Închiderea SUA: Acțiunile rămân în ruină după avertismentul FedEx, săptămâna proastă a petrolului, aurul constant, Bitcoin urmărește stocurile în scădere

Acțiunile americane au primit o nouă lovitură după ce FedEx a avertizat că economia este pe cale să intre într-o „recesiune globală”. Wall Street era deja nervos că misiunea anti-inflație a Fed va declanșa o recesiune, dar acum se pare că America dă deja semne de încetinire a economiei.

FedEx

Acțiunile FedEx au scăzut cel mai mult în patruzeci de ani, după ce și-au retras orientarea. O economie slabă și concurența crescută din partea Amazon complică modul în care FedEx se descurcă în acest sezon de sărbători. FedEx poate avea câteva perioade grele înainte, dar aceasta nu ar trebui să fie povestea că blues-ul este aici pentru a rămâne.

ulei

Aceasta a fost o săptămână proastă pentru prețul petrolului, deoarece se pare că preocupările privind creșterea globală nu vor dispărea prea curând. Sunt doar vești proaste din partea cererii de țiței atât din SUA, cât și din Europa, în timp ce îndoielile rămân mari cu privire la o redeschidere fără probleme a Chinei.

Baker Hughes a raportat că numărul platformelor petroliere a crescut de la 8 la 599, dar este încă departe de nivelurile pre-pandemie. Piața petrolului își pierde avânt, iar acest lucru este probabil să continue dacă băncile centrale din întreaga lume rămân agresive în lupta împotriva inflației.

Săptămâna viitoare, comercianții de energie vor acorda o atenție deosebită deciziei FOMC și datelor comerciale detaliate din China, care ar putea arăta o cerere slabă de energie.

El a mers

Perioada de până la întâlnirea FOMC a fost foarte ursitoare pentru aur. Aurul se stabilește aici, deoarece presiunea de vânzare s-a epuizat și va trebui probabil să aștepte decizia FOMC. Vânzarea pieței de obligațiuni poate da semne de încetinire, dar așteptările cresc ca Rezerva Federală și toate celelalte bănci centrale importante să rămână agresive în lupta împotriva inflației. Soarta aurului va fi probabil determinată de decizia Comitetului Federal pentru Piața Deschisă (FOMC), ceea ce înseamnă că dacă Fed indică că își intensifică lupta împotriva inflației, mai multă durere ar putea aștepta metalul prețios.

criptare

Bitcoin a scăzut după vânzarea acțiunilor, deoarece apetitul pentru risc încă se ascundea. La tensiunile legate de criptomonede s-a adăugat eliberarea de la Casa Albă care a încercat să definească un cadru pentru reglementarea criptomonedelor. Au trecut șase luni de când CEO-ul președintelui Biden a fost în spațiul cripto, dar acest cadru abia dacă pune în mișcare ceva major. Au fost așteptate noi ținte pentru Securities and Exchange Commission și Commodity Futures Trading Commission, în timp ce propunerea de regulament privind eliminarea activității ilegale nu a îndeplinit îndrumările complete cu privire la modul de realizare a acestui lucru. Trezoreria va conduce sarcina în găsirea unei justificări pentru dolarul digital, dar încă se pare că sunt la mulți ani până să se întâmple în serios.

Acest articol are doar scop informativ general. Nu este un sfat de investiții sau o soluție de cumpărare sau vânzare de valori mobiliare. Opiniile sunt de la autori. Nu neapărat al OANDA sau al oricăruia dintre afiliații, filialele, funcționarii sau directorii săi. Tranzacționarea cu efect de levier este considerată cu risc ridicat și nu este potrivită pentru toată lumea. Este posibil să pierdeți toate fondurile depuse.

Cu peste 20 de ani de experiență în tranzacționare, Ed Moya este analist principal de piață la OANDA, producând analize actualizate pe piață, acoperirea evenimentelor geopolitice, politicile băncii centrale și reacția pieței la știrile corporative. Expertiza sa specială se află într-o gamă largă de clase de active, inclusiv valută, mărfuri, venit fix, acțiuni și criptomonede. De-a lungul carierei sale, Ed a lucrat cu unii dintre cei mai importanți brokeri de valută, echipe de cercetare și divizii de știri ale Wall Street, inclusiv Global Forex Trading, FX Solutions și Trading Advantage. Cel mai recent a lucrat cu TradeTheNews.com, oferind analize de piață cu privire la date economice și știri corporative. Ed are sediul la New York și este un invitat obișnuit pe mai multe rețele financiare importante de televiziune, inclusiv CNBC, Bloomberg TV și Yahoo! Finance Live, Fox Business și Sky TV. Opiniile sale sunt de încredere de către cele mai cunoscute agenții de presă internaționale, inclusiv Reuters, Bloomberg și Associated Press, și este citat în mod regulat în publicații importante precum MSN, MarketWatch, Forbes, Breitbart, The New York Times și The Wall Street Journal. Ed este licențiat în economie de la Universitatea Rutgers.

Ed Moya

Ed Moya

Leave a Comment

Your email address will not be published.