Lucruri de știut despre tranzacționarea zilnică cu criptomonede

Tranzacționarea zilnică este o tehnică care folosește modificările de preț în avantajul tău.

În acest sens, tranzacționarea criptomonedei zilnice este similară, dar vine cu riscuri și recompense mai mari. Cu toate acestea, este posibil să eliminați rapid riscurile dacă sunteți familiarizat cu unele strategii optime.

Dacă cunoașteți acești termeni, vă veți putea face drum în lumea bogată a criptomonedei. Dar înainte de asta, este necesar să aveți o înțelegere profundă a tranzacționării zilnice a criptomonedelor pentru a evita pierderile inutile.

Iată un ghid care acoperă tot ce trebuie să știți despre tranzacționarea cu criptomonede.

Ce este tranzacționarea zilnică cu criptomonede?

Tranzacționarea cu criptomonede implică deținerea unei anumite sume din moneda la alegere. De asemenea, este posibil să schimbi valute în viitor. Este necesar doar să deschideți un cont cu un schimb central de criptomonede și să finanțați contul cu monedă fiat.

Apoi alegeți moneda pe care doriți să o cumpărați. De exemplu, puteți cumpăra Bitcoin Cash. Cu toate acestea, vă puteți îmbunătăți rezultatele urmând strategiile de tranzacționare zilnică.

Strategii de tranzacționare zilnică cu criptomonede de luat în considerare

Vestea bună este că strategia dvs. nu numai că vă va oferi șansa de a obține una dintre cele două serie norocoase, dar vă va oferi și profituri pe termen lung. Puteți utiliza aceste strategii de tranzacționare zilnică în funcție de situație, natura pieței și capacitățile dumneavoastră.

Pentru a alege strategia potrivită, trebuie mai întâi să înțelegi piața și să alegi strategia potrivită pentru tine. Dacă sunteți interesat să înțelegeți în profunzime criptomonede pentru tranzacționarea zilnică, iată câteva strategii de tranzacționare zilnică cu criptomonede pe care le puteți găsi utile.

Cu această tehnică de tranzacționare, puteți profita de schimbările bruște de preț în câteva secunde sau milisecunde. Cu toate acestea, dacă doriți să urmați această strategie de tranzacționare, puteți utiliza software-ul. Software-ul bazat pe logica monitorizeaza piata; Tranzacțiile sunt executate continuu până când bursa este conectată. Mai mult, tranzacționarea de înaltă frecvență poate fi combinată cu alte strategii folosind o logică specifică de tranzacționare.

Cu scalping, puteți obține cu ușurință profituri pe termen scurt dintr-un număr mare de tranzacții. Indirect, te face să câștigi o mulțime de profituri. Scalping este o strategie care folosește lichiditate mare pentru a profita de micile modificări ale prețurilor pe o perioadă limitată de timp. Orizontul în general este de câteva minute. Dar acest lucru este absolut imprevizibil. În anumite momente, timpul este scurt ca secunde și lung ca ore.

Range trading este o strategie care funcționează pe ipotezele prețurilor criptomonedelor pe o anumită perioadă. Gama de prețuri variază între anumite intervale. Cu toate acestea, dacă prețul depășește intervalul, aceasta indică mișcări anormale ale prețului. De exemplu, dacă prețul scade din interval, este timpul să vindeți criptomoneda.

Analiza tehnică este o strategie statistică supusă diverselor calcule care dezvăluie tendința în curs de desfășurare a pieței. Această strategie funcționează pe convingerea că acțiunea trecută a prețurilor are un anumit efect asupra acțiunii viitoare a prețurilor.

  • Stiri si analiza sentimentelor

Această strategie este foarte asemănătoare cu analiza tehnică. Singura diferență este că prezice acțiunile și reacțiile umane mai degrabă decât mișcările prețurilor. Cu această strategie, puteți determina rapid dacă cererea pentru o anumită criptomonedă va crește sau va scădea. Analizând toate informațiile din diferite surse, puteți înțelege consensul social asupra monedei și puteți ști ce acțiuni va întreprinde individul.

Opinii experților despre criptomonede pentru tranzacționarea zilnică

Înainte de a începe tranzacționarea zilnică cu criptomonede, este esențial să știți ce spun experții despre acestea. Tehnologia de gestionare a activelor cripto afirmă că nu mulți oameni ar trebui să investească în criptomonede. Milioane de oameni văd cripto activele ca pe o investiție importantă și cred că oamenii le văd ca pe o oportunitate de a se îmbogăți.

Dar marea majoritate a oamenilor nu ar trebui să investească în el. Acest lucru se datorează faptului că investiția în criptomonede poate funcționa pentru persoana potrivită, dar există anumite lucruri pe care ar trebui să le analizați înainte de a investi, cum ar fi economii de urgență, datorii, obiective financiare etc.

Dacă nu ați planificat toate aceste lucruri, nu ar trebui să tranzacționați criptomonede. În plus, investiția în criptomonede nu este recomandată persoanelor care nu au cunoștințe suficiente despre tranzacționarea cu criptomonede.

Acum este posibil să fiți clar despre tranzacționarea zilnică cu criptomonede în detaliu. Acest ghid este vital înainte de a opta pentru tranzacționarea zilnică, deoarece vă va asigura că profitați la maximum de tranzacțiile dvs. și aveți o cunoaștere completă a pieței.

Articole similare


video


„Dr. Harry Delaney este un chirurg renumit născut și crescut în Harlem, fiul marelui jurist și lider al drepturilor civile, Hubert Delaney….” Această publicație lunară în parteneriat cu Arhiva Culturală Harlem.

Leave a Comment

Your email address will not be published.