat de cripto. Contactați echipa media la ads@bitcoin.com pentru a vorbi despre comunicate de presă, postări sponsorizate, podcasturi și alte opțiuni.

credite foto: Shutterstock, Pixabay, Wikicommons

Leave a Comment

Your email address will not be published.