Finance Feeds logo

Gate.io Group lansează tranzacționarea OTC cu cripto-bloc licențiat de Dubai

Gate OTC a colaborat cu Cynopsis Solutions și Coinfirm pentru a asigura securitatea și procedurile de conformitate cu reglementările pe platformă, oferind asistență profesională 24/7 și servicii pentru clienți la cerere.

Nasdaq Dubai este lider mondial în titlurile de valoare conforme cu Sharia

Gate.io Group a lansat o platformă de tranzacționare OTC care oferă servicii de tranzacționare cu criptomonede OTC complet licențiate, care se adresează instituțiilor și persoanelor cu valoare netă ridicată.

Gate OTC acceptă multe criptomonede majore și își oferă serviciile în diferite țări din întreaga lume.

Lansarea OTC Gateway vine în urma cererii de succes pentru o licență DMCC în Dubai de către Gate MENA, unde DMCC reprezintă Dubai Multi Commodities Center, iar licența va permite Gate MENA să participe la tranzacționarea drepturilor de proprietate în cripto. -mărfuri, în conformitate cu reglementările de stat EAU, inclusiv standardele de reglementare KYC, AML și CFT.

Creșterea cererii pentru servicii OTC de înaltă calitate

Tom Yang, vicepreședinte executiv la Gate.io Group, a declarat: „Am observat o creștere a cererii pentru servicii OTC de înaltă calitate, în special din partea jucătorilor mari care intră în criptomonede din finanțele tradiționale. Pentru a satisface nevoile în creștere ale clienților noștri existenți și viitori. , am lansat o platformă OTC dedicată robustă, cu siguranță, incluziune și confort în principal.”

Serviciul over-the-counter oferit de Gate.io Group va facilita tranzacțiile mari, menținând în același timp confidențialitatea și minimizând impactul asupra prețurilor de pe piață.

Tranzacționarea prin Gate OTC sau orice altă platformă OTC oferă investitorilor o alternativă la executarea tranzacțiilor mari în registrul de ordine de cumpărare/vânzare, deoarece aceste tranzacții pot avea un impact semnificativ asupra prețului, timpi lungi de execuție și risc crescut.

Tranzacționarea directă cu platforma OTC reduce acest risc, deoarece tranzacțiile se bazează pe cotații cu prețuri dovedite și sunt executate independent de registrele de ordine.

Gate OTC a colaborat cu Cynopsis Solutions și Coinfirm pentru a asigura securitatea și procedurile de conformitate cu reglementările pe platformă, oferind asistență profesională 24/7 și servicii pentru clienți la cerere.

Grupul Gate.io se mândrește cu schimburi de criptomonede, blockchain public, finanțe descentralizate, cercetare și analiză, investiții în capital de risc, servicii de portofoliu și laboratoare de incubatoare pentru startup-uri.

Soluție cripto pentru brokeri și creatori de piață

Gate.io a lansat recent o componentă de servicii pentru întreprinderi care oferă instrumente pentru a ajuta organizațiile să își mărească expunerea la criptomonede.

Poarta instituțională va servi nevoilor market-makerilor (MM) și brokerilor în vremuri mixte pentru industria cripto: adoptarea nu a fost niciodată mare, dar colapsa actuală a pieței a stârnit îngrijorări în rândul întreprinderilor de retail și instituționale.

Market Maker de la Gate io acceptă unele dintre cele mai importante criptomonede din lume cu strategii de tranzacționare flexibile, frecvență de 900r/s pentru plasarea comenzilor, 5000r/s pentru anularea comenzilor și suport pentru peste 300 de conexiuni prin WebSocket.

Software-ul de broker acceptă trei tipuri de brokeri – Portal, API și Exchange. Fiecare tip de broker va primi bonusuri și recompense în funcție de utilizarea platformei.

Bursa de active digitale are peste 1.300 de monede și jetoane listate pe platforma sa, cu peste 10 milioane de utilizatori înregistrați.

Pentru programul de stimulare Market Maker, Gate.io își propune să-și promoveze serviciile premium, oferind recompense celor mai buni furnizori de lichidități: de la un fond de premii lunar de 200.000 USD la o probă VIP gratuită de 30 de zile + 1, împrumuturi fără dobândă de până la 4 USD milioane, servicii COLO Exclusive cu actualizări în milisecunde și multe altele.

Pentru a participa la această campanie, toate conturile de pe Gate.io sau conturile noi de pe alte platforme trebuie să fi depășit volumele de tranzacționare de 3.000 BTC în ultimele 30 de zile prin tranzacționare spot sau contract, a spus compania, adăugând că utilizatorii VIP Abonament între nivel 8 și nivelul 15 sunt invitați să participe la campanie.

Bursa oferă tranzacții spot și în marjă, futures și contracte, precum și produse DeFi prin Hipo DeFi, servicii de custodie prin Wallet.io și investiții prin Gate Labs și platforma sa dedicată GateChain.

Leave a Comment

Your email address will not be published.