Gate.io oferă tranzacționare fără taxe pe piețele spot și contract

Disclaimer: secțiunea Industry Talk este furnizată cu informații de către operatorii din industria cripto și nu face parte din conținutul editorial al Cryptonews.com.

Majuro, Insulele Marshall, 21 septembrie 2022, Chenwire

Ce este mai bun decât taxele mici? Fara taxe. Poartă ventilator anunta Nu există taxe de tranzacționare pe majoritatea perechilor de tranzacționare pe piața spot și contract. Structura cu taxe zero a fost lansată în două faze, mai întâi pe 16 septembrie (UTC) și apoi pe 20 septembrie (UTC) pentru piața spot și, respectiv, alte piețe.

După un an de piratare în schimb, această schimbare drastică a taxelor este o mișcare ambițioasă de a da înapoi comunității cripto. Eliminarea taxelor la această scară este de neegalat de niciun alt schimb major, ceea ce face Gate.io cea mai accesibilă platformă de tranzacționare cu criptomonede din industrie.

Colaps fără taxe

Ca un semn de bunăvoință pentru milioane de utilizatori din întreaga lume, taxele de producător și operator pentru toate perechile de tranzacționare valutară de pe piețele spot USD, BTC, ETH și BTC/USDT au fost complet eliminate începând cu 16 septembrie (UTC). Din 20 septembrie la ora 10:00 (UTC), nu vor exista comisioane pentru toate perechile ETF spot, perechile futures perpetue USD-M și BTC-M, perechile futures cu livrare USDT-M și BTC-M.

Monedele stabile legate de dolari americani, cum ar fi USDC, TUSD, PAX, BUSD și HUSD sunt denominate în dolari SUA și pot fi tranzacționate ca perechi spot în dolari SUA, fără conversie necesară și fără comisioane. Întrucât monedele stabile legate de dolarul american fiind cea mai tranzacționată monedă stabilă de pe piață, lipsa comisioanelor ajută la o tranzacție mult mai ieftină. Aceste taxe reduse vor rămâne în vigoare pe termen nelimitat până la o nouă notificare.

Uniți cu comunitatea de codificare

Piața criptomonedelor a fost destul de lentă până acum în acest an, așa că Gate.io dă o mână de ajutor utilizatorilor pentru ca aceștia să poată trece împreună cu furtuna.

Deși recent, Ethereum’s Merge a reușit să stârnească interesul susținătorilor săi și al întregii comunități cripto. Capacitatea de a tranzacționa ETH fără costuri va sprijini comunitatea Ethereum și, prin extensie, ecosistemul său înfloritor. Indiferent de piața urs în curs de desfășurare, bitcoin este încă cel mai larg tranzacționat activ digital. Făcând BTC un activ fără taxe ajută la ușurarea experienței de tranzacționare pentru milioane de utilizatori.

Taxa mai mica. Mai puține griji.

Poartă Face tranzacționarea o experiență sigură, ușoară și cu costuri reduse, astfel încât comercianții să se poată concentra mai bine pe pozițiile și strategiile lor și să își poată face mai puține griji pentru restul.

Eliminarea taxelor de tranzacționare este o altă îmbunătățire a experienței utilizatorului după cea de-a noua aniversare a Gate.io, care a inclus și o rebranding, taxe mai mici și mai flexibile la nivelul întregii platforme, concursuri de tranzacționare cu premii în valoare de câteva milioane de dolari și multe altele.

La Gate.io, securitatea activelor utilizatorilor este întotdeauna prioritatea numărul unu. A fost prima bursă care a oferit un audit verificabil al rezervelor de active ale utilizatorilor de către o companie autorizată și este în prezent în curs de revizuire ulterioară. Înseamnă că toate activele utilizatorilor de pe schimb sunt deținute cu adevărat și sunt disponibile pentru retragere în orice moment.

Cu aproape un deceniu de experiență în reglare fină și reglare industrială, Gate.io oferă o experiență de tranzacționare cuprinzătoare și sigură, în care milioane de utilizatori cripto din întreaga lume au încredere. Utilizatorii pot tranzacționa peste 1500 de criptomonede pe peste 2500 de perechi de tranzacționare pe piața spot și futures, acces la credite, contracte, opțiuni, NFT-uri, Web3, copy trading, reduceri exclusive la taxe și recompense bonus.

Despre Gate.io

Fondat în 2013, Gate.io este unul dintre pionierii industriei criptomonedelor. A construit un ecosistem cuprinzător, care include schimb de criptomonede, blockchain public, finanțare descentralizată, cercetare și analiză, investiții în capital de risc, servicii de portofoliu, laboratoare de incubatoare pentru startup și multe altele.

Gate.io oferă servicii legate de tranzacționarea mai multor active digitale de top și a crescut pentru a deservi peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume. A fost clasat în mod constant drept unul dintre primele 10 schimburi de criptomonede pe baza lichidității și volumului de tranzacționare pe CoinGecko și a fost evaluat la 4,5 de către Forbes Advisor, făcându-l unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede din 2021.

Contacte

Șef de Relații Publice și Comunicare

Leave a Comment

Your email address will not be published.