Noile platforme criptografice creează caracteristici care atrag comercianții de valută

Piața valutară este cea mai lichidă piață de capital din lume, cu peste 6 trilioane de dolari în termeni nominali tranzacționați zilnic. Piața valutară se tranzacționează non-stop. Platformele au fost dezvoltate pentru a satisface nevoile comercianților care caută cea mai bună tehnologie pentru a lua decizii de tranzacționare într-o fracțiune de secundă. Piața criptomonedelor crește într-un ritm puternic.

Comercianții doresc platforme de tranzacționare care să le permită să utilizeze analiza tehnică și fundamentală pentru a face tranzacții similare cu metodele pieței valutare. Brokerii Forex din întreaga lume creează noi platforme de tranzacționare cu criptomonede pentru a le permite comercianților să tranzacționeze pe piața criptomonedei având în vedere tranzacționarea valutară. O caracteristică care ajută la atragerea comercianților de valută este utilizarea Contracts for Difference sau Contracts for Difference.

Ce este un contract pentru diferență (CFD)?

Un Contract for Difference (CFD) este un instrument financiar care urmărește mișcările unui produs subiacent. CFD-urile există de aproape jumătate de secol. A fost introdus în Marea Britanie în 1974 pentru comerțul cu aur și a început să prolifereze în anii 1990.

CFD-urile au devenit o modalitate populară de tranzacționare pe piețele valutare, în special pentru investitorii de retail. Când tranzacționați valută, trebuie să tranzacționați inițial pe piața spot, care este livrarea valutei în termen de două zile lucrătoare. Pentru a evita schimbul de monede fizice, comercianții de CFD și-au asumat complexitatea gestionării logisticii pieței valutare pentru clienții lor. În plus, trebuie să tranzacționați pe piața futures atunci când tranzacționați piețele valutare după două zile lucrătoare. Piața forward vă cere să vă ocupați de punctele forward și rata forward. Acest broker CFD se ocupă și de tranzacționarea forward. Piața CFD creează o piață cu prețuri forward care nu pot fi livrate pentru comercianți, făcând tranzacționarea pe piața valutară un proces mult mai simplu pentru investitorul de retail. În loc să fii nevoit să predai o monedă unei contrapărți și să faci tranzacții pe piața futures, cumperi un CFD. Permiți brokerului tău CFD să se ocupe de complexitățile tranzacției.

Cum sunt utilizate CFD-urile în criptomonede – Cum să tranzacționați criptomonede

Piața CFD-urilor este împărțită în mai multe produse diferite. Brokerii CFD reputați vor oferi acces la acțiuni, mărfuri, indici, valute și criptomonede. Dacă doriți să tranzacționați pe piața criptomonedelor, puteți tranzacționa pe o bursă, puteți tranzacționa un contract futures sau puteți utiliza un CFD. CFD-urile pe criptomonede urmăresc mișcările de bază ale criptomonedei dvs. Nu trebuie să deschideți un cont cu o adresă de criptomonedă. În timp ce CFD-urile sunt un instrument care vă permite să tranzacționați cu mișcările prețului criptomonedei, nu veți putea să vă cheltuiți criptomoneda pe bunuri și servicii, deoarece în niciun moment nu veți deține activul de bază. CFD-urile sunt doar pentru tranzacționare și investiții.

Prin ce diferă platformele?

Una dintre problemele cu care se confruntă cei care doresc să tranzacționeze criptomonede este că schimburile care furnizează adresele nu sunt platforme de tranzacționare. Multe dintre aceste modele permit consumatorilor să cumpere și să vândă criptomonede. Multe dintre aceste platforme se concentrează pe taxele de criptomonedă, dar nu au instrumente sofisticate pe care le folosesc comercianții de valută.

Mulți brokeri CFD vă învață cum să tranzacționați criptomonede și vă oferă instrumentele pentru a tranzacționa pe această piață. Aveți acces la unele dintre cele mai bune instrumente de analiză tehnică pe care comercianții de valută le folosesc pentru a analiza piețele valutare. Analiza tehnică este studiul mișcărilor anterioare ale prețurilor pentru a determina direcția viitoare a pieței valutare. Acest tip de instrument de analiză este folosit și pentru alte contracte de diferență, inclusiv criptomonede.

Mulți brokerii de criptomonede de renume au un portal educațional care vă permite să utilizați un cont demo pentru a practica tranzacționarea cu criptomonede. Un cont demo este un cont folosit pentru a practica tranzacționarea. Vi se va oferi capital demo sau „bani de joc”, care vă va permite să exersați utilizarea platformei și să o testați, astfel încât să știți cum funcționează înainte de a tranzacționa cu banii câștigați cu greu. Contul demo vă va permite, de asemenea, să vă testați strategiile de tranzacționare. Conceptele de analiză tehnică care funcționează cu tranzacționarea valutară pot funcționa și cu tranzacționarea cu criptomonede. Utilizarea unui cont demo vă permite să vedeți dacă acest scenariu funcționează fără a risca bani reali.

Ordinele plasate sunt, de asemenea, similare cu ordinele pe care le-ați folosi cu CFD-urile axate pe tranzacționarea valutară. Dacă doriți să setați ordine limită sau stop loss, puteți utiliza un cont de tranzacționare CFD pentru a gestiona aceste ordine.

rezumat

Concluzia este că conturile CFD care vă permit să tranzacționați criptomonede sunt concepute pentru a vă ajuta să tranzacționați precum comercianții de valută. Un cont CFD este diferit de produsul de bază prin faptul că urmărește mișcările, dar sunteți responsabil doar pentru diferențele de preț. Nu trebuie să vă ocupați de probleme logistice asociate cu produsul de bază. Mulți dintre cei mai avansați brokeri CFD oferă platforme de tranzacționare care vă oferă analize tehnice. Aceste instrumente vă pot ajuta să analizați piața și să determinați direcția viitoare a criptomonedei.

În plus, mulți brokeri CFD oferă un cont demo. Acestea sunt conturile în care tranzacționați fonduri demo și testați platforma pentru a vă face o idee mai bună despre tranzacționarea în timp real. De asemenea, puteți utiliza un cont demonstrativ pentru a vă testa strategiile pentru a vedea dacă strategia dvs. de tranzacționare cu criptomonede funcționează în timp real, fără a vă risca banii. De asemenea, unii brokeri CFD vă vor permite să combinați tranzacționarea cu criptomonede cu tranzacționarea valutară, permițându-vă să tranzacționați prețul criptomonedei cu mai multe valute fiduciare. Nu numai că veți putea tranzacționa criptomonede folosind moneda locală, dar puteți tranzacționa și folosind valute din alte țări din întreaga lume.

Leave a Comment

Your email address will not be published.