Inteligența artificială duce tranzacționarea cu criptomonede la un nivel cu totul nou. aceasta este calea

Ultimele luni au fost grele pentru piața cripto – Bitcoin a înregistrat pierderi consecutive pentru un număr fără precedent de săptămâni.

Criza actuală explică de ce comercianții au nevoie de instrumente sofisticate pentru a rămâne în fruntea jocului, spune organizația independentă descentralizată din spatele portofelului criptografic DeFi alimentat de inteligență artificială.

Produsul emblematic al SingularityDAO, DynaSets, a fost supus testării beta închise între decembrie și martie – iar acum, testarea continuă într-un mediu deschis.

Spre sfârșitul lunii iunie, V1 va fi lansat oficial și va fi completat de o revizuire majoră a interfeței sale de utilizator – oferind clienților DynaSets o experiență intuitivă aliniată cu mărcile vibrante.

Deși a fost utilizată doar o strategie de tranzacționare lungă în timpul fazei beta, echipa va lansa opțiuni pentru a scurta piața și va aplica efectul de pârghie tranzacțiilor atunci când va fi lansat V1.

După închiderea beta, toate cele trei DynaSeturi au învins piața cu peste 15%, depășind multe dintre cele mai importante fonduri cripto. Deși versiunea beta deschisă actuală nu este încă lansată, cifrele sporesc eficiența colecțiilor dinamice și capacitatea acestora de a proteja deținerile în timpul piețelor ursoaice.

Marcello Mari, CEO al SingularityDAO, a declarat pentru Cointelegraph: „Condițiile actuale ale pieței demonstrează în mod clar nevoia de soluții descentralizate de gestionare a activelor bazate pe inteligență artificială pentru a sprijini luarea deciziilor.

“Acest lucru ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea, nu doar pentru cei care își permit și accesează instrumente de tranzacționare la nivel de întreprindere. Rezultatele DynaSets sunt foarte încurajatoare și ne arată că suntem pe drumul cel bun, mai ales în lumina software-ului avansat V1.”

Accesul este o problemă importantă, mai ales în lumea activelor digitale, care este concepută pentru a fi un condiții de concurență echitabile în care investitorii obișnuiți se bucură de aceleași oportunități ca și cei cu milioane de dolari în bancă.

Cum functioneaza?

SingularityDAO spune că managerul său dinamic de active este alimentat de AI – monitorizarea tendințelor de pe piață și gestionarea activelor. Tranzacțiile DynaSet sunt grupate pentru a se asigura că utilizatorii ajung să cheltuiască mai puțin pe taxele de tranzacție.

Alte caracteristici includ miza, ca să nu mai vorbim de programul de mizare nelegată, ceea ce înseamnă că utilizatorii își pot retrage jetoanele în orice moment. Deși este posibil ca această ultimă funcție să nu ofere cele mai mari recompense, poate oferi o ușurare de timp și flexibilitate atât de necesară, având în vedere tulburările pe care le vedem pe piață chiar acum.

În altă parte, SingularityDAO de la Launchpad prezintă doar cele mai bune produse noi – din interiorul propriului ecosistem, precum și concepte interesante din exterior.

Mai multe idei de pe site-ul singularitydao aici

Fiind neutru în lanț

De-a lungul timpului, SingularityDAO spune că are ambiția de a deveni neutru în lanț – oferind utilizatorilor libertatea de a se conecta cu orice lanț doresc. Acesta este un impuls foarte necesar atunci când vine vorba de interoperabilitate, eliminând silozurile care au apărut în lumea blockchain.

Privind în viitor, tabloul de bord DeFi se va asigura că utilizatorii pot beneficia de „informații avansate” în portofelele lor – separând semnalul de zgomot și descoperând tendințe pe care alte platforme de date le-ar fi putut rata. Cunoașterea înseamnă putere, iar piețele ursoase descoperă noi provocări pentru investitorii care luptă pentru a-și proteja capitalul.

În mai 2022, SingularityNET și SingularityDAO și-au asigurat un angajament de 24 de milioane de dolari cu LDA Capital Limited, pe măsură ce își accelerează foaia de parcurs pentru produse și asigură adoptarea mai largă a instrumentelor AI. Anunțând cifrele, s-a menționat că piața globală a software-ului de inteligență artificială va ajunge la 126 de miliarde de dolari până în 2025.

DynaSet se pregătește să se lanseze pe lanțul BNB până la sfârșitul lunii iunie – și pe măsură ce ne îndreptăm către al treilea trimestru al acestui an, un DynaSet robotic AI este programat să se lanseze pentru prima dată, reechilibrând automat jetoanele folosind roboții de tranzacționare, asigurându-se în același timp că comercianții umani fiți informat în orice moment. DynaSets va debuta și pe blockchain-uri compatibile cu EVM, cum ar fi Avalanche.

declinare a răspunderii Cointelegraph nu susține niciun conținut sau produs de pe această pagină. Deși ne propunem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a întreprinde orice acțiune cu privire la companie și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor, iar acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții.

Leave a Comment

Your email address will not be published.