Crypto trading

De unde să câștigi învățând despre piața criptomonedelor

Inițiativele cripto se concentrează adesea pe gândirea la noi modalități de a se promova într-un domeniu aglomerat de participanți activi și puternici. Oferirea utilizatorilor de jetoane în schimbul studiului, al jocului sau chiar al unei drumeții este o modalitate.

Potrivit datelor Chainalysis, adoptarea cripto-activelor a crescut cu peste 880% la nivel global în 2021, deoarece aceste programe se accelerează în ceea ce privește utilizarea.

În zilele noastre, este posibil să nu aveți nevoie să cumpărați sau să minați criptomonede pentru a obține niște monede, dar tot trebuie să oferiți ceva în schimb, adesea timpul și atenția dvs. În unele circumstanțe, va trebui totuși să efectuați o plată forfetară unică înainte de a putea începe să-ți monetizezi afacerea în timp.

Conceptul „Învățați să câștigați” este de a vă oferi token-uri doar pentru a afla despre criptomonede, de obicei sub forma unui token pe care tocmai l-ați învățat.

Learn to Earn se adresează în primul rând noilor veniți, dar este disponibil și pentru entuziaștii experimentați de criptomonede care doresc să afle mai multe despre piață și despre cum să tranzacționeze active digitale fără sughițuri. Este destinat în primul rând oricui dorește clarificări și, în cele din urmă, dorește să intre în arena de tranzacționare cu criptomonede, dar nu este sigur de unde să înceapă. Oricine dorește să învețe despre criptomonede și să dezvolte un flux de venit pasiv este binevenit să participe.

Vestea continuă și după acest anunț
Câștigă Binance

Site-ul dedicat „Binance Earn” permite utilizatorilor să exploreze cum pot genera venituri. Una dintre diferitele alternative disponibile aici este Learn-to-Earn, care nu necesită avans.

Folosind Academia Binance, persoanele interesate își pot perfecționa cunoștințele despre Blockchain, pot susține examene și pot câștiga multe criptomonede pentru nimic. Fiecare curs, care acoperă elementele de bază ale diferitelor proiecte cripto, oferă o varietate de criptomonede diferite ca stimulente.

Queen Market Cap

Compania populară de urmărire a prețurilor, Crypto, a lucrat cu proiecte de ultimă oră, de renume, pentru a-i recompensa pe cei care le adoptă timpurii, în special pe cei dornici să afle mai multe despre proiect, CoinMarketCap Earn iese în evidență ca un program special.

Vestea continuă și după acest anunțAceste colaborări oferă o oportunitate de a oferi clienților o modalitate simplă de a afla despre proiectul criptomonedei și stimulentele sale, care sunt de obicei oferite în activele lor originale.

Pictograma JKWON

Scopul JKWON este de a oferi ceva nou codării prin integrarea Web3 și Web2. Utilizarea protocolului Educate-to-Earn și a eficienței marketingului pe rețelele sociale pentru a promova simbolul.

În schimbul alocației $JKWON, agenții de marketing vor folosi rețelele sociale pentru a face publicitate Educate2Earn, extinzând considerabil acoperirea de marketing. Pe baza performanței platformelor lor de rețele sociale (TikTok; Like-uri, vizionări și urmăritori), agenții de marketing vor câștiga alocații. Like-uri și vizualizări pe Instagram Reels. Retweet și aprecieri pe Twitter.

Aplicația monitorizează participarea și stabilește recompense. Programul este ușor de utilizat și are o interfață intuitivă. Cantitatea de JKWON distribuită pentru a încuraja expunerea suplimentară la Educate2Earn și comunitatea cripto mai mare este influențată direct de sfera și statisticile educației lor.

Câștigă Coinbase

Coinbase Earn este un site web care oferă oamenilor o modalitate de a afla despre criptomonede și de a câștiga bani prin intermediul acesteia. Este o altă piață de tranzacționare a criptomonedelor pentru a ajunge pe listă. Majoritatea tutorialelor disponibile pe Coinbase Earn sunt videoclipuri, la fel ca majoritatea concurenților săi.

Aici, oamenii pot alege din oricare dintre subiectele legate de criptomonede disponibile pentru a afla despre care pot afla, apoi trebuie să completeze o serie de teste pentru a-și testa cunoștințele noi. Participanților li se oferă diferite active digitale, în funcție de cursul pe care îl parcurg cu succes dacă își demonstrează cu succes înțelegerea.

minim

Aceste proiecte de criptomonede permit programe Learn-to-Earn, care nu numai că promovează adoptarea, ci și educă noii utilizatori și îi înarmează cu informațiile de care au nevoie pentru a naviga în afacerea care evoluează rapid.

Leave a Comment

Your email address will not be published.