Mașini de lux „Crypto King” confiscate după ce au dispărut 35 de milioane de dolari

Aiden Pleterski, în vârstă de 23 de ani, prezentat într-un articol plătit de pe site-ul de extremă dreapta Daily Caller, a fost achiziționat în decembrie 2021.

Aiden Pleterski, în vârstă de 23 de ani, prezentat într-un articol plătit de pe site-ul de extremă dreapta Daily Caller, a fost achiziționat în decembrie 2021.
captură de ecran: apelant zilnic

Cinci mașini de lux, inclusiv două BMW-uri, două McLaren și un Lamborghini, au fost confiscate de la Aiden Pleterski, în vârstă de 23 de ani, care se descrie drept „regele criptografic” al Canadei, în timpul procedurii de faliment, potrivit unui nou raport al The. CBC. Dar aceste mașini sunt doar o fracțiune din cele 35 de milioane de dolari pe care Pletersky i-a luat de la investitori care credeau că le-ar face bogați pe piața criptomonedelor și nu este clar dacă își vor mai vedea banii vreodată.

Pleterski și compania sa, AP Private Equity Limited, se confruntă cu cel puțin două procese civile după ce 140 de persoane s-au prezentat pentru a spune că au investit suma totală de 35 de milioane de dolari cu Pleterski. Acești oameni au crezut că investesc în criptomonede, iar prezența online a lui Pletersky – inclusiv fotografii cu tânărul de 23 de ani în avioane private și lângă mașini de lux – a ajutat la crearea imaginii că știa ce face.

Canalul de YouTube al lui Pleterski și cont de Instagram A fost șters dar se pare că a cumpărat articole pe site-uri precum Forbes știri de extremă dreapta apelant zilnic Pentru a-și asocia numele cu succesul în investițiile în criptomonede.

Articolul din decembrie 2021 al Daily Caller include o fotografie cu Peltersky privindu-și telefonul cu ceea ce pare a fi un jet privat. În special, decembrie 2021 a fost momentul pentru a tranzacționa în curând criptomonede precum Bitcoin și Ethereum Este maximul din toate timpurile. titlu CitesteAiden Pleterski: Faceți cunoștință cu tânărul investitor canadian care ia cu asalt lumea criptomonedei.

Fotografia articolului intitulat 23-Year-Old & # 39;  Crypto King & # 39;  Are mașini de lux confiscate după ce 35 de milioane de dolari din banii investitorilor au dispărut

captură de ecran: apelant zilnic

În ciuda notificării că articolul este de la un „partener premium”, mulți oameni nu înțeleg că astfel de articole sunt cumpărate și plătite – și este un exercițiu de poveste lungă. Textul articolului Daily Caller despre Blitersky este prostesc și plin de erori gramaticale, dar ar putea fi suficient pentru a convinge unii oameni fără experiență de codificare că este o entitate optimistă care îi poate face bogați.

Un extras din Daily Caller, completat cu erorile originale:

Este sigur să spunem că Aiden Peltersky nu are vârsta medie de 22 de ani. A avut un început timpuriu pe piața criptomonedelor și a devenit rapid unul dintre cei mai influenți și respectați comercianți din joc astăzi. Născut în Whitby, Ontario (Canada), Aiden s-a scufundat adânc în lumea criptomonedei din 2015. Ca jucător pasionat, a ajuns să cunoască criptomonedele de la început și nu i-a luat mult timp să se familiarizeze și să se familiarizeze cu dinamica și experiențele de tranzacționare online. La început, criptomoneda a fost o modalitate pentru el de a plăti mai greu articolele din joc, dar mai târziu a devenit un interes mai larg pentru el, deoarece criptomonedele a devenit o parte importantă a vieții sale reale, și nu doar ceva pe care îl folosea pentru achiziții. sau avantaje!

O altă parte a articolului clarifică o opoziție gramaticală conform căreia bitcoin nu poate suferi de fluctuații bruște ale prețurilor, o afirmație oarecum absurdă pentru oricine familiarizat cu istoria bitcoin.

Ceea ce face ca criptomoneda să fie atât de specială este faptul că nu este probabil să se deprecieze ca și alte monede tradiționale. Principala problemă a monedelor obișnuite este faptul că, dacă o țară sau o entitate are nevoie de mai mulți bani, pur și simplu poate imprima mai mulți, provocând o schimbare uriașă a valorii pe piață.

Articolul lui Pleterski susține, de asemenea, că bitcoinul este limitat, ceea ce este o apărare comună a criptomonedei. Și, deși acest lucru este adevărat din punct de vedere tehnic, nu există nimic specific cu privire la numărul de criptomonede care pot fi create.

Totuși, întregul concept al ceva de genul Bitcoin este că cantitatea de monede disponibile este de fapt limitată, ceea ce înseamnă că cei care dețin și tranzacționează Bitcoin nu vor experimenta fluctuații uriașe de valoare din cauza noilor loturi de bani care sunt tipărite pentru a satisface cererea. , care la rândul său va duce la o devalorizare a monedei desemnate. Cu o cunoaștere aprofundată a ceea ce face ca criptomoneda să fie atât de valoroasă și unică, Aiden a reușit să facă toate mișcările corecte și este întotdeauna înaintea curbei atunci când vine vorba de prezicerea tendințelor investiționale și de a valorifica valoarea expansiunii sale continue. Portofel și active cripto în creștere deopotrivă.

Întrebarea rămâne dacă Pleterski a investit de fapt bani în criptomonede inițial și vorbește despre cât de ciudată a fost piața cripto în ultimul an. Pentru toți cei care știu, Pletersky poate să fi investit și să fi pierdut deja bani ca mulți alții de la vârful din noiembrie 2021. Bitcoin a scăzut cu 56% față de prețul său de acum un an, în timp ce Ethereum a scăzut cu 57%. Plitersky insistă că a investit bani, dar este prost la ținerea evidențelor.

Însă unii investitori bănuiesc că Pletersky nu s-a deranjat să investească banii, ci i-a luat în buzunare pentru el însuși, potrivit oamenilor care au vorbit cu CBC.

„Nu știu dacă chiar face tranzacții”, a spus Diane Moore, o femeie care a investit 60.000 de dolari cu Pletersky. CBC. „Sau acesta a fost planul lui și a fost doar o poveste despre realizarea mea cu alți oameni?”

Investitorii încearcă să-și recupereze banii prin instanța de faliment și două procese civile, dar acuzațiile penale nu au fost urmărite, deși unii au raportat accidentele la poliția din Toronto, potrivit CBC.

Avocatul lui Plitersky nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii miercuri dimineața. Vom actualiza acest articol dacă vom primi răspunsuri. Dacă predați banii „regelui criptografic” canadian, ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. Reclamele cumpărate de Bletersky au jucat un rol în decizia ta de a-i avea încredere în banii tăi?

Leave a Comment

Your email address will not be published.