Avatar

Cum să automatizezi tranzacționarea cu criptomonede și să maximizezi profiturile – Modul Crypto

Tranzacționarea cu criptomonede era o provocare. Este nevoie de mult efort și resurse, deoarece vă cere să petreceți mult timp cercetând și urmărind criptomoneda pe care o tranzacționați. Din fericire, totul s-a schimbat când criptarea automată a devenit posibilă.

Dacă ați auzit de el și intenționați să îl utilizați în avantajul dvs., iată un scurt ghid care vă va ajuta pe parcursul procesului:

Tranzacționare automată cu criptomonede

Procesul de tranzacționare automată cu criptomonede este simplu. Mai întâi, creați un cont cu extensia Tranzacționarea cu criptomonede folosind inteligența artificială un program. Apoi puteți selecta un robot, un algoritm sau un program care să facă tranzacția în locul dvs. În continuare, va trebui să configurați parametrii robotului ales pentru a imita metoda de tranzacționare și a decide ce să faceți cu contul dvs. Cu toate acestea, provocarea constă în platforma automată de tranzacționare cu criptomonede în care veți tranzacționa și botul pe care îl veți obține.

Rețineți că fiecare platformă are propriile sale caracteristici unice. Unele dintre ele pot fi grozave pentru comercianții care nu au idee despre pre-setarea unui bot de tranzacționare, oferindu-le presetări valoroase și practice. Unele dintre ele pot fi excelente pentru a deține mai mulți roboți de tranzacționare și pentru a experimenta setările parametrilor. Alții pot avea prețuri excelente de cripto, ceea ce este ideal pentru cei care sunt dispuși să riște ceea ce au pentru recompense uriașe.

Așadar, înainte de a investi într-o platformă, asigurați-vă că vă faceți diligența. În primul rând, găsiți recenzii online pe platforma care este perfectă pentru dvs. De exemplu, dacă ești începător, concentrează-te pe platformele care oferă o mulțime de presetări flexibile. Pe de altă parte, dacă doriți să aflați despre roboți, există platforme pentru asta. Puterea acestor platforme constă în oferirea utilizatorilor cu informații vizuale ușor de digerat, care îi ajută să înțeleagă tranzacționarea și să-și configureze roboții automati.

Finanțați contul de schimb valutar

Rețineți că aveți nevoie de un cont de schimb înainte de a putea tranzacționa. De obicei, platformele automate de tranzacționare sunt implicate cu companiile de schimb. Acest parteneriat are ca rezultat un cont de schimb în acest parteneriat înainte de a putea tranzacționa pe platforma de tranzacționare aleasă de dvs.

Pentru cei nefamiliarizați, un schimb de criptomonede este de obicei o piață online. O diferență este că această piață vă permite să cumpărați criptomonede folosind bani fiat pe care îi puteți folosi pentru a tranzacționa ulterior (de exemplu, USD și EUR). Unele companii de schimb permit, de asemenea, ca criptomoneda dvs. să fie convertită sau schimbată cu o altă criptomonedă. Dacă ați tranzacționat vreodată, aceste companii sunt brokeraj.

Rețineți că, dacă nu aveți încă un portofel cripto (locul în care vă puteți stoca criptomonede, spre deosebire de Blockchain descentralizat), puteți crea un portofel găzduit la compania de schimb aleasă de dvs. Un alt lucru de remarcat este că există trei tipuri de portofele criptomonede: găzduite, non-portole și hardware. Unele organizații pot clasifica aceste tipuri în mod diferit (de exemplu, software, hardware și hârtie). Cu toate acestea, de dragul simplității, concentrați-vă doar pe portofelele găzduite de la compania de schimb.

Din fericire, este ușor să creezi un cont la aceste companii de schimb. Tot ce vă cer este numele și adresa de e-mail. Odată ce vă înregistrați cu ei, va trebui să vă activați sau să vă confirmați contul urmând instrucțiunile pe care vi le vor trimite prin e-mail.

Înregistrează-te pe platformă

Înregistrarea este foarte ușoară dacă aveți un cont de schimb preferat prin platforma de tranzacționare automată la alegere. De obicei, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi cu adresa ta de e-mail și să creezi o parolă. În continuare, va trebui să vă conectați Criptomonedă Portofel de buzunar. Odată terminat, puteți continua cu alegerea și configurarea botului sau a algoritmului.

cripto-boți

Cea mai importