DAX 40 Edges Higher Unfazed by Poor Economic Sentiment

DAX 40 este în roșu pe măsură ce piețele se apropie cu prudență de săptămână

  • The Dax Își continuă traiectoria descendentă, deoarece sentimentul pieței rămâne prudent.
  • Poate fi necesar un catalizator pentru a depăși minimele de până acum. Comitetul Federal pentru Piața Deschisă Obligație sau dezamăgire?
  • Volkswagen (VOWG_p) Targumentarea a a cinceaEvaluare până la 75Bmilion euros (75,1 miliarde de dolari) pentru oferta publică inițială a Porsche

incepe in:

Trăiește acum:

19 septembrie

(13:09 GMT)

Recomandat de Zain Fouda

Următoarea săptămână a piețelor: Strategia de tranzacționare cu riscuri de evenimente

Înregistrați-vă pentru webinar

alătură-te acum

Webinarul s-a încheiat

DAX 40: în roșu pe măsură ce piețele se apropie de săptămână cu prudență

The Dax Comerțul european a fost tranzacționat mai scăzut, deoarece pierderile au continuat să crească, de când linia de tendință a fost respinsă săptămâna trecută. De atunci, am observat o scădere de +/- 1.000 de pips, cu cele mai scăzute niveluri văzute până acum. Atmosfera prudentă pe care o vedem la începutul săptămânii se datorează lotului viitor de întâlniri ale băncii centrale, precum și PMI-ului din zona euro de vineri.

Sesiunea din Asia a oferit o scurtă speranță că am putea vedea o deschidere pozitivă a acțiunilor similare Banca Populară a Chinei El a anunțat o reducere a ratei de răscumpărare și o creștere a injecției de lichiditate în economie. Aceasta vine în timp ce țara se luptă cu întreruperea continuă a blocării, în timp ce banca centrală caută să stimuleze creșterea într-una dintre regiunile de creștere majore ale lumii. Implicațiile restabilirii de către China a unei oarecare aparențe de normalitate economică ar putea fi un impuls uriaș pentru piețele globale, deoarece rămâne a doua cea mai mare economie a lumii.

Cunoștințe fundamentale de comerț

Înțelegerea pieței de valori

Recomandat de Zain Fouda

Miercuri aduce principalul eveniment risc al săptămânii sub forma de Rezerva Federală a SUA Întâlnire. Consensul are 75 de puncte de bază la o rată de probabilitate de 80%. Dacă Fed oferă miercuri o creștere de 75 de puncte de bază, combinată cu o orientare anticipată ascendentă și o rată de sfârșit de an peste 4,25%, m-aș aștepta ca acțiunile să scadă cu potențialul de noi minime anuale. În mod alternativ, dacă obținem o creștere de 75 de puncte de bază, urmată de comentarii ucideri și o țintă de preț la sfârșitul anului în jurul valorii de 4,00-4,25%, vom vedea că acțiunile și indicile vor crește.

Datele economice ale zonei euro sunt împrăștiate în această săptămână cu o serie de discursuri dinainte Banca Centrală Europeană (BCE) Se așteaptă ca membrii să aibă cheia. Imprimarea PMI de vineri este prima imagine a activității de afaceri din zona euro pentru luna septembrie. Imprimarea PMI a petrecut deja două luni sub nivelul 50, separând contracția de expansiune, deoarece temerile de recesiune din regiune continuă să crească. Un sondaj recent realizat de Bloomberg asupra economiștilor a stabilit probabilitatea unei contracții în două trimestre consecutive la 80%, față de 60% în sondajul anterior. Datele PMI sunt de așteptat să fie un indicator principal al cât de departe suntem de o recesiune oficială, ceva care ar putea adăuga greutate indicatorului.

Trade Smart – Abonați-vă la buletinul informativ DailyFX

Primiți în timp util feedback persuasiv al pieței de la echipa DailyFX

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pe planul corporativ, Volkswagen (VOWG_p) a crescut cu 1,1% după știrea că gigantul auto vizează o evaluare de până la 75 de miliarde de euro (75,1 miliarde de dolari) pentru oferta publică inițială a Porsche. Producătorul german de automobile a declarat duminică seara că acordul merge înainte într-un moment de turbulențe profunde ale pieței, cu angajamente de la marii investitori de a oferi un impuls. Producătorul a declarat că Qatar Investment Authority, fondul suveran de avere al Norvegiei, T. Row Price și ADQ urmează să subscrie la acțiuni preferențiale în valoare de 3,7 miliarde de euro.

Pentru toate datele economice și evenimentele care mișcă piața, vezi Calendarul DailyFX

Graficul zilnic DAX 40 – 19 septembrie 2022

Graficul zilnic DAX

Sursa: TradingView

Din punct de vedere tehnic, am avut un uriaș lumânare de meteoriți Închideți și săptămânalul care a măturat săptămâna precedentă. Am observat o scădere de +/- 800 de pips săptămâna trecută, scăderile de astăzi ducând scăderea totală la puțin peste 1.000 de pips de la maximele din jurul valorii de 13550.

Pe intervalul de timp zilnic, am continuat să împingem mai jos în această dimineață înainte de a găsi sprijin la minimul din 5 septembrie în jurul valorii de 12590. Din perspectivă intrazilnică, acest nivel ar putea deține cheia în raport cu minimul din anul până în prezent (12377), unde ar putea duce O închidere mai jos deschide o retestare a minimului YTD sau o pauză curată mai jos și un nou minim inferior. Acest lucru ar fi în conformitate cu structura generală a intervalului de timp zilnic. În prezent tranzacționăm din nou sub 20, 50 și 100-SMA În timp ce faceți înapoi pentru a re-test Studii de masterat Nu poate fi exclus pe măsură ce ne apropiem de întâlnirea FOMC.

Introducere în analiza tehnică

Modele de diagrame de analiză tehnică

Recomandat de Zain Fouda

Niveluri cheie care merită urmărite în timpul zilei:

Zone de sprijin

• 12590

• 12450

• 12377

zone de rezistenta

• 12787

• 12912

• 13.000
de la clienti plasă lungă.
de la clienti plasă scurtă.

schimba in

Longs

pantaloni scurti

OI

zilnic 17% 21% 19%
săptămânal 38% -43% -10%

Resurse pentru comercianți

Indiferent dacă sunteți un comerciant nou sau experimentat, avem multe resurse disponibile pentru a vă ajuta; indicator de urmărire Moralul comerciantuluiSi Prognoza trimestrială de tranzacționareşi analitice şi seminarii educative ținut zilnic, Ghiduri comerciale Pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanța de tranzacționare și unul special pentru cei care sunt Nou în forex.

Scris de: Zain Fouda, Market Writer pentru DailyFX.com

Conectează-te cu Zain și urmărește-o pe Twitter: Încorporați Tweet

Leave a Comment

Your email address will not be published.