Experts believe the Merge upgrade will be fruitful for Ethereum, however, the price movement of the token will be keenly watched. (AFP)

Ethereum este în tranzacționare agitată după cea mai așteptată consolidare. Va fi fructuoasă noul upgrade?

Pe CoinMarketCap, la momentul redactării acestui articol, Ethereum se tranzacționa la 1.590,39 USD, în scădere cu 0,87%. Capitalizarea sa actuală de piață este de aproximativ 194,63 miliarde USD. Cu toate acestea, volumul tranzacționării Ethereum a crescut cu aproape 22% în 24 de ore. În general, tranzacționarea cu Ethereum este volatilă.

Având în vedere nivelul actual al prețurilor, performanța săptămânală a Ethereum este în scădere cu aproximativ 2%.

fuzionarea ethereum-ului

Fuziunea a fost implementată cu succes pe 15 septembrie. A finalizat tranziția Ethereum la consensul Proof of Stake, dezafectând în mod oficial Proof of Work și reducând consumul de energie cu aproximativ 99,95%.

Potrivit site-ului web Ethereum, fuziunea a fost o unire a stratului de implementare inițial al Ethereum (rețeaua principală care a existat de la formare) cu noul strat de consens Proof of Stake, Beacon Chain. A eliminat necesitatea exploatării miniere consumatoare de energie și, în schimb, a permis securizarea rețelei cu ETH stivuit. A fost un pas cu adevărat interesant în realizarea viziunii Ethereum – mai multă scalabilitate, securitate și durabilitate.

Cum ajută integrarea Ethereum, piața blockchain

Potrivit Parth Chadha, co-fondator și CEO al STAN, Ethereum, al doilea cel mai mare blockchain din lume, care a trecut cu succes la modelul Proof of Stake, este o piatră de hotar pentru comunitatea blockchain și web3 din întreaga lume și din India, deoarece bine. Integrarea nu numai că va contribui la eficientizarea energetică a întregii rețele blockchain, dar va contribui și la asigurarea unor niveluri mai ridicate de securitate, securitate și scalabilitate pentru rețea și în cadrul acesteia.

În plus, CEO-ul STAN a adăugat că este de așteptat să crească absorbția tranzacțiilor DeFi și crearea și vânzările de NFT, ceea ce vine ca o veste incitantă pentru comunitatea de jocuri și esports orientată pe blockchain. De asemenea, poate ajuta la scăderea taxelor de gaz ale Ethereum – care, la rândul lor, ar putea ajuta la accelerarea adoptării jocurilor web 3 și a dezvoltatorilor de jocuri de rețea.

Șeful statului – India Amanjot Malhotra a explicat că tranziția lină a ETH Pow la PoS, fără probleme, este o dovadă a echipei tehnice puternice a Ethereum. El a adăugat că lanțul va fi acum mai descentralizat decât era înainte, deoarece este mai ușor să deveniți un validator, ceea ce face ca lanțul să fie mai sigur decât înainte. De asemenea, devine compatibil ESG, ceea ce poate atrage capital instituțional către ETH.

În opinia vicepreședintelui WazirX, Rajagopal Menon, nu este ușor să treceți de la PoW la PoS fără vreun timp de nefuncționare, deoarece poate fi unul dintre cele mai mari eforturi de software open source din istorie, necesitând coordonare între mai multe echipe, cercetători individuali, dezvoltatori și voluntari. .”

Mai mult, Menon a adăugat: „După fuziune, consumul de energie pentru a securiza Ethereum a fost redus cu aproximativ 99,95%. Acest lucru, la rândul său, duce la o mulțime de argumente despre Ethereum, DeFi și NFT-uri „uciderea planetei”. Ca produs secundar, de asemenea, face Ethereum compatibil ESG, ceea ce ar putea fi bun pentru mai multe organizații bazate pe reglementări care ar dori să înceapă să exploreze ecosistemul Ethereum. Acest lucru va face, de asemenea, Ethereum mai potrivit pentru jucătorii și artiștii NFT care sunt preocupați de impactul criptomonedelor asupra mediului.”

Dar procesul de tranziție la fuziune poate dura mult timp…

„Forking” este inevitabil când vine vorba de cazul real de utilizare al Merge, a declarat Om Malviya, șeful Tezos India pentru „The Merge” de la Ethereum. S-ar putea descrie acest eveniment ca o farsă pentru a crea buzz în jurul Ethereum. Dar repercusiunile pe termen lung vor deveni mai clare doar odată ce schimbarea va avea loc.”

Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, a declarat joi că, dacă lanțul Ethereum Proof of Work (ETHW) este implementat cu succes, utilizatorii ETHW eligibili vor fi creditați la 1 ETH = 1 ETHW în portofelele lor instant, pe baza soldurilor ETH nete din portofelele. Calificarea are loc la ora loviturii 6.42 (UTC) pe 15 septembrie. Acest proces va dura de obicei aproximativ două până la cinci zile.

“Această fuziune nu abordează în mod direct problemele actuale cu scalabilitatea sau taxele mari de gaz, dar deschide calea pentru ca acestea să fie abordate în actualizările viitoare. Unul dintre principalele beneficii ale fuziunii este versiunea ETH cu reduceri uriașe care a fost numită. „Trilul” ETH”, a spus Menon. „.

Fanaticii ETH așteaptă cu nerăbdare să facă upgrade în continuare..

Odată cu consolidarea deja făcută și cu ștergerea prafului, fanaticii ETH așteaptă deja cu nerăbdare să „boom, edge, purge, and splurge”, a spus Menon. “

La nivelul prețurilor, șeful statului Bitay a spus că nu a fost observată nicio mișcare semnificativă a prețurilor în timpul consolidării și ar fi interesant să vedem acțiunea prețurilor în lunile următoare.

Vedeți toate știrile de afaceri, știrile de pe piață, evenimentele de știri de ultimă oră și cele mai recente actualizări de știri pe Live Mint. Descărcați aplicația Mint News pentru actualizări zilnice ale pieței.

mai putin

participarea la Buletine informative Mint

* Introduceți un e-mail disponibil

* Vă mulțumim că v-ați abonat la newsletter-ul nostru.

Adaugă comentariul tău

Leave a Comment

Your email address will not be published.