Cum să utilizați semnalele cripto când tranzacționați cu Bittrex

Tranzacționarea cu criptomonede a fost relativ ușoară în primele zile ale lansării Bitcoin. Trebuia doar să alegeți o criptomonedă pe orice schimb, iar valoarea acesteia va crește exponențial în câteva zile.

Astăzi este diferit.

Piața a trecut atât prin boom-uri, cât și prin crize. Bitcoin a atins niveluri de vârf, a stagnat uneori și a căzut în jgheaburi. Bursele listau mii de altcoins, complicând și mai mult tranzacționarea. Drept urmare, comercianții au văzut semnalele de tranzacționare ca pe o modalitate populară de automatizare a proceselor pentru a economisi timp pentru analiza pieței. Astfel, eliminând speranțe excesive și capcane psihologice care favorizează doar tranzacționarea pe termen scurt și permițând astfel comercianților să adopte mai multe strategii pe termen lung.

Dacă sunteți interesat de tranzacționarea cu criptomonede și nu aveți timp pentru analiză tehnică și cercetare de piață, atunci acest articol este pentru dvs. Aici vei învăța cum să folosești semnalele codificatorului Când tranzacționați pe bursa Bittrex.

Înainte de a ne aprofunda în detaliile utilizării semnalelor cripto la tranzacționarea cu Bittrex, să vedem mai întâi cum să alegem un furnizor de semnal cripto potrivit.

Amintiți-vă că este important să vă alegeți cu atenție sursa. Un singur semnal cripto îndoielnic poate părea mic, dar efectul ar putea să vă implice în pierderea întregului capital. Recomand să alegeți o soluție excelentă.

Există două servicii gratuite, dar trebuie să căutați din greu pentru a găsi un semnal cripto gratuit de înaltă calitate. Cu toate acestea, soluțiile premium plătesc mai repede și sunt mai fiabile. Atunci când un comerciant competent își potrivește energia cu un semnal cripto competent, el obține multe beneficii. Inclusiv profituri mari, încredere în zbor și șanse reduse de a arunca complet capitalul.

În această secțiune, vă voi învăța cum să selectați un semnal de tranzacționare de înaltă calitate de la cel mai bun furnizor de cripto. Toate aceste lucruri vor juca un rol important în călătoria dvs., pe măsură ce continuați să tranzacționați pe Bittrex folosind semnale cripto.

Evidențiați factorii care determină un bun furnizor de semnal criptografic:

  1. reputatie Reputația furnizorului de criptare este pe primul loc. Este legal? Rulați o interogare rapidă de căutare Google pentru a verifica dacă furnizorul este legitim sau doar o altă schemă discutabilă pentru a obține recompense. Majoritatea recenziilor și mărturiilor de pe Google sunt legitime și provin de la oameni reali care au încercat și testat deja furnizorul. Dacă găsiți semnale roșii, mergeți la următorul furnizor.
  2. Analiza tehnică de calitate Cei mai buni furnizori de semnal criptografic au o echipă internă de analiști și comercianți cu înaltă calificare și experiență. Toate au un istoric de succes în crearea de semnale cripto profitabile și de încredere.
  3. Combinație bună de elemente fundamentale și analiză tehnică Analiza fundamentală include toate știrile și evenimentele din jurul mișcării prețului unui activ. Elementele de bază vă ajută să identificați factorii microeconomici și să îi raportați la direcția criptomonedei. Acesta ar putea fi un eveniment din Statele Unite, o schimbare de politică în Regatul Unit sau o sărbătoare legală în Australia. Un furnizor bun vă va ajuta să rămâneți în căutarea unor astfel de elemente fundamentale care pot influența direcția prețului clasei de active.
  4. Abonament plătit – Abonamentele premium la Crypto Signals Plus oferă multe avantaje. În timp ce versiunea gratuită a software-ului este limitată în numărul de semnale oferite, un abonament premium deblochează toate semnalele cripto pe termen lung, plus bonusul adăugat de informații în timp real pe monede fierbinți. Graficul minunat de pe site vă permite să urmăriți mai mult de 1000 de indicatori de criptomonedă. Puteți să vă creați propria listă de urmărire pentru criptomonede și să utilizați analiza tehnică și fundamentală pentru a prezice prețurile viitoare.

Principalele avantaje ale semnalelor de criptare sunt:

analiști experți –O echipă internă de comercianți și analiști cu înaltă calificare și-a petrecut ani de zile perfecționându-și abilitățile de tranzacționare cu criptomonede.

Obțineți ținte precise de intrare și ieșire Atunci când un comerciant calificat folosește un semnal de tranzacționare bun, acesta va include întotdeauna o cotație de intrare și de ieșire. Ajută la eliminarea presupunerilor cu privire la cel mai bun moment pentru a intra sau a ieși de pe piață.

poziție de a cumpăra sau de a vinde De exemplu, dacă semnalul dvs. vă spune să cumpărați, analiștii noștri cred că Binance Coin este subevaluată.

Din acest motiv, vă sfătuim să plasați o comandă la brokerul ales de dvs.

De asemenea, dacă semnalul dvs. este scurt, credem că Binance Coin este supraevaluat.

Astfel, vă recomandăm o comandă de vânzare. În cazul unei poziții scurte, vom căuta să profităm de deprecierea perechii.

Înregistrarea și utilizarea semnalelor cripto pe schimbul Bittrex

În secțiunea următoare, presupun că aveți deja un cont la Bittrex și că ați validat deja toate cerințele KYC.

