ETHW nu a fost lansat încă – dar îl puteți tranzacționa deja

priza principala

  • ETHW este un set de simboluri care urmează să fie lansat ca parte a planurilor EthereumPoW de a menține versiunea Proof of Work a Ethereum după „fuziune”.
  • EthereumPoW nu a fost încă publicat, dar un token care reprezintă ETHW este disponibil pentru tranzacționare pe FTX și alte burse.
  • ETHW este evaluat în prezent la aproximativ 20,55 USD.

Distribuie acest articol

ETHW se tranzacționează în prezent la aproximativ 20,55 USD.

SCHIMBURI DESCHISE PENTRU TRADING ETHW

La câteva ore după ce rețeaua Ethereum și-a încheiat cu succes „fuziunea” în dovada mizei sale, bursele au început să deschidă piețe spot pentru un potențial ETHW fork tokon.

Se pare că FTX a fost primul care a lansat o piață spot pentru ETHW în jurul orei 09:00 UTC. Mai mulți utilizatori care dețin ETH la bursă au raportat că au primit o sumă echivalentă de ETHW în contul lor.

Deși utilizatorii FTX pot acum cumpăra și vinde ETHW pe schimb, utilizatorii nu tranzacționează tokenul în sine. În schimb, FTX a lansat jetoane „IOU” care pot fi schimbate cu jetoanele atunci când furk-ul este în sfârșit lansat.

„ETHW este un potențial token canonic Proof of Work (PoW). Dacă FTX decide că nu va apărea niciun astfel de token, tokenul se va stabili la zero”, a spus FTX într-o declarație de dezvăluire fixată pe pagina sa de tranzacționare a token-ului de pe site-ul său. „ETHW este foarte volatil și ar putea pierde mult din valoarea sa. Vă rugăm să luați timp pentru a lua în considerare riscurile implicate în tranzacționarea acestui produs.”

Alte schimburi de criptomonede par să urmeze mișcarea FTX. De asemenea, derivate de schimb ByBit anunta A deschis o piață spot pentru ETHW/USDT și va lansa retrageri și depozite de îndată ce lanțul principal Ethereum Proof-of-Work va intra în funcțiune. MEXC Global, un alt schimb care a promis anterior că va renunța la jetoanele ETHW deținătorilor de ETH, a lansat perechi de tranzacționare pentru activ.

Potrivit datelor de la CoinGecko, prețul pieței spot al ETHW este în prezent la aproximativ 20,55 USD. La prețurile curente, valoarea de piață a activului este estimată la 1,38% din valoarea ETH.

Grafic ETHW/USD (Sursa: CoinGecko)

PoW Fork de la Ethereum

În săptămânile premergătoare fuziunii, un grup de dezvoltatori anonimi plănuia să împartă blockchain-ul Ethereum după fuziune. Furcătura, denumită EthereumPoW, dorește să mențină o versiune a rețelei care rulează pe un mecanism de consens Proof-of-Work. ETHW este setat să fie distribuit deținătorilor de ETH la lansarea rețelei.

Contul oficial de Twitter EthereumPoW Detalii dezvăluite Munciți din greu mai devreme în această după-amiază și ați făcut mai multe solicitări de extragere în depozitul GitHub al proiectului. Deși dezvoltatorii EthereumPoW au lansat URL-ul rețelei RPC și ID-ul lanțului, primele rapoarte indică faptul că rețeaua nu funcționează în prezent. Bursele centrale vor fi probabil primele care vor intra în depozite active ale noului token odată ce rețeaua va fi pe deplin operațională cândva în următoarele 12 până la 24 de ore.

Dezvăluire: La momentul scrierii acestui articol, autorul deține ETH și alte câteva criptomonede.

Distribuie acest articol

Leave a Comment

Your email address will not be published.