DAX and FTSE Mixed as Markets Take a Breath Following Yesterday’s Selloff

DAX și FTSE s-au amestecat pe măsură ce piețele și-au luat respirația după vânzările de ieri

  • DAX 40:Câștiguri marginale pentru că sunt încercări de a recupera pierderile de ieri.
  • FTSE 100:Extinde pierderile pe măsură ce piețele continuă să se zguduie, iar inflația scade.

Cunoștințe fundamentale de comerț

Înțelegerea pieței de valori

Recomandat de Zain Fouda

DAX 40: câștiguri marginale pe măsură ce încearcă să recupereze pierderile de ieri

The Dax A înregistrat câștiguri modeste în comerțul european, deoarece urmărea să recupereze o parte din pierderile de ieri. Indicele s-a alăturat acțiunilor globale într-o înfrângere ieri Imprimare CPI din SUA, cu convingerea că Fed va rămâne o vreme mai lungă. Câștigurile realizate la sfârșitul săptămânii trecute și la începutul acestei săptămâni au fost renunțate pe măsură ce ne apropiem din nou de nivelul cheie 13.000.

Zona euro a înregistrat o scădere bruscă a producției industriale, inversând câștigurile din mai și iunie. Germania, Spania și Franța au fost printre țările care au înregistrat o scădere semnificativă a producției, în timp ce constrângerile de aprovizionare rămân o problemă. Perspectivele de viitor pictează o imagine sumbră, cu problemele continue de aprovizionare și prețul energiei care afectează acum alte industrii, împreună cu încetinirea comenzilor noi; Nu vă așteptați la un salt în producție prea curând. Acest lucru va afecta cu siguranță companiile din zona euro pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului și va avea, fără îndoială, un impact asupra profitabilității companiilor incluse în indice.

incepe in:

Trăiește acum:

19 septembrie

(02:09 GMT)

Recomandat de Zain Fouda

Prognoze săptămânale pe piețe

Înregistrați-vă pentru un webinar

alătură-te acum

Webinarul s-a încheiat

Pe frontul energetic, Germania studiază acum posibilitatea naționalizării furnizorului său de energie asediat Uniper SE, în încercarea de a asigura stabilitatea energetică în viitor. Facilitatea a suferit o pierdere de aproximativ 12 miliarde de euro în prima jumătate a anului. Uniper, care a primit deja asistență din partea guvernului, are nevoie de mai mult ajutor. Guvernul a achiziționat 30% din acțiuni în iulie, după pachetul de salvare, luând în considerare acum o acțiune de 50% sau naționalizarea completă. Acțiunile Uniper au scăzut cu până la 10% în timpul sesiunii.

Graficul zilnic DAX 40 – 14 septembrie 2022

Graficul zilnic DAX

sursă: TradingView

Din punct de vedere tehnic, închiderea optimistă de săptămâna trecută a urmat câștigurilor de la începutul săptămânii. Cu toate acestea, ieri a avut loc o schimbare a sentimentului, care s-a aliniat cu o mână de confluențe tehnice. Am văzut o vânzare de aproximativ 480 de sâmburi care a coincis cu 50% nivel VIPȘi linia de tendință plus 100-SMA. Lumânarea zilnică se închide ca a Sfeșnic înghițitor de urs Semnalând o scădere suplimentară, deoarece nivelul cheie de 13.000 este acum din nou la distanță de atingere.

Niveluri cheie de urmărit în timpul zilei:

sustinerea Regiuni

zone de rezistenta

Niveluri psihologice și numere rotunde în tranzacționare

FTSE 100: Extinde pierderile pe măsură ce piețele continuă să se zguduie și inflația se atenuează

The Indicele companiilor mari S-a luptat să obțină câștiguri în comerțul european chiar și cu declinul Cifrele inflației din Marea Britanie, ceea ce este un indiciu al dominației mediului general în prezent. Inflația de bază din Regatul Unit a crescut marginal, indicând faptul că inflația poate fi o parte integrantă a economiei. Între timp, prețurile locuințelor din Londra și-au continuat traiectoria ascendentă chiar și în fața inflației în creștere și a costului vieții în creștere. Prețul mediu al locuințelor a crescut cu 9% în acest an, cel mai rapid ritm din 2016. La nivel național, prețurile cresc cu cel mai rapid ritm din mai 2003, potrivit Oficiului pentru Statistică Națională.

Indicele rămâne sub presiune și în intervalul limitat în timp ce ne străduim să găsim o direcție pe termen lung. Având în vedere că publicările de date și sentimentul general al pieței continuă să stimuleze mișcările, reuniunea băncii centrale de săptămâna viitoare ar putea clarifica imaginea pe termen mai lung.

Introducere în analiza tehnică

suport si rezistenta

Recomandat de Zain Fouda

Grafic zilnic FTSE 100 – 14 septembrie 2022

Graficul zilnic FTSE

sursă:TradingView

The FTSE Încă sub presiune după ieri Înghiți-mi de aproape Pe intervalul de timp zilnic, menținerea indicatorului în intervalul său. Intervalul dintre 7600 și 7000 a fost puternic, cu acțiune de preț agitată. Am văzut un minim mai mare, urmat de un maxim mai scăzut, deoarece acțiunea prețului dă semnale mixte în intervalele de timp mai înalte. Tranzam din nou sub 20, 50 și 100-SMA În acest moment, cu zone de suport puternice situate sub zona 7300. Comercianții pot găsi o valoare mai bună în privința intervalelor de timp mai mici, deoarece intervalul de timp zilnic rămâne agitat.

Intervalele de tranzacționare cu retracerile Fibonacci

Niveluri cheie care merită urmărite în timpul zilei:

sustinerea Regiuni

zone de rezistenta
de la clienti plasă lungă.
de la clienti plasă scurtă.

schimba in

Longs

pantaloni scurti

OI

zilnic 42% -28% -10%
săptămânal -15% 14% 0%

Resurse pentru comercianți

Indiferent dacă sunteți un comerciant nou sau cu experiență, avem multe resurse disponibile pentru a vă ajuta; indicator de urmărire Moralul comerciantuluiSi Prognoza trimestrială de tranzacționareşi analitice şi seminarii educative ținut zilnic, Ghiduri comerciale Pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanța de tranzacționare și unul special pentru cei care sunt Nou în forex.

Scris de: Zain Fouda, Market Writer pentru DailyFX.com

Conectează-te cu Zain și urmărește-o pe Twitter: Încorporați Tweet

Leave a Comment

Your email address will not be published.