USD/JPY Forecast: Japanese Inflation Unlikely to Sway BoJ into Policy Change

Este puțin probabil ca inflația japoneză să determine Banca Japoniei să schimbe politica

  • Banca Japoniei Probabil că va rămâne departe în cursa strânsă, yenul riscând pierderi suplimentare.
  • 145.00 Rezistența este văzută ca cheie.

incepe in:

Trăiește acum:

26 septembrie

(13:09 GMT)

Recomandat de Zain Fouda

Următoarea săptămână a piețelor: Strategia de tranzacționare cu riscuri de evenimente

Înregistrați-vă pentru webinar

alătură-te acum

Webinarul s-a încheiat

dolarul american / yenul japonez fundal de bază

dolar american/JPY A crescut mai sus în comerțul european, deoarece rămânem în regiunea 141.50 – 145.00, care a oferit o rezistență atât de necesară săptămâna trecută. Forța temporară a yenului este atribuită știrii că Banca Japoniei El a efectuat o „verificare” valutară, o mișcare văzută ca un precursor al intervenției oficiale.

cu dolar american/JPY Se apropie de cel mai scăzut nivel din ultimii 24 de ani, după cel mai mare declin anual de până acum

Și mai multe drumeții așteptate de la Rezerva Federală a SUA, indicatorii rămân de rău augur pentru yen. Pe măsură ce se vorbește despre intervenție, l-am auzit pe guvernatorul Kuroda spunând că intervenția este pe masă și, dacă este necesar, va fi livrată rapid și fără avertisment. Între timp, ministrul japonez de finanțe, Shunichi Suzuki, a declarat în această dimineață că Banca Japoniei va direcționa politica în mod corespunzător, luând în considerare prețurile și sănătatea economiei. El a subliniat că fondurile de rezervă vor fi utilizate pentru producția de bază și pentru creșterea prețurilor, indicând că mai multe măsuri de sprijin pot fi introduse în locul intervenției valutare.

dolarul american / yenul japonez

sursă: Bloomberg

Comitetul Federal pentru Piața Deschisă Întâlnirile Băncii Japoniei și impacturile potențiale.

The Rezerva Federală a SUA Întâlnirea din această săptămână ar trebui să pregătească scena pentru trimestrul al patrulea, deoarece piețele așteaptă cu nerăbdare. Repercusiunile întâlnirii vor fi resimțite pe piețele globale, deoarece Fed conduce ciclul de înăsprire, rămânând în același timp într-o poziție economică mai bună decât unii dintre colegii săi. Întâlnirea din această săptămână este de așteptat să înregistreze un raliu suplimentar de 75 de puncte de bază, cu toate acestea, cea mai mare parte a acestui miting este o concluzie dinainte și vor fi procesele verbale ale întâlnirii și discursul președintelui Fed Powell care vor stârni interesul.

The Banca Japoniei (BOJ) Pe de altă parte, este puțin probabil să se retragă de la poziția sa politică, în ciuda inflației ridicate anunțate astăzi. Potrivit unor surse familiare cu chestiunea, vor fi necesare creșteri semnificative ale ratei pentru a insufla o oarecare putere yenului, dar BoJ rămâne neconvinsă că rata actuală a inflației justifică o astfel de acțiune. Banca se teme de deteriorarea economiei, deoarece creșterea salariilor continuă să scadă, în timp ce inflația se așteaptă să se stabilizeze în viitor. Având în vedere acest lucru, este greu de imaginat un raliu al BoJ în acest moment, deoarece mă aștept ca majorările de politici și rate să rămână neschimbate de ceva timp.

Pentru toate datele economice și evenimentele care mișcă piața, vezi Calendarul DailyFX

Așa cum stau lucrurile, Rezerva Federală va fi probabil forța motrice pentru orice mișcare înainte dolarul american / yenul japonez Săptămâna aceasta cu BOJ un membru al echipei de asistență, dacă doriți. Piețele stabilesc în prezent o probabilitate de 84% pentru o creștere de 75 de puncte de bază, în timp ce există încă o probabilitate de 16% pentru un punct procentual complet. Dacă Fed oferă miercuri un raliu de 75 de puncte de bază combinat cu o direcție forward optimistă și o rată la sfârșitul anului de peste 4,25%, mă aștept ca taurii dolarului să preia conducerea. dolarul american / yenul japonez superior. Alternativ, dacă obținem un rally de 75 pb urmat de comentarii de urs și prețul țintă la sfârșitul anului în jurul valorii de 4,00-4,25%, vom vedea că USD/JPY se retrage, deși acest lucru ar putea fi de scurtă durată.

Cum afectează băncile centrale piețele valutare?

dolarul american / yenul japonez graficul zilnic 20 septembrie2022

Graficul zilnic USDJPY

Sursa: TradingView

Dintr-o perspectivă tehnică, putem vedea în intervalul de timp zilnic de mai sus vorbim despre o intervenție care a avut loc atunci când prețul se situa în jurul zonei 145.00, capătul superior al intervalului. Având în vedere elementele fundamentale care conduc această pereche, ipotezele numai despre factorii tehnici în acest moment sunt neînțelepte. În momentul de față, intervalul în care suntem blocați în intervalul de timp zilnic este de la 141.50 la regiunea 145.00 și mă aștept la o acțiune a prețurilor în limitele intervalului până la întâlnirea Fed de mâine. În prezent facem tranzacții 20, 50 și 100-SMA Acolo unde degradeurile indică mai multă suspensie în magazin. O mișcare optimistă după FOMC va trebui să ne scoată din 145.00 dacă vrem să testăm maximele din 1998 la 147.75 sau să ne ridicăm spre Nivel psihologic 150.00 principal. Alternativ, o surpriză puternică în yeni ne-ar putea face să testăm capătul inferior al intervalului și apoi nivelul 140.00.

Introducere în analiza tehnică

Modele de diagrame de analiză tehnică

Recomandat de Zain Fouda

Niveluri cheie care merită urmărite în timpul zilei:

Zone de sprijin

• 143,00

• 142,20

• 141,50

zone de rezistenta

• 144,00

• 145,00




de la clienti plasă lungă.




de la clienti plasă scurtă.

schimba in

Longs

pantaloni scurti

OI

zilnic 5% 2% 2%
săptămânal 28% -5% 2%

sresurse Fsau Traderi

Indiferent dacă sunteți un comerciant nou sau experimentat, avem multe resurse disponibile pentru a vă ajuta; Indicatori pentru urmărire Moralul comerciantuluiSi Prognoza trimestrială de tranzacționareşi analitice şi seminarii educative ținut zilnic, Ghiduri comerciale Pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanța de tranzacționare și unul special pentru cei care sunt Nou în forex.

Scris de: Zain Fouda Al-Souqs funcţionar pentru DailyFX.com

Conectează-te cu Zain și urmărește-o pe Twitter: Încorporați Tweet

Leave a Comment

Your email address will not be published.