Cum să tranzacționați în general pe Bittrex

Înainte de a face prima tranzacție pe Bittrex, trebuie să faceți câteva configurații pe bursă, astfel încât să puteți tranzacționa în mod legitim pe platformă. Astfel, mergeți la API KEYS și rulați totul, cu excepția retragerii. Aruncă o privire la imaginea de mai jos pentru a vedea la ce mă refer.

Acum, accesați CONFIG și selectați Bittrex ca schimb. Sper să rămâneți treaz pentru că sunteți gata să începeți tranzacționarea!

Selectați Piețe pentru a alege moneda pe care doriți să o tranzacționați. Vom folosi Ark ca exemplu. Puteti verifica pretul la care se vinde Arca in CARNETUL DE COMANDI. Acum puteți alege suma pe care o doriți și puteți face o ofertă făcând clic pe cumpără arc.

Când oferta dvs. este acceptată, noua dvs. monedă va fi trimisă în portofelul dvs. Bittrex. Când tranzacționați o perioadă, portofoliul dvs. va arăta așa.

Cum să creați semnale de tranzacționare cu criptomonede

Există două moduri de a genera semnale de tranzacționare cu criptomonede. Spre deosebire de piața de valori sau de vechea piață valutară, piața criptomonedelor este foarte tânără. Aceasta înseamnă că majoritatea comercianților nu au dezvoltat încă arta de a crea semnale de tranzacționare cu criptomonede. Deci, acesta este motivul pentru care majoritatea comercianților de aici folosesc furnizori de semnal pentru a câștiga pe piață.

Roboții de tranzacționare automată sunt unul dintre cei mai populari generatori de semnale de tranzacționare. Toate sunt concepute pentru a recunoaște un model grafic specific bazat pe un set de indicatori și fie deschide/închide automat tranzacția în numele comerciantului, fie trimite un semnal de tranzacționare comerciantului, care va lua apoi o decizie finală.

După ce rețelele sociale au fost afectate, tranzacționarea „copie” devine din ce în ce mai populară, în special în rândul generațiilor tinere de tranzacționare. Unele platforme permit utilizatorilor lor să repete automat ofertele altor utilizatori. În esență, funcționează similar cu roboții de tranzacționare a criptomonedei, deoarece tranzacțiile sunt deschise automat, după ce au fost create de altcineva decât comerciantul însuși.

Cu toate acestea, cel mai comun tip de generare de semnal de tranzacționare este aplicarea analizei tehnice. Analizând acțiunea istorică a prețului unui activ digital, comercianții folosesc diverși indicatori și instrumente pentru a prezice tendințele viitoare și pentru a găsi oportunități de piață, de exemplu, graficând o extensie Fibonacci bazată pe tendințe.

Instrumentele de graficare ale majorității furnizorilor de semnal oferă o listă lungă de indicatori disponibili, printre care se numără Moving Average, Trendlines, Fibonacci, Elliott Wave, Average True Range (ATR), precum și oscilatori etc. Desigur, toți acești indicatori pot fi aplicate în cadre diferite.timp diferit.

Utilizați semnale cripto pentru a tranzacționa pe Bittrex

  • cont Bittrex. Înregistrați-vă pe site-ul web oficial Bittrex, va trebui să vă verificați identitatea pentru a trece pasul Know Your Customer (KYC) pentru a începe tranzacționarea.
  • fonduri. Vă recomandăm să depuneți mai mult de 50 USD inițial, deși puteți depune atât de mult sau cât de puțin doriți.
  • Semnal de tranzacționare Bittrex. Să presupunem că echipa FXLeaders emite o alertă pentru a cumpăra Ethereum (ETH) la 1.500 USD folosind un efect de levier dublu, cu o țintă de 2.000 USD și un stop loss de 1.300 USD.

2 pași pentru a utiliza semnalele criptografice pe Bittrex

  1. Accesați bara de navigare drop-down de tranzacționare instantanee de pe pagina de pornire Bittrex și automatizați-vă tranzacțiile.
  2. Apoi, selectați locația din bara din dreapta, tranzacționarea în rețea și faceți clic pe butonul manual. Aici trebuie să introduceți detaliile semnalelor cripto de la FXleaders.

Există cazuri în care furnizorul de semnale de tranzacționare vă va recomanda suma de capital pe care trebuie să o cheltuiți pentru o anumită tranzacție. Uneori, este posibil ca începătorii să nu aibă această sumă completă și îi sfătuiesc să tranzacționeze cu acreditările lor faţă de toleranţa lor la risc.

Deoarece v-am recomandat deja să aveți cel puțin 50 USD în cont pentru această tranzacție, deschideți poziția cu cel puțin 25 USD.

Odată ce începeți poziția, ordinul va rămâne în secțiunea Comenzi deschise și va aștepta execuția până când prețul monedelor Ethereum ajunge la 1500 USD. Comanda va cumpăra ETH la acel preț și apoi va aștepta o anumită perioadă de timp până când va ajunge la 2000 USD. Unde poziția va executa profitul la 2000 USD. dacă Prețul scade, iar stop loss-ul la 1.300 USD va preveni pierderile ulterioare.

Semnale de tranzacționare FXLeaders

La FXLeaders, oferim o gamă de semnale de tranzacționare cu criptomonede gratuite și plătite, care au avut rezultate excepționale de-a lungul anilor. A fost proiectat de echipa noastră de experți din industrie aleasă cu atenție, care au fost pe piețele cripto de la început. Folosind o combinație de instrumente proprietare, analiză tehnică și analiză fundamentală, am construit o strategie impresionantă care generează constant profituri pentru adepții noștri de ani de zile.

Leave a Comment

Your email address will not be published.