Nu așteptați ca piața să se prăbușească: acestea sunt primele două acțiuni de vânzare

Market timing nu este cu adevărat o investiție. Nimeni nu știe unde va merge piața mâine sau ce va face un anume stoc săptămâna viitoare. Surprizele vin tot timpul, pe măsură ce prețurile acțiunilor cresc sau scad fără niciun avertisment prealabil. Pariul pe mișcările de preț pe termen scurt este exact asta – o formă de jocuri de noroc. Succesul real al investițiilor vine din cumpărarea de acțiuni ale companiilor mari cu echipe de management grozave, deținerea acelor acțiuni pe termen lung și lăsarea randamentelor compuse să-și facă magia.

Acestea fiind spuse, cu siguranță nu ar strica atunci când aceste stocuri uimitoare sunt disponibile la prețuri foarte mici. Asta văd eu Fiverr International (FVR -5,48%) Si Capitala Silvergate (SI -4,21%) Imediat. Și s-ar putea să nu fie punctul minim al pieței pentru niciuna dintre aceste acțiuni de primăvară, dar sunt ieftine și puteți oricând să cumpărați mai multe dacă prețurile acțiunilor continuă să scadă.

Fiverr: Dezactivează lumea muncii

Lumea muncii se schimbă în fața ochilor noștri. La bine și la rău, vechea tradiție de a crea o carieră cu un program de lucru de 9-5 ore, planuri de pensii și o oră de aur la pensionare dispare. Așa-numita economie gig ronțăie la marginile acelui plan și amenință că îl va înlocui în întregime în unele industrii.

Fiverr International nu conduce doar. Această companie a scris capitole întregi din manualul despre economia locurilor de muncă temporare și continuă să inoveze. Fiverr este foarte popular în rândul clienților din categoria afacerilor mici și mijlocii și a intrat recent în spațiul întreprinderilor odată cu lansarea Fiverr Business. Această piață de servicii pentru independenți îi ajută pe cumpărători să identifice nevoile pe care un freelancer calificat le poate satisface și oferă șabloane de configurare pentru noile relații independente. Platforma are doar doi ani, dar reprezintă deja mai mult de 5% din valoarea brută a mărfurilor (GMV) Fiverr.

„Credem că oportunitatea pentru piața de freelancing online este largă și este la început”, a declarat directorul general al Fiverr, Misha Kaufman, la un apel recent pentru venituri. Cu alte cuvinte, Fiverr trebuie să poată crește rapid timp de mulți ani înainte de a intra în orice saturație semnificativă a pieței.

Mulți creatori de piață par să fi ratat această notă. Recentul impuls de creștere a lui Fiverr este văzut pe scară largă ca un rezultat direct al închiderii timpurii a coronavirusului. Inventarul a scăzut cu 89% față de mijlocul lunii februarie 2021, când vaccinurile COVID-19 au devenit disponibile pe scară largă. În același timp, creșterea vânzărilor Fiverr a continuat să crească, indicând o afacere sănătoasă. Există o deconectare clară între creșterea cu octanism ridicat a companiei și prăbușirea dramatică a acțiunilor:

Datele privind veniturile FFRR (TTM) de YCharts

Acestea sunt lucrurile din care sunt făcute investițiile pentru construirea bogăției. Acțiunile Fiverr sunt pregătite pentru o redresare puternică pe termen lung. Calea de deschidere a acestei sărituri ar putea fi accidentată, iar acțiunile Fiverr ar putea scădea și mai mult, dar nu ar trebui să lăsați asta să vă împiedice să investiți în aceste prețuri atractive ale acțiunilor.

Silvergate: Banca care face piața de criptomonede

Criptovalutele și serviciile de tranzacționare cu criptomonede nu sunt singure. Ei trebuie să se conecteze la lumea bancară tradițională pentru a permite persoanelor și companiilor să schimbe monede din lumea reală cu monede digitale. Silvergate Capital a fost unul dintre primii furnizori de servicii financiare pentru proiecte bazate pe cripto, și rămâne astăzi un creditor lider în spațiu. În plus, compania și-a dezvoltat propria platformă tehnologică pentru a gestiona tranzacțiile care implică criptomonede și monede fiat. Această rețea de schimb Silvergate (SEN) este mereu în funcțiune, oferind servicii de tranzacționare non-stop și în întreaga lume.

Această combinație de infrastructură de bază de tranzacționare cu criptomonede și simple active de capital de modă veche face din Silvergate un punct de intrare unic pe piața criptomonedelor. Investind în Silvergate, puteți profita de creșterea durabilă din acest sector fără a alege niciun câștigător anume dintre miile de blockchain-uri disponibile astăzi. Silvergate și SEN sunt în spatele unui număr mare de proiecte cripto.

De exemplu, aici este locul MicroStrategy (MSTR -4,89%) S-a întors când a vrut să semneze un împrumut garantat împotriva unei companii existente de analiză a întreprinderilor Bitcoin (BTC 0,40%) obiecte de colecție. Și aproape fiecare schimb criptografic despre care am auzit vreodată rulează pe platforma SEN, inclusiv Regina Piesa (Valută -4,18%)și Kraken, Bitstamp și Crypto.com.

Deci, Silvergate vă permite să accesați piața cripto fără a deține în mod direct niciun activ digital și cu beneficiul de a conduce o afacere în creștere și profitabilă. În al doilea trimestru al anului 2022, profiturile băncii au crescut cu 41% de la an la an, împreună cu o creștere cu 18% a activelor gestionate. Sistemul SEN a gestionat 191 de miliarde de dolari în transferuri de criptomonede în timpul trimestrului. Compania a obținut aceste rezultate de înaltă calitate într-o perioadă în care prețurile bitcoin au scăzut cu 57% și Ethereum (ETH -240,99%) A scăzut cu 68%. Acum imaginați-vă ce ar putea face Silvergate într-o piață taur pentru criptomonede.

Graficul prețului Bitcoin

Date despre prețul Bitcoin prin https://ycharts.com “> YCharts

Și, desigur, stocul se vinde acum rapid. Dl. Market a ignorat rezultatele puternice de afaceri ale Silvergate pentru a se concentra pe ideea că orice în spațiul cripto ar trebui să fie riscant. Prețurile acțiunilor au scăzut cu 43% în 2022, iar Silvergate se tranzacționează la o evaluare modestă de 10,7 ori câștigurile la termen. Acesta este un stoc grozav de cumpărat astăzi și, eventual, de cumpărat mai mult dacă există mai multe scăderi de preț la clic.

Anders Bylund deține poziții la Bitcoin și Coinbase Global, Inc. și Ethereum, Fiverr International și Silvergate Capital Corporation. Motley Fool are poziții în și recomandă Bitcoin și Coinbase Global, Inc. și Ethereum și Fiverr International. Motley Fool recomandă Silvergate Capital Corporation. Motley Fool are o politică de divulgare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.