Bitcoin Prices Plummet against CPI-Charged USD as Asia-Pacific Traders Brace for Impact

Prețurile Bitcoin scad față de dolarul plătit cu CPI, deoarece comercianții din Asia Pacific se pregătesc pentru impact

Bitcoin, BTC/USD, CPI, Sentimentul pieței, Dolarul SUA, Perspective tehnice – Puncte de discuție

  • Piețele din Asia Pacific sunt pe cale să se deschidă mai sus din cauza slăbiciunii ample a dolarului american
  • Declinul Wall Street este probabil să afecteze astăzi piețele din Asia-Pacific
  • Starea tehnică BTC/USD indică mai multe pierderi după o scădere mare

Recomandat de Thomas Westwater

Introducere în tranzacționarea cu știri valutare

Prognoza Asia Pacific de miercuri

Piețele din Asia Pacific sunt programate să scadă după ce sentimentul pieței s-a deteriorat peste noapte în timpul comerțului din New York. Citirea puternică a indicelui prețurilor de consum (IPC) din SUA pentru luna august a dus la creșterea randamentelor scurte ale trezoreriei, ducând la creșterea costului dolarului american. Nivelul beta ridicat Nasdaq-100 (NDX) a scăzut cu 5,54%, cea mai proastă scădere procentuală zilnică a anului. Dow Jones Industrial Average a pierdut 3,94%. IPC din SUA a crescut cu 0,1% față de luna trecută și cu 8,3% față de anul trecut. Aceasta a fost peste creșterile estimate de 0,0% și 8,1%. În timp ce rata generală a scăzut de la 8,5%, inflația de bază – o măsură care exclude prețurile la alimente și energie – a crescut cu 0,6% față de iulie.

Rata dobânzii la doi ani din SUA a crescut cu 20 de puncte de bază în timpul tranzacțiilor la New York. Acest lucru a împins spread-ul de randament pe 10 ani/2 ani, un indicator care urmărește îndeaproape recesiunea, la cea mai profundă inversare din august. Dolarul american a crescut ca un refugiu sigur față de principalele valute. Dolarii australieni și neozeelandezi au fost cei mai mari perdanți. Euro și lira sterlină au fost, de asemenea, mult mai mici, deși sunt relativ mai bune decât egalele lor din regiunea Asia Pacific.

incepe in:

Trăiește acum:

20 septembrie

(02:09 GMT)

Recomandat de Thomas Westwater

Configurare săptămânală pentru tranzacționarea cu mărfuri

Înregistrați-vă pentru un webinar

alătură-te acum

Webinarul s-a încheiat

Prețurile aurului și argintului au scăzut. Perechea XAG/USD a fost supusă unei presiuni mai mari de vânzare, deși a rămas mai ridicată în această săptămână după o mișcare mare de luni. Swap-urile pe indicele peste noapte arată o șansă de 35% de o creștere a ratei de 100 de puncte de bază în anunțul privind politica FOMC din 22 septembrie după tipărirea IPC. Spațiul cripto sensibil la risc a fost o altă victimă a mișcării de eliminare a riscurilor. Bitcoin a scăzut cu aproximativ 10%, iar Ethereum a scăzut cu peste 7%. „Consolidarea” rețelei Ethereum este aproape de aici, cu puțin peste 28 de ore rămase, conform instrumentului de numărătoare inversă de la Google.

Rata de creștere a PIB-ului din Noua Zeelandă în al doilea trimestru al anului oferă un risc de eveniment pentru mâine. Cu toate acestea, programul de astăzi este ușor, comenzile de utilaje japoneze pentru iulie și indicele Reuters Tankan pentru septembrie urmând să se ciocnească. PIB-ul Noii Zeelande este de așteptat să crească cu 1% pe o bază T/T. Mai târziu, astăzi, actualizarea producției industriale din al doilea trimestru va fi lansată astăzi în Hong Kong.

Contabilii americani ar putea ajunge în Hong Kong în următoarele două zile, potrivit unui raport Bloomberg. Nu este clar dacă auditorii Consiliului de Supraveghere a Contabilității Publice ale companiei vor avea voie să ocolească regulile de carantină, ceea ce ar putea întârzia începerea lucrărilor cu câteva zile. Alibaba va fi printre primii care își vor preda situațiile financiare, deși siguranța cu privire la modul în care va decurge acest proces este, de asemenea, incertă.

Recomandat de Thomas Westwater

Trăsăturile comercianților de succes

Perspective tehnice pentru Bitcoin / USD

Prețurile Bitcoin au scăzut cu aproximativ 10% marți, reducând aproape toate câștigurile din septembrie. Declinul SMA de 100 de zile s-a dovedit la fel de mult pentru Bitcoin ca și SMA la mijlocul lunii august. Prețurile au scăzut prin retragerea Fibonacci de 61,8% și prin media mobilă simplă pe 20 de zile, înainte de a se retrage în jurul valorii de 20.280.

Indicele de putere relativă (RSI) a scăzut sub punctul său de mijloc, în timp ce MACD a coborât spre linia de semnal. Acești oscilatori susțin cazul pentru mai multe pierderi în zilele următoare. Fibonacci 78,6% este deasupra benzii superioare a zonei de suport care este în funcțiune din iunie. O scădere va expune prețurile la niveluri care nu au fost tranzacționate din 2020.

Graficul zilnic BTC/USD

diagramă bitcoin

Graficul a fost creat folosind TradingView

— De Thomas Westwater, analist pentru DailyFX.com

Pentru a contacta Thomas, utilizați secțiunea de comentarii de mai jos sau Încorporați Tweet pe Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.