Luxury Lifestyle Mag Logo

Este tranzacționarea valutară modalitatea de a crea stilul de viață luxos pe care îl dorești?

Nu există nicio îndoială că progresele tehnologice au continuat să facă piața valutară mai accesibilă pentru comercianții începători și cu fracțiune de normă, iar în 2022, a devenit o modalitate populară pentru generația mai tânără și mai puțin experimentată de a genera un flux suplimentar de venituri – sau în unele cazuri, depășește cu totul curentul principal.

Conform celor mai recente cifre, piețele valutare globale au atins un volum zilnic de tranzacționare de 6,6 trilioane dolari în aprilie 2019 (în creștere față de 5,1 trilioane dolari în urmă cu trei ani), iar în 2022, valoarea de piață este estimată la 2,409 milioane dolari (adică 2,409 cvadrilioane dolari) inclusiv.

În timp ce piața valutară cu creștere ridicată și speculativă atrage noi investitori, trebuie remarcat că până la 70% dintre comercianți pierd bani prin această piață – așa că cu siguranță nu este o vânătoare pentru cei slabi de inimă. A fi un comerciant de succes rezultă din cunoștințe, experiență și perseverență, precum și din o toleranță ridicată la risc – iar cei care obțin formula potrivită culeg beneficiile.

Dar pentru cei care sunt începători în tranzacționarea valutară, poate fi într-adevăr calea către crearea stilului de viață luxos și luxos pe care îl tânjiți – și dacă da, ce pași puteți lua pentru a obține succesul și îmbunătățirea profitabilității pe piață?

Greșeli frecvente făcute de comercianții de valută

Faptul că 70 la sută dintre comercianții de valută pierd bani este o statistică uimitoare și pot fi paria pentru unii. Evidențiază volatilitatea înnăscută a pieței și complexitatea înșelătoare – dar dacă sunteți dispus să vă faceți timp pentru a învăța abilitățile și a vă dezvolta setul de abilități, probabil că vă veți găsi în restul de 30 la sută.

Interesant este că aceste pierderi sunt cauzate în primul rând de o serie de greșeli comune și concepții greșite. Iată câteva dintre cele mai comune:

Cei mai buni comercianți sunt foarte cunoscători și foarte hotărâți, ceea ce înseamnă că înțeleg legile de bază care guvernează schimbarea pe piață. Credit imagine: Thapana_Studio / Bigstock.com

Nu ți-ai făcut temele

Aceasta este o greșeală deosebit de frecventă atunci când luați în considerare accesibilitatea sporită a pieței valutare, deoarece mulți începători nu reușesc să înțeleagă diferiții factori macroeconomici și politicile monetare care afectează în timp real valorile valutare. Acest lucru, la rândul său, poate duce la erori fundamentale de tranzacționare și la eșecul de a profita de condițiile pieței în avantajul dumneavoastră. Așadar, asigurați-vă că vă faceți timp pentru a cunoaște piața și a face cercetări înainte de a începe să vă puneți în cea mai bună poziție posibilă pentru succes

Nu folosiți conturi demo

Toți brokerii de valută oferă acum acces la așa-numitele „conturi demo”, care pot fi folosite pentru a vă exersa și a vă perfecționa abilitățile timp de până la șase luni înainte de a intra în toate și de a începe să faceți tranzacții reale. Conturile demo simulează condițiile de piață în timp real, permițându-vă în același timp să tranzacționați moneda virtuală, reducând diferența dintre învățarea teoretică și experiența practică de piață, reducând astfel riscul de a face greșeli în tranzacțiile reale atunci când este important.

Riscă mai mult decât poți

Piața valutară are un efect de pârghie foarte mare și puteți deschide și controla tranzacții mult mai mari decât depozitul inițial – dar a face acest lucru poate fi riscant. Eșecul de a recunoaște sau de a controla efectul de pârghie poate duce la pierderi nesustenabile, disproporționate, provocând daune masive într-o perioadă relativ scurtă de timp – așa că luați-vă ușor și luați-vă timp cu tranzacțiile, pentru a evita greșelile costisitoare.

