Piața botului de tranzacționare a criptomonedei permite investitorilor să urmărească comercianții experimentați

Tranzacționarea cu criptomonede a fost cândva un proces preponderent manual în care utilizatorii trebuiau să aleagă activul pe care doreau să-l tranzacționeze, să-și construiască planul de investiții, să își programeze tranzacțiile și să gestioneze toate tranzacțiile. Acești pași pot returna cifre duble sau triple atunci când sunt executați corect.

Dar, în realitate, doar câțiva comercianți se pot angaja cu normă întreagă, motiv pentru care automatizarea a devenit o soluție populară.

Automatizarea înseamnă că un program de calculator implementează algoritmi predefiniti pentru a efectua o tranzacție. Apoi, folosind diverse instrumente, inclusiv filtre, semnale sau alte forme de analiză tehnică, robotul cripto poate executa tranzacții în numele investitorului. Rezultatul este că automatizarea oferă comercianților un avantaj, deoarece roboții sunt mai rapizi și pot tranzacționa mai multe conturi sau strategii diferite simultan, mult peste ceea ce poate finaliza un comerciant cu normă întreagă.

O platformă care pune la dispoziția comercianților boții de tranzacționare cu criptomonede în fiecare zi este TradeSanta. După cum explică unul dintre membrii echipei lor: „TradeSanta este o platformă puternică pentru a face tranzacții mai rapid, mai inteligent și cu mai puțin risc.”

Platforma a adăugat recent o funcție de piață pentru tranzacționarea în oglindă. Cu această versiune, comercianților li se oferă posibilitatea de a vedea și copia cei mai performanti roboți. Funcționalitatea acestei caracteristici este extinsă la piețele spot și futures, permițând utilizatorilor să profite de oportunitățile de tranzacționare folosind efectul de levier. Pentru a selecta un bot, piața va include filtre bazate pe tip (DCA sau rețea), strategie, schimb, piață (spot, futures) și pereche.

Deși copy trading este gratuit în acest moment, comercianții vor avea opțiunea de a-și monetiza strategiile în câteva luni, ceea ce înseamnă că unele articole de pe piață vor avea un cost.

Mai mult decât un schimb de criptomonede

Spre deosebire de un schimb de criptomonede, TradeSanta nu accesează fondurile utilizatorilor. În schimb, platforma există ca o aplicație software care permite utilizatorilor să automatizeze tranzacționarea cu criptomonede prin integrarea unor schimburi binecunoscute. În prezent, platforma automatizează strategiile de tranzacționare criptografică pe bursele majore, inclusiv Binance, Binance Futures, Binance.US, OKX, Huobi, Upbit, HitBTC, Coinbase Pro, FTX și Kraken.

Ca soluție end-to-end, platforma constă din mai multe componente, inclusiv un terminal, o aplicație mobilă, semnale și o piață, fiecare dintre acestea fiind special concepute pentru roboți de tranzacționare.

Practic, investitorii pot configura un bot de tranzacționare care să execute o tranzacție instantaneu sau să urmărească semnalul unui indicator tehnic pe care îl specifică. După ce are loc oricare dintre cele două evenimente, botul va cumpăra moneda de bază indicată în setări la cumpărare. După ce acest ordin este executat, tranzacția este considerată deschisă, ceea ce permite botului să plaseze un ordin take profit, care realizează profit la nivelul stabilit de utilizator și alte comenzi suplimentare. În mod similar, pe partea scurtă, robotul va vinde monedele pe care le deține investitorul și le va răscumpăra la un preț mai mic la un preț prestabilit, diferența fiind profitul.

Dacă prețul criptomonedei alese se mișcă în direcția opusă strategiei alese de utilizator, atunci se execută unul dintre comenzile suplimentare și se plasează unul nou. De fiecare dată când se întâmplă acest lucru, este revizuit și nivelul de profit asociat asociat.

Mai multe idei despre tradesanta aici

Comenzile suplimentare sunt doar una dintre caracteristicile oferite de TradeSanta. Există, de asemenea, opțiuni strategice lungi și scurte, pe care investitorul le poate alege să le folosească simultan, acoperind prețul indiferent de direcția activului, stop loss și stop loss pentru tranzacționare, precum și take profit. Indicatorii tehnici sunt, de asemenea, disponibili pentru utilizatori pentru a se asigura că roboții de tranzacționare cu criptomonede intră pe piață în punctul optim. Acești indicatori includ semnale RSI, MACD, Bollinger, TradingView sau o combinație a acestora. Toate acestea sunt disponibile pentru tranzacționarea spot și futures.

declinare a răspunderii Cointelegraph nu susține niciun conținut sau produs de pe această pagină. Deși ne propunem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a întreprinde orice acțiune cu privire la companie și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor, iar acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții.

Leave a Comment

Your email address will not be published.