women india crypto

Femeile din India încep să intre în tranzacționarea cu criptomonede

Bursele de criptomonede din India au fost afectate de taxe, volume de tranzacționare mai scăzute și prețuri în scădere, dar se spune că un indicator luminos este numărul de femei care caută independență financiară și o trecere la activele digitale.

În timp ce numărul femeilor din India care investesc în criptomonede este încă mic, procentele sunt în creștere, potrivit cifrelor de la mai multe burse.

Nisha Mutenga este unul dintre ei. Tânăra de 30 de ani își conduce propria pistă educațională pentru copii numită talentedHippo și a început să investească sume mici în criptomonede în 2019. Astăzi, până la 25% din investiția ei este în criptomonedă, iar cea mai mare parte a restului este în fonduri mutuale și depozitare. .

„Îmi fac propriile cercetări și apoi investesc în criptomonede care par să fie în uz real – ceea ce înseamnă că este probabil să fie stabile – și pot scădea uneori – dar, datorită utilizării lor reale, oamenii tind să le cumpere”, Mumbai. -bazat Mutnega a spus. furculiţă Într-un interviu telefonic.

Nisha Mutenga

CoinDCX, prima monedă digitală unicorn din India de 2,15 miliarde de dolari, a declarat că femeile sunt pe cale să constituie 20% dintre utilizatorii săi până în august anul viitor, de la aproximativ 14% în prezent. Compania spune că are 13 milioane de utilizatori pe platforma sa.

„Crypto este o clasă de active democratizată care promovează incluziunea financiară, iar participarea sporită a femeilor este o dezvoltare pozitivă și încurajatoare”, a declarat Rajagopal Menon, vicepreședinte WazirX, cea mai mare bursă din India după volum. furculiţă Într-un răspuns prin e-mail la întrebări.

Menon a spus că WazirX are 10 milioane de utilizatori și 15% dintre aceștia sunt femei, adăugând că numărul a crescut în 2021, iar schimbul se așteaptă la o creștere suplimentară în acest an, pe măsură ce educația și gradul de conștientizare despre criptomoneda se extind în India.

piata alcoolului

Schimburile au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot primi. Guvernul a impus o taxă forfetară de 30% pentru toate veniturile din criptomonede începând cu 1 aprilie. Aceasta a fost urmată de o taxă de 1% dedusă de la sursă pentru toate tranzacțiile cripto de peste 10.000 INR (125 USD) începând cu 1 iulie.

Factorii macroeconomici au împins prețurile criptomonedelor într-o recesiune globală în acest an. Printre factori se numără inflația și creșterea ratelor dobânzilor în SUA, în timp ce războiul din Ucraina și blocarea Chinei din cauza Covid-19 au perturbat lanțurile de aprovizionare și economiile din întreaga lume.

Menon a spus că femeile membre ale WazirX nu sunt doar investitori, ci și creatori, constructori și influenți, adăugând că majoritatea provin din centre urbane precum Maharashtra, Karnataka, Tamil Nadu și Delhi. El a spus că de obicei au o viziune pe termen lung și investesc în token-uri precum Bitcoin și Ethereum.

Multe dintre femeile care investesc în criptomonedă lucrează în industrie sau în locuri de muncă legate de internet, deși mesajul despre criptomonedă de la aceste grupuri este să iasă prin relații cu familia și prietenii, potrivit mai multor dintre femeile intervievate pentru această poveste.

„Bitcoinul revoluționează întregul sistem financiar și vreau să fac parte din el”, a spus Chahal Verma, cercetător și consultant cripto. furculiţă Într-un interviu telefonic, ea a adăugat că a început să investească în criptomonede în octombrie 2020.

Chahal Verma mărimea 2
Chahal Verma

„După ce am cercetat Bitcoin, mi-am dat seama că acesta este un sistem monetar complet nou”, a spus ea. Ea a spus că aproximativ 20% din investiția Verma în 2020 a fost în Bitcoin și 80% în acțiuni, dar aceste proporții au fost acum inversate.

Ea a spus că piața urs nu este momentul să câștigi bani, ci momentul să implementezi idei revoluționare. „Este bine să diversificăm, dar cred că criptomonedele au potențialul de a genera profituri mai bune în viitor decât orice altă clasă de active.”

cunoștințe digitale

Multe femei investitoare în criptomonede sunt implicate profesional în industrie, dar creșterea finanțelor personale alimentează și această tendință, a declarat Minal Thukral, vicepreședinte executiv pentru creștere și strategie la CoinDCX.

spus in furculiţă Interviu cu referire la numerele CoinDCX.

Cei care cunosc digital, fie că sunt bărbați sau femei, sunt dispuși să încerce această nouă tehnologie, a declarat Ashish Singhal, co-fondator și CEO al schimbului CoinSwitch. El a spus că schimbul avea peste 18 milioane de utilizatori înregistrați în august 2022.

El a spus că Bitcoin este cea mai populară monedă printre investitorii de sex feminin pe CoinSwitch.

Ishita Pandey, în vârstă de 20 de ani, se ocupă de managementul și marketingul rețelelor sociale pentru proiecte Crypto și Web3.0 și investește mai ales în stablecoins și altcoins precum Tether USDT, Matic, Polkadot și altele.

„Industria criptomonedelor de astăzi este așa cum era internetul în anii 1990”, a spus Pandey. furculiţă Într-un interviu telefonic.

shita حجم dimensiune
Ishita Pandey

Oamenii care au crezut în această industrie și-au creat propriile startup-uri și astăzi nu ne putem imagina viața fără internet. La fel și cu Web3 și criptografie – acum este în stadiu inițial – și poate fi în 10 sau 15 ani că adoptarea în masă a acestei clase de active este posibilă.

Mutenga, care conduce talentatul Hippo, este de acord.

“Cred că criptomonedele sunt aici pentru a rămâne. Trebuie să treacă prin propriile lor cicluri de acceptări și respingeri, minime și maxime, dar cred cu adevărat că va dura.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.