Platforma principală de tranzacționare cu criptomonede a NYXEX deschide ușa viitorului FinTech în tranzacționarea blockchain susținută de active

În lumea în evoluție rapidă a finanțelor și tehnologiei, o nouă platformă de tranzacționare cu viteză, securitate și stabilitate este pionierat în calea de urmat pentru investițiile în blockchain.

Pe măsură ce tehnologia alimentează modul în care lumea accesează bani, la fel sunt și modurile în care investitorii abordează investiția în blockchain. Criptomoneda conduce în mod definitiv tehnologia financiară în direcția banilor moderni la scară globală – acum platformele, monedele și sinergiile dintre ele vor constitui oportunități cu adevărat scalabile de construire a bogăției.

Criptomonedele susținute de active, cum ar fi monedele oferite de RoRa Holdings, deschid calea pentru activele corporale cu volatilitate scăzută, susținute de valoare reală. De la RoRa Oil, RoRa Gold, RoRa Prime, RoRa Emeralds, RoRa Diamonds, RoRa Rubies etc., monedele RoRa apar ca alternativa numărul unu la criptomonedele cu risc ridicat de pe piață astăzi. Acest grup de monede digitale stabile folosește tehnologia blockchain și combină caracteristicile principale ale sistemelor cripto deschise fără margini și monedele fiat sigure. RoRa generează monede pe baza fiecărei familii de active, apoi colaborează cu organizațiile bancare tradiționale pentru a realiza tranzacția cu monede, pentru a permite o valoare stabilă care persistă și crește în timp.

Completând și permițând tranzacționarea criptomonedelor susținute de active, NYXEX transcende modelele cripto moștenite, creând un spațiu conceput pentru scalabilitate, eficiență, viteză și securitate. Această nouă platformă este capabilă să ofere un bazin puternic de lichiditate ca componentă critică a ecosistemului general Divi, oferind în același timp modificări majore platformelor vechi care devin rapid depășite și superioare. Cu simplitatea și ușurința ca componente cheie, utilizatorii pot cumpăra, vinde și tranzacționa cele mai bune criptomonede, precum și monede RoRa într-o experiență fără fricțiuni, concepută pentru epoca modernă.

Odată cu integrarea NFT-urilor și a caracteristicilor, cum ar fi metodologia cu un singur clic, precum și oportunitățile de creare a bogăției care pot fi accesate de oricine, monedele RoRa și platforma NYXEX creează oportunități economice care demonstrează un potențial real în fața trecerii și extinderii. valoarea monedelor, a platformelor alternative și a alternativelor cu risc ridicat.

Noile tehnologii, inovații și capacități dezvoltă rapid banii în spațiul digital. Acum, totul este să descoperi instrumentele și activele potrivite pe care te poți baza. Aflați mai multe prin intermediul www.nyxex.com Si www.roraholdings.com.

Despre RoRa Holdings, LTD

RoRa Holdngs, LTD Un grup de disruptori care a îmbrățișat tehnologia blockchain pentru a identifica și elimina ineficiențele existente și procesele învechite care au afectat modelele anterioare. Compania a fost fondată de bancheri, specialiști în criptomonede, consilieri fintech și alți experți în investiții alternative. RoRa Holdings, LTD deschide calea pentru monetizarea digitală, permițând proprietarilor de active și instituțiilor financiare să cumpere și să profite de monede fixe și monede de aur pentru activele lor. Scopul lor este de a oferi unui milion de investitori și proprietari de active de înaltă calitate posibilitatea de a beneficia de prosperitatea economică pe care o promite viitorul blockchain.

În jurul NYX LTD

Scopul NYXEX este de a face tranzacționarea cât mai atractivă și mai simplă posibil pentru oricine. Investiția este una dintre cele mai eficiente moduri de a-ți crește banii, dar poate părea copleșitoare, costisitoare și de neatins pentru multe persoane. NYXEX schimbă toate astea. Suntem o companie de tehnologie care oferă tuturor o investiție simplă și fără griji, cu o soluție pentru desktop și mobilă frumos proiectată și ușor de utilizat. Vă ajutăm să investiți în criptomonedele în care credeți.

Declarație prospectivă:

Acest comunicat de presă a fost emis de Nyx LTD (NYXEX Exchange) doar în scop informativ și nu reflectă detaliile complete sau starea actuală a vreunei comunități. Este o versiune rezumată a unor fapte și planuri majore specifice NYXEX, cu declarații prospective care implică riscuri și incertitudini… Comunicatul de presă nu constituie o ofertă sau o solicitare a niciunui titluri de valoare, alte produse sau servicii supuse reglementărilor sau utilizării în orice servicii NYXEX. Acest comunicat de presă și tot ceea ce conține nu vor constitui baza niciunui contract sau obligație.

Niciun organism de reglementare nu a auditat valorile mobiliare din nicio țară. Declarațiile prospective nu sunt fapte istorice și sunt supuse riscurilor și incertitudinilor, care ar putea face ca rezultatele reale să difere de cele indicate. Majoritatea acestor variabile sunt dincolo de controlul NYXEX Exchange și sunt imposibil de prezis. În plus, orice declarații prospective conținute în acest comunicat de presă se bazează pe ipoteze pe care NYXEX Exchange consideră că sunt rezonabile începând cu această dată. NYXEX Exchange nu își asumă nicio obligație de a actualiza orice declarații prospective pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe după data acestui comunicat de presă sau pentru a reflecta informații noi sau apariția unor evenimente neprevăzute, cu excepția cazurilor impuse de lege.

informatii de contact:
Nume: Cora Muller
E-mail: trimite un e-mail
Organizație: NYXEX Exchange
Tel: +370 8800 80 047
Site: https://www.nyxexc.com/

ID versiune: 89081508

Dacă descoperiți probleme, probleme sau erori în conținutul acestui comunicat de presă, vă rugăm să contactați [email protected] sa ne anunte. Vom răspunde și corecta situația în următoarele opt ore.

urmărirea comtexului

COMTEX_414224998 / 2773 / 2022-09-12 T05:36:06

Leave a Comment

Your email address will not be published.