FAMEEX: Un schimbător de jocuri criptografice conceput pentru fanii de tranzacționare cu viitoruri Quantum

Expresia în jurul DeFi, GameFi, NFT și blockchain ne arată că lumea web3.0 avansează rapid. Câmpul cripto a crescut odată cu intrarea capitalului instituțional, ceea ce a fost odinioară o investiție pentru geek mai la modă și mai popular. Randamentele uriașe au făcut ca capitalul să fie mai motivant în urmărirea profiturilor. Aceste câștiguri devin din ce în ce mai evazive pe o piață de urs. Gradul ridicat de control al pieței al balenelor, acoperirea cantitativă între roboții de tranzacționare și numeroasele instrumente de management financiar au făcut ca profiturile stabile și continue să fie o speranță exorbitantă pentru mulți dintre proprietarii săi.

Bursele mari au devenit protecționiste, căutând să reambaleze manipularea pieței ca o inovație financiară, în detrimentul micilor investitori. Bursele de dimensiuni medii optează pentru o politică de listare mai strictă, cu un prag de intrare scăzut și post-control ridicat și lucrează cu echipa de proiect pentru a controla în comun prețul jetonului. Scăderea lichidității criptomonedei pe o piață ursară a dus la venituri mai mici din comisioane. Ei speră să conspire cu echipa de proiect pentru a manipula prețul activelor și pentru a face bani investiți de comercianți. Acesta a devenit principalul mijloc de supraviețuire după extinderea rapidă.

Dificultatea de a tranzacționa profitabil crește treptat. Echipa de arbitraj cantitativ condusă de SBF profită din plin de fondurile și strategiile disponibile pentru erodarea constantă a banilor altora pe piață. Investitorii sunt supărați și sceptici cu privire la piața criptomonedelor. De ce este tranzacționarea atât de complicată? Ce ar trebui să facă micii investitori?

Creată pentru pasionații profesioniști de tranzacționare cu contracte futures cantitative, platforma de tranzacționare cu criptomonede FAMEEX a devenit un schimbător de joc în recenta piață ursoaică.

Pe fondul încetinirii actuale a pieței cripto și al dificultății de a obține profit, FAMEEX se străduiește să devină lider în domeniul instrumentelor de schimb cuantic.

Scopul final al acestui schimb este de a oferi o experiență ușor de utilizat pentru utilizatorii obișnuiți. Susținut de un puternic grup internațional de finanțare, FAMEEX se opune concurenței actuale, concentrându-se doar pe tranzacționarea cu criptomonede, combinând instrumentele financiare tradiționale cu criptomonede și co-dezvoltarea instrumentelor cantitative AI cu cele mai bune echipe globale de FinTech. Când se confruntă cu o piață manipulată de roboții profesioniști de lichiditate, investitorii în criptomonede pot diversifica și acoperi riscurile fără a fi dezavantajați.

FAMEEX oferă tranzacționare cu grilă AI unică, strategie de martingale cu un singur clic și instrumente cantitative încorporate în platforma de tranzacționare, astfel încât fiecare investitor cripto să nu mai fie prins de curba de învățare a tranzacționării cantitative și să poată găsi cu ușurință cea mai potrivită strategie de tranzacționare pentru condițiile pieței. și să folosească tehnologia AI pentru a-și dezvolta strategia într-un termen lung de instrument de venit pasiv. Randamente pozitive pe termen lung, creând baze de investiții benefice pentru ei, iar apoi investitorii pot transforma tranzacțiile în jocuri profitabile cu mare probabilitate.

FAMEEX este gata să devină oprirea numărul unu pentru pasionații de investiții cripto. Cu accent pe tranzacționare și dedicat producției de produse la maximum, FAMEEX Exchange, special conceput pentru pasionații de tranzacționare, creează o nouă revoluție în lumea cripto.

FAMEEX este anti-jocuri de noroc, deoarece platforma reduce limitele de pârghie și adoptă supraveghere.

Principala diferență dintre tranzacționare și jocuri de noroc este că tranzacționarea este o abilitate care poate fi învățată, în timp ce jocurile de noroc se bazează în mare parte pe șansă. Prin tranzacționare, puteți folosi diferite strategii pentru a încerca să obțineți profituri, bazându-vă în primul rând pe noroc în jocuri de noroc. Piețele de criptomonede sunt volatile, cu un efect de pârghie extrem, nu există nicio diferență între tranzacționare și jocuri de noroc. Riscurile manipulării pieței și daunele sociale din cauza efectului de levier ridicat au făcut ca piața criptomonedelor să fie subiectul unor reglementări stricte. În 2021, FAMEEX s-a retras de la mai multe piețe neconforme și s-a concentrat pe reducerea efectului de pârghie futures, achiziționarea de licențe de reglementare multinaționale și cooperarea cu autoritățile de reglementare. FAMEEX a făcut, de asemenea, investiții în tehnologii legate de conformitate și acceptarea supravegherii locale pentru a îndeplini conformitatea la nivel global.

FAMEEX oferă tranzacționare futures ca o platformă angajată să ofere utilizatorilor proceduri raționale de conformitate. Volumul de lichidare al platformei FAMEEX a fost întotdeauna la cele mai scăzute niveluri în comparație cu alte burse în timpul inversărilor pieței. Pentru a atrage mai mulți comercianți profesioniști, FAMEEX va crește împreună cu investitorii cripto și cu piața cripto în general pentru utilizatorii globali.

Cu produsele sale de opțiuni extrem de inovatoare, FAMEEX oferă comercianților profesioniști și mai multe oportunități de arbitraj. Impactul creării de bogăție în industria criptomonedei a fost întotdeauna una dintre atracțiile pentru investitorii din întreaga lume. Cariera dvs. de tranzacționare vă poate aduce bani, iar produsele FAMEEX Options sunt instrumentul perfect pentru comercianții profesioniști.

Opțiunile FAMEEX cu decontare în 3 minute și rotație rapidă a banilor fac din tranzacționarea pe termen scurt o perspectivă promițătoare, fără profit maxim. Mecanismul de protecție a pieței de 80% este implementat în stratul de bază pentru a împiedica balenele să monopolizeze piața, care oferă cu adevărat un instrument financiar profesionist, sigur și corect pentru comercianți.

Datorită procedurilor stricte de conformitate, investitorii pe termen lung sunt dispuși să stocheze activele digitale pe FAMEEX cu liniște sufletească. Cu acest profesionalism, tot mai mulți comercianți cantitativi aleg să folosească instrumentele cantitative FAMEEX. Datorită focalizării sale, FAMEEX a căutat întotdeauna să simplifice și să-și îmbunătățească instrumentele financiare. Mai mult, FAMEEX a lansat un eveniment global de promovare și înregistrare, bucurați-vă de tratament VIP la înregistrare. Există, de asemenea, un pachet cadou de 1000 USD doar pentru o perioadă limitată. 100% din câștiguri și 100% din taxele de gestionare vor fi rambursate. Click pentru a te inregistra acum: https://fameex.com/en-US/FWSU6

Creată din nevoia pasionaților de tranzacționare cu futures, platforma de tranzacționare cu criptomonede FAMEEX este pe cale să inaugureze o nouă eră a criptomonedelor de pe tot globul. Odată cu creșterea rapidă a FAMEEX, tot mai mulți comercianți de criptomonede își descoperă viitorul financiar pe FAMEEX.

Disclaimer: Aceasta este o postare plătită și nu trebuie tratată ca știri/sfaturi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *