Fond Bear de 100.000 USD, Platformă de tranzacționare cantitativă FAMEEX Escort Crypto Investment

Pe măsură ce tot mai multe instituții financiare de pe Wall Street intră pe piața criptomonedelor, corelația dintre criptomonedele reprezentate de BTC, ETH și NSDQ este în creștere. Creșterea puternică a ratei dobânzii de către Rezerva Federală și creșterea indicelui dolarului american au creat o piață mai volatilă pentru tranzacționarea criptomonedei.

Lebăda neagră vine din nou pe piața criptomonedelor

Pe piața criptomonedelor care este plină de numerar și mituri ale binecuvântării, piața ursului este întotdeauna lungă și lipsită de oportunități. Mici fluctuații de pe piață pentru o perioadă extinsă vor permite mai multor investitori să aleagă contracte de levier și tranzacționare pentru a amplifica fluctuațiile averii. Dar pentru investitori, umflarea jocurilor de noroc este adesea un steag roșu. Pe orice piață financiară, investițiile pot deveni stabile și raționale numai prin reducerea efectivă a efectului de levier, controlul riscurilor și retrageri în timp util.

Pe 13 august, Bitcoin a scăzut cu 10% după ce Rezerva Federală a SUA a publicat datele CPI, depășind cu mult așteptările. Potrivit datelor Coinglass, peste 360 ​​de milioane de dolari au fost lichidate în 24 de ore, ceea ce indică faptul că atunci când piața prezintă un trend descendent rapid pe termen scurt, investitorii nu pot face nimic pentru a combate volatilitatea mare.

Fiind prima platformă de tranzacționare cu criptomonede din lume axată pe tranzacționarea cantitativă și strategică, FAMEEX speră să transforme investițiile în criptomonede într-un mod mai rațional și mai fiabil de a crește bogăția, de a reduce incertitudinea pieței, de lebedele negre și de a reduce jocurile de noroc ale utilizatorilor. Aceasta este, de asemenea, urmărirea FAMEEX tot timpul.

Fiind una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare printre entuziaștii profesioniști din lume pentru tranzacționarea cu contracte cantitative, volumul de lichidare FAMEEX în condiții dure de piață a fost întotdeauna la cel mai scăzut nivel din industria cripto.

Fondul de sprijin pentru contracte FAMEEX

Contractele perpetue au fost întotdeauna o investiție preferată în instrumente derivate pentru comercianții profesioniști, în special criptomonedele pe o piață de urs. Pentru a proteja randamentul investițiilor pentru mai mulți investitori, FAMEEX, care continuă să pledeze pentru un efect de pârghie mai mic, a anunțat oficial și crearea unui Fond de sprijin contractual de faza 1 de până la 100.000 USD. Un sprijin de capital va fi emis pentru 100 de zile consecutive tuturor investitorilor care au participat la tranzacționarea cu contracte în FAMEEX, dar au suferit pierderi. Lăsați-i pe utilizatorii perdanți să simtă, de asemenea, prietenia și loialitatea platformei cripto pe piața aspră a ursului și pot face față creșterii ratelor din septembrie a Fed și a inflației în creștere cu o mentalitate și încredere mai bune.

Începând cu 15 septembrie 2022, utilizatorii care tranzacționează contracte pe FAMEEX, dar au o pierdere de > 1 USDT sunt acoperiți de Fondul de sprijin pentru contracte. Fondul zilnic de sprijin pentru contracte FAMEEX va elibera 1.000 USDT pentru toate conturile care pierd bani în mod egal. Primul fond de 100.000 USDT va fi emis în termen de 100 de zile. FAMEEX este gata să colaboreze cu utilizatorii în fața incertitudinii unei piețe ursoase și să lucreze cu pasionații de tranzacționare criptografică la nivel mondial pentru a obține o parolă pentru bogăția previzibilă.

Contracte Quantum AI și FAMEEX

Seria recentă de politici operaționale pentru schimbul de criptomonede FAMEEX a făcut spărgătorul de gheață pe recenta piață de criptomonede de urs. Pe fondul încetinirii actuale a pieței globale a criptomonedei și al îngreunării profiturilor, concentrarea FAMEEX asupra instrumentelor de arbitraj cantitativ a câștigat în sfârșit interes și apreciere unanim din partea participanților la criptomonede.

Cu sediul central în Singapore, FAMEEX se angajează să ofere utilizatorilor o experiență de tranzacționare sigură, stabilă și rapidă. FAMEEX speră întotdeauna că progresul tehnologiei financiare va aduce beneficii mai multor investitori.

Lăsați investițiile cripto să transforme treptat tranzacțiile de jocuri de noroc în jocuri profitabile și durabile, cu mare probabilitate. FAMEEX cooperează cu autoritățile de reglementare globale pentru a ajuta în mod eficient utilizatorii să reducă efectul de levier și să returneze tranzacțiile la pur și rațional. Odată cu lansarea testării interne a AI Grid Trading și Martin Trading, FAMEEX a devenit treptat lider în domeniul platformelor de tranzacționare cantitativă. Însoțirea utilizatorilor să crească împreună, să simtă magia criptomonedelor în tranzacționare și să facă profituri în direcția dezvoltării tehnologice, aceasta este continuarea și așteptarea FAMEEX.

Având în vedere volatilitatea criptomonedelor, investitorii pe termen lung sunt dispuși să stocheze activele digitale pe FAMEEX cu liniște sufletească. Cu acest profesionalism, tot mai mulți comercianți cantitativi aleg să folosească instrumentele de tranzacționare FAMEEX. Datorită focalizării sale, FAMEEX a căutat întotdeauna să simplifice și să-și îmbunătățească instrumentele financiare. Mai mult, FAMEEX a lansat un eveniment global de promovare și înregistrare, bucurați-vă de tratament VIP la înregistrare. Există, de asemenea, un pachet cadou de 1.000 USDT doar pentru o perioadă limitată. 100% din câștiguri și 100% din taxele de gestionare vor fi rambursate. Click pentru a te inregistra acum:

https://fameex.com/en-US/FWSU6

Despre FAMEEX

FAMEEX a fost înființată în Singapore în 2020. Este o platformă inovatoare de tranzacționare criptografică incubată de cele mai mari capitale din Asia de Sud-Est. Se angajează să creeze cel mai profesionist sistem financiar cantitativ de criptomonede. În calitate de platformă de tranzacționare cantitativă lider pe piața criptomonedei, FAMEEX a aderat întotdeauna la principiul respectării efectului de levier scăzut și tranzacționării sigure, deschizând o nouă lume a tranzacționării criptomonede în fiecare colț al lumii. Odată cu creșterea rapidă a FAMEEX, tot mai mulți comercianți profesioniști de criptomonede își joacă propria poveste a norocului în FAMEEX.

FAMEEX a fost creat pentru pasionații profesioniști de tranzacționare cu contracte cantitative, făcând tranzacționarea cu criptomonede pură și rațională!

Leave a Comment

Your email address will not be published.