Comerț emoțional

Cei mai buni comercianți sunt foarte cunoscători și foarte hotărâți, ceea ce înseamnă că înțeleg legile de bază care guvernează schimbarea pe piață. Fără astfel de arme în arsenal dvs., este mai probabil să faceți comerț emoțional și să luați decizii rapide, creând o perspectivă reactivă care adesea vă subminează câștigurile potențiale pe termen lung – ceva care ar trebui evitat cu orice preț/

Bursa de valori
O perioadă de învățare răbdătoare și concentrată este fundamentul oricărei cariere valutare de succes, brokerajele online, webinarii și cărțile fizice fiind toate surse de încredere de informații importante. Credit imagine: LookerStudio / Bigstock.com

Cum să îmbunătățiți profiturile și tranzacționarea profitabilă

Aceste greșeli comune oferă o perspectivă pentru comercianții care abia la început, precum și pentru cei care și-au scufundat degetele de la picioare în apă, dar nu au avut încă succes. Dar vestea bună este că aproape o treime dintre comercianții de valută încep să vadă profitabilitate în timp – deci ce fac ei diferit?

Aceste sfaturi, dacă sunt folosite corect, vă vor ajuta să reușiți pe piață și să vă îmbunătățiți câștigurile, ceea ce vă poate îmbunătăți câștigurile generale și duce la un stil de viață mai bun.

Fiți răbdători și disciplinați și folosiți conturi demo

O perioadă de învățare răbdătoare și concentrată este fundamentul oricărei cariere valutare de succes, brokerajele online, webinarii și cărțile fizice fiind toate surse de încredere de informații importante. Odată ce dobândiți o mulțime de cunoștințe și începeți să creați strategii de tranzacționare viabile, ar trebui să vizați un cont demo reputat și să începeți să le testați în condițiile pieței fizice.

Limitați-vă efectul de pârghie

În timp ce brokerajele de renume pot oferi un efect de pârghie de până la 200:1, ar trebui să impuneți limite maxime individuale în conformitate cu perspectivele dvs., strategiile de tranzacționare precise și capitalul inițial. Nivelul dvs. de experiență și încredere ar trebui să determine, de asemenea, nivelul de pârghie pe care îl adoptați, deoarece acest lucru vă permite să personalizați o experiență de tranzacționare mai largă și să reduceți potențialele pierderi seismice în timp.

Gestionați-vă riscul în orice moment

Într-o notă similară, este esențial să utilizați toate instrumentele pe care le aveți la dispoziție pentru a gestiona riscul și a reduce riscul de pierdere. Mai precis, este esențial să setați ordine rezonabile și rezonabile stop-loss, care vă închid automat tranzacțiile odată ce suportă un nivel predeterminat de pierdere. Acest lucru ar trebui să vă spună că semnalul comercial nu mai este valid și semnificativ în structura și condițiile pieței înconjurătoare

Dacă ai investit timp și efort în a învăța elementele de bază ale pieței și a-ți perfecționa strategiile de tranzacționare, este important să ai încredere în ele într-un interval de timp adecvat. pentru test. Credit imagine: ismagilov / Bigstock.com

Aveți încredere în strategiile dvs

Dacă ai investit timp și efort în a învăța elementele de bază ale pieței și a-ți perfecționa strategiile de tranzacționare, este important să ai încredere în ele într-un interval de timp adecvat. De exemplu, comercianții pe termen lung sau comercianții swing trebuie să aibă încredere în cunoștințele și analiza lor tehnică pentru a produce rezultate în timp, în timp ce speculatorii sau comercianții de zi trebuie să se poată baza pe informațiile oferite de cercetarea lor vizată.

linia de jos

În cele din urmă, nu există o soluție rapidă sau un sos secret care să poată garanta succesul pe piața valutară, cu atât mai puțin să vă ajute să acumulați o avere mare și să finanțați un stil de viață luxos – ci învățând despre cele mai frecvente greșeli de tranzacționare și despre importanța adunării de cunoștințe. și înțelegerea înainte de a începe, vă puteți pregăti pentru succes.piață sustenabilă. Aceste sfaturi și strategii vă vor ajuta să reduceți pierderile și să îmbunătățiți profiturile în timp, conducând la câștiguri pe termen lung și profitabile și punând bazele unei cariere pline de satisfacții, care vă poate sprijini stilul de viață pe care îl doriți.

Disclaimer: Investiția de bani implică riscuri, fă-o pe propriul risc și îi sfătuim pe oameni să nu investească mai mulți bani decât își pot permite să piardă și să solicite sfaturi profesionale înainte de a face acest lucru.

Leave a Comment

Your email address will not be published.