Cum să utilizați semnalele cripto când tranzacționați cu Huobi

Acest ghid urmează modelul unui comerciant cu experiență în utilizare semnalele codificatorului Pentru a tranzacționa active digitale pe Huobi Exchange. Veți învăța cum să începeți tranzacționarea pe platformă, cum să integrați semnalul de tranzacționare pe bursă, să alegeți un furnizor de semnal potrivit și cele mai importante motive pentru care ar trebui să vă gândiți la automatizarea călătoriei dvs. de tranzacționare.

Tranzacționarea Huobi folosind semnale cripto

Cheltuielile mondiale pentru tehnologia legată de blockchain sunt de așteptat să atingă 15,9 miliarde de dolari până în 2023, până la 1,5 miliarde de dolari în 2018. Pe măsură ce susținătorii cripto-ului încep să crească și să creeze mai multe fluxuri de venituri în industrie, infrastructura va crește, precum și evaluarea. În această eră a transformării, simt că avem un rol de jucat în aprecierea oricărei tehnologii care va ajuta la obținerea de profituri din tranzacționare. Semnalele de tranzacționare cu criptomonede sunt una dintre tehnicile atractive atât pentru traderii de criptomonede experimentați, cât și pentru cei începători. Este demn de remarcat faptul că orice instrument de valoare în călătoria de tranzacționare este la îndemână și merită sprijin.

Un semnal de tranzacționare este un set de instrucțiuni de cumpărare sau vânzare a unei clase de active bazate pe o analiză tehnică pregătită în prealabil, care fie obține profit, fie execută un stop loss. O echipă de comercianți profesioniști cu experiență lucrează în culise pentru a crea semnale pentru furnizorul de servicii. Apoi, semnalele sunt prezentate comercianților dacă se abonează la platforma Signal Resolve. Rețineți că semnalele sunt comunicate prin analize tehnice și fundamentale pentru a forma o idee de tranzacționare de încredere. Majoritatea furnizorilor de semnale sunt gratuite, dar cei mai buni se înscriu de obicei contra cost. Recomand în mare parte comercianților să se înscrie la serviciul premium pentru a obține semnale de calitate. Este foarte periculos să primești semnale de tranzacționare cu criptomonede de la un serviciu îndoielnic, ai putea ajunge să-ți pierzi întregul capital.

O mulțime de oportunități profitabile sunt deja disponibile în industria criptomonedelor. Industria este încă tânără, dar a făcut mai ușor pentru milioane de comercianți să câștige existența și chiar profituri de milioane de dolari. De fapt, există o mulțime de furnizori de semnal cripto care oferă servicii comercianților Huobi. Profitarea de aceste servicii îi va ajuta pe comercianți să exploreze zone mai profitabile din industria cripto volatilă.

Ei bine, în cea mai simplă formă, ce este un semnal de codificator? Pur și simplu este un set de instrucțiuni informate de un set de indicatori că prețul unui activ va crește sau va scădea într-o anumită perioadă de timp. Apoi, furnizorul îi informează pe comercianți să intre într-o tranzacție cu 30.000 USD, să stabilească un take profit la 35.000 USD și un stop loss la 25.000 USD.

Beneficiile semnalelor de criptare

Ușurința de a obține profit – Serviciul decent va oferi semnale decente care vă vor ajuta să câștigați bani. Prețul unui furnizor de semnal premium nu contează, ceea ce contează este că vă va câștiga bani și veți câștiga în final. Deși este important să rețineți că un serviciu bun vă poate costa niște bani, amintiți-vă că un semnal de calitate vă va aduce întotdeauna mai mulți bani decât ați plătit.

perspectivă nouăEste obișnuit să aveți o opinie părtinitoare despre direcția pieței. Mai ales când primești un semnal de tranzacționare opus celui pe care îl ai deja. Acest lucru vă poate ajuta să vă formați opinia, abilitățile și să vă dezvoltați perspectiva ca comerciant.

Educație, știri, discuții și informații – Furnizorii de semnale cripto oferă o mulțime de materiale educaționale, resurse de chat și evenimente de știri. Majoritatea informațiilor sunt importante pentru tranzacționare deoarece, de exemplu, un eveniment major de știri poate influența direcția pieței a unui activ. De obicei, comercianții pot combina informațiile pe care le obțin aici pentru a-și informa strategia de tranzacționare. De asemenea, aflați mai multe despre piață.

Managementul riscului – Gestionarea riscurilor în timpul tranzacționării ar trebui să fie rapidă și precisă. Fără asta, te pregătești pentru pierdere. Semnalele de tranzacționare vă pot ajuta să reduceți riscul și sunt utile chiar și atunci când economisiți bani pentru următoarea tranzacție.

Pereche suplimentară de ochi Uneori este dificil să urmăriți multe piețe și clase de active în intervale de timp diferite. Dacă sunteți un comerciant cu jumătate de normă, nu doriți să vă lăsați tranzacțiile inactiv ore întregi. Semnalul cripto va fi util în astfel de cazuri și va acționa ca asistent personal pentru a monitoriza piețele.

Evidențiați factorii care determină un bun furnizor de semnal criptografic:

  1. reputatie Reputația furnizorului de criptare este pe primul loc. Este legal? Rulați o interogare rapidă de căutare Google pentru a verifica dacă furnizorul este legitim sau doar o altă schemă discutabilă pentru a obține recompense. Majoritatea recenziilor și mărturiilor de pe Google sunt legitime și provin de la oameni reali care au încercat și testat deja furnizorul. Dacă găsiți semnale roșii, mergeți la următorul furnizor.
  2. Analiza tehnică de calitate Cei mai buni furnizori de semnal criptografic au o echipă internă de analiști și comercianți cu înaltă calificare și experiență. Toate au un istoric de succes în crearea de semnale cripto profitabile și de încredere.
  3. Combinație bună de elemente fundamentale și analiză tehnică Analiza fundamentală include toate știrile și evenimentele din jurul mișcării prețului unui activ. Elementele de bază vă ajută să identificați factorii microeconomici și să îi raportați la direcția criptomonedei. Acesta ar putea fi un eveniment din Statele Unite, o schimbare de politică în Regatul Unit sau o sărbătoare legală în Australia. Un furnizor bun vă va ajuta să rămâneți în căutarea unor astfel de elemente fundamentale care pot influența direcția prețului clasei de active.
  4. Abonament plătit – Abonamentele premium la Crypto Signals Plus oferă multe avantaje. În timp ce versiunea gratuită a software-ului este limitată în numărul de semnale oferite, un abonament premium deblochează toate semnalele cripto pe termen lung, plus bonusul adăugat de informații în timp real pe monede fierbinți. Graficul minunat de pe site vă permite să urmăriți mai mult de 1000 de indicatori de criptomonedă. Puteți să vă creați propria listă de urmărire pentru criptomonede și să utilizați analiza tehnică și fundamentală pentru a prezice prețurile viitoare.

Huobi este mândru de familia de peste 3 milioane de utilizatori, iar semnalele automate de tranzacționare nu sunt o știre pentru ei. Semnalele sunt utile atât pentru traderii de criptomonede experimentați, cât și pentru cei începători. Deci este important să vă obișnuiți cu acest program foarte important. Dar rețineți că nu contează ce schimb intenționați să utilizați cu semnale criptografice. Huobi sau orice alt schimb se va combina bine cu API-ul Signal. Veți obține beneficii uriașe odată ce software-ul dvs. este configurat corespunzător pentru a alege tranzacțiile potrivite. Ratele de acuratețe ale multor roboți de semnal criptografic sunt de obicei ridicate și în serviciul nevoilor dvs.

Cum să utilizați Huobi pentru tranzacționarea semnalelor

Acum, să învățăm exact cum să folosim semnalul de tranzacționare Huobi Exchange. Vom pretinde că am primit un semnal de tranzacționare Huobi, astfel încât să puteți înțelege și cum să utilizați acest semnal pentru a tranzacționa pe Huobi. Dacă nu sunteți interesat de levier, principiile sunt foarte asemănătoare cu tranzacționarea spot.

Ce vei avea nevoie:

  • cont Huobi. Înregistrați-vă pe site-ul web Huobi, va trebui să treceți programul Know Your Customer (KYC) pentru a începe tranzacționarea.
  • fonduri. Vă recomandăm să depuneți mai mult de 50 USD inițial, deși puteți depune atât de mult sau cât de puțin doriți.
  • Semnal de tranzacționare Huobi. Vom spune că echipa FXLeaders a emis o alertă pentru a cumpăra Ethereum (ETH) la 1.500 USD folosind un efect de pârghie dublă, cu o țintă de 2.000 USD și un stop loss de 1.300 USD.

1. Accesați bara de navigare derulantă de tranzacționare instantanee de pe pagina de pornire Huobi și faceți clic pe botul de tranzacționare.

2. Localizați Next în bara din dreapta, Network Trading și faceți clic pe butonul Manual. Aici trebuie să introduceți detaliile semnalelor cripto de la FXleaders.

În cele mai multe cazuri, furnizorul de semnal vă va recomanda cât trebuie să cheltuiți pentru o anumită tranzacție. Cu toate acestea, este posibil ca începătorii să nu aibă această sumă completă și îi sfătuiesc să tranzacționeze cu ceea ce au în funcție de toleranța lor la risc. Deoarece suntem informați că aveți cel puțin 50 USD în cont pentru această tranzacție, investiți într-o poziție de 25 USD. Odată ce începeți poziția, ordinul va rămâne în secțiunea Comenzi deschise și va aștepta execuția până când prețul monedelor Ethereum ajunge la 1500 USD. Comanda va cumpăra ETH la acel preț și apoi va aștepta o anumită perioadă de timp până când va ajunge la 2000 USD. Unde poziția va executa profitul la 2000 USD. dacă Prețul scade, iar stop loss-ul la 1.300 USD va preveni pierderile ulterioare.

Cum să găsiți cele mai bune semnale de tranzacționare

Deoarece ați înțeles în sfârșit cum să tranzacționați semnalele de tranzacționare cu criptomonede Huobi, este foarte util pentru dvs. să înțelegeți cum să descoperiți un furnizor de semnal decent. Există multe soluții discutabile și este important să vă depuneți diligența înainte de a vă angaja în oricare dintre ele. Veți găsi chiar și câțiva furnizori ilegali cu ceea ce arată a fi mărturii de calitate, povești de succes și recenzii. Uneori, aceste recenzii pot fi false. Între timp, țineți cont de următorul criteriu atunci când alegeți un furnizor bun de semnal criptografic.

Este serviciul transparent?

Fiecare furnizor de semnal cripto de înaltă calitate trebuie să fie sincer cu privire la succesele și pierderile lor. Un furnizor de semnal care pretinde că are o rată de câștig mare, fără dovezi care să o susțină, este ultimul lucru pe care îl doriți. În schimb, aveți nevoie de un furnizor care să-și recunoască pierderile și să demonstreze integritate în toate tranzacțiile sale.

Cât timp funcționează furnizorul?

Industria criptomonedei este încă veche, la fel și majoritatea furnizorilor de soluții cripto. Dar asta nu înseamnă că un furnizor care există de câteva luni va oferi semnale de calitate. Orice poate merge prost cu o soluție de semnal fără experiență. Indiferent de motiv, o echipă experimentată de profesioniști (ca noi la FXLeaders) cu multă experiență va fi întotdeauna o alegere potrivită pentru nevoile dvs. de tranzacționare.

Care este palmaresul lor?

Un furnizor cu un istoric bun și un istoric de succes este esențial atunci când alegeți o platformă de semnal. Un furnizor decent este stabil, de încredere și se mândrește cu o rată de profit pozitivă de-a lungul anilor de tranzacționare, susținută de recenzii de încredere de la utilizatori reali.

Oferă altceva decât semnale?

Uită-te la prețul oferit de furnizorul de servicii. Resurse educaționale, diagrame sau indicatori de știri. De asemenea, ei pot avea o echipă de suport activă, a Sala de tranzacționare, actualizări live sau o metodologie specială în spatele fiecărei tranzacții. În plus, dacă furnizorul dvs. vă oferă o oportunitate rară de a învăța împreună cu câștigul, profitați de ocazie cu ambele mâini.

Furnizorul oferă o încercare gratuită?

Proba gratuită este un bun indiciu că furnizorul de abonament nu este doar pentru bani. Furnizorul caută să-și dezvolte afacerea și baza de clienți și crede că veți dori să le cumpărați serviciul odată ce vedeți că rezultatele semnalelor lor merită timpul dvs. Acest lucru indică faptul că furnizorul investește în creșterea și profiturile dvs. pe termen lung.

sentimente intestinale

În cele din urmă, care este bănuiala ta interioară că serviciul este sau nu legitim? În general, veți ști odată ce veți găsi furnizorul potrivit, deoarece totul va arăta complet original. Dacă aveți vreo îndoială, plecați. Pur și simplu nu merită riscul. Evitați furnizorii cu semnale roșii sau promisiuni nerealiste.

Semnale de tranzacționare FXLeaders

La FXLeaders, oferim o gamă de semnale de tranzacționare cu criptomonede gratuite și plătite, care au avut rezultate excepționale de-a lungul anilor. A fost proiectat de echipa noastră de experți din industrie aleasă cu atenție, care au fost pe piețele cripto de la început. Folosind o combinație de instrumente proprietare, analiză tehnică și analiză fundamentală, am construit o strategie impresionantă care generează constant profituri pentru adepții noștri de ani de zile.

Leave a Comment

Your email address will not be published.