KuCoin anunță parteneriat cu Legend Trading, un gateway de plată lider de la Fiat la Crypto

Detroit, Michigan

–știri live–

– 22 septembrie 2022 – – Noul parteneriat dintre KuCoin și Legend Trading deblochează lichiditate profundă, tranzacții mai mari, costuri de tranzacție mai scăzute și o experiență fără probleme pe pantă.

Liderul schimb de criptomonede KuCoin și popularul serviciu de plată fiat Legend Trading au anunțat o nouă colaborare puternică pentru a crește lichiditatea, capacitățile fiat-on-ramp și pentru a reduce costurile de tranzacție pentru comercianții cu amănuntul care cumpără criptomonede la burse. Noua integrare permite clienților să cumpere și să vândă criptomonede prin transferuri bancare.

Companiile cripto populare vor lansa un nou serviciu de tranzacționare de nivel enterprise, care va oferi utilizatorilor acces compatibil la cele mai competitive criptomonede de pe bursă, lichiditate extinsă și capacitatea de a efectua transferuri bancare mai mari.

Parteneriatul permite utilizatorilor să transfere cu ușurință cantități mari de monedă fiat în conturile cripto

O durere de cap cronică pentru schimburi este incapacitatea clienților lor de a transfera fonduri suficient de mari din conturile lor bancare în portofelele de tranzacționare cu criptomonede din cauza restricțiilor de reglementare. Aceste restricții îi obligă pe clienți să mute zilnic sume mici și limitate de bani pentru a cumpăra criptomonede.

Limitele zilnice de depunere și retragere pentru criptomonede între 1.000 USD și 5.000 USD fac foarte dificil pentru investitorii cripto să investească strategic în criptomonede cu mișcare rapidă și să profite de volatilitatea prețurilor pe termen scurt.

Noua alianță a KuCoin cu Legend Trading, o companie americană de servicii financiare reglementată conform BSA și AML/CFT, va permite utilizatorilor săi să achiziționeze fără probleme criptomonede, folosind peste 7 monede fiduciare diferite, în comenzi de mărime instituțională, prin SWIFT, ACH, SEPA sau FPS .

Rețeaua bancară locală extinsă a Legend Trading permite gigantului american de tranzacționare OTC să faciliteze tranzacționarea masivă cu criptomonede. Serviciile puternice de tranzacționare și decontare permit utilizatorilor să cumpere și să primească activele cripto în câteva secunde

Lichiditate profundă pentru a reduce alunecarea prețurilor și costurile de tranzacționare

Serviciul de tranzacționare la nivel instituțional al Legend Trading oferă acces la cele mai competitive rate de criptomonedă și lichiditate profundă.

Acest lucru se realizează prin valorificarea gamei largi de integrări ale pieței și burselor Legend Trading și a tehnologiei sale proprietare pentru a analiza punctele de date privind prețurile și volatilitatea într-o fracțiune de secundă, oferind astfel lichiditate profundă cu derapaj minim.

Johnny Liu, CEO al KuCoin, a spus:

Fiat on-ramps este un portal pentru noii utilizatori cripto. Pentru a permite tuturor utilizatorilor să achiziționeze cu ușurință cripto, KuCoin acceptă în prezent peste 50 de monede fiduciare și peste 70 de metode de plată, cum ar fi VISA, PayPal, Mastercard și multe altele. Parteneriatul cu Legend Trading va oferi mai multe opțiuni de tranzacționare pentru comunitatea cripto și va permite KuCoin să-și extindă acoperirea la nivel global.

Cofondatorul și COO al Legend Trading Curis Wang a comentat:

Legend Trading are plăcerea de a colabora cu KuCoin, una dintre cele mai inovatoare schimburi din lume și este încântată să contribuie la îmbunătățirea serviciilor sale pentru clienți. Compania noastră a avut succes în furnizarea de servicii OTC întreprinderilor profesionale.

Deservim acum piața noastră mult mai mare de utilizatori cu amănuntul, oferind o poartă digitală pentru criptomonede. Sperăm că soluția noastră va ajuta organizațiile importante și, în cele din urmă, va accelera adoptarea pe scară largă a criptomonedelor.

Pentru a realiza acest lucru, ne valorificăm expertiza în conformitate, tranzacționare, plăți globale și servicii bancare, pentru o varietate de platforme sau aplicații, cum ar fi schimburi, portofele, piețe NFT și multe altele, pentru a crea o experiență ușoară pentru utilizator.

Despre KuCoin

Lansat în septembrie 2017, KuCoin este un schimb global de criptomonede cu sediul operațional în Seychelles. Fiind o platformă orientată spre utilizator, axată pe incluziune și acces la acțiunea comunității, oferă peste 700 de active digitale. În prezent, oferă tranzacționare spot, tranzacționare în marjă, tranzacționare cu numerar P2P, tranzacționare futures, pariuri și împrumuturi pentru 20 de milioane de utilizatori din 207 țări și regiuni.

În 2022, KuCoin a strâns peste 150 de milioane de dolari în investiții prin runda Pre-Seria B, ducând investiția totală la 170 de milioane de dolari cu prima rundă combinată, cu o evaluare totală de 10 miliarde de dolari. KuCoin este în prezent unul dintre primele 5 schimburi criptografice, potrivit CoinMarketCap. Forbes a clasat, de asemenea, KuCoin drept unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede în 2021. În plus, în 2022, The Ascent a clasat KuCoin drept cea mai bună aplicație cripto pentru entuziaștii săi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul: https://www.kucoin.com/

Pentru actualizări, urmăriți platformele sociale KuCoin la Stare de nervozitate Si cablu

Despre tranzacționarea legendei

Legend Trading este o companie importantă de tranzacționare criptografică reglementată din SUA în care au încredere peste 700 de clienți instituționali, cu un volum de tranzacționare de peste 10 miliarde USD anual. Serviciul de tranzacționare over-the-counter (OTC) oferă lichiditate profundă și servicii personalizabile potrivite pentru firme de brokeraj, consilieri de investiții, birouri de familie, corporații și persoane cu valoare netă ridicată.

Legend Trading oferă, de asemenea, un portal online cuprinzător pentru bănci, schimburi de criptomonede, portofele și platforme NFT pentru a integra și a permite clienților lor să cumpere/să vândă criptomonede prin transfer bancar și carduri de credit/debit.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul: https://www.legendtrading.com/

Pentru actualizări, urmăriți platformele de social media ale Legend Trading la Stare de nervozitate Si LinkedIn.

Legend Trading este o companie importantă de tranzacționare criptografică reglementată din SUA în care au încredere peste 700 de clienți instituționali, cu un volum de tranzacționare de peste 10 miliarde USD anual. Serviciul de tranzacționare Over-the-Counter (OTC) oferă lichiditate profundă și servicii personalizabile pentru firme de brokeraj, consilieri de investiții, birouri de familie, corporații și persoane cu valoare netă ridicată. Legend Trading oferă, de asemenea, un portal online cuprinzător pentru bănci, schimburi de criptomonede, portofele și platforme NFT pentru a integra și a permite clienților lor să cumpere/să vândă criptomonede prin transfer bancar și carduri de credit/debit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.legendtrading.com/

datele apelantului

koris wang

media@legendtrading.com

Site-ul companiei

https://www.legendtrading.com/

Vezi copie sursă la newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/kucoin-announce-partnership-with-legend-trading-a-leading-fiat-to-crypto-payment-gateway-939869596

2022 News Direct Corp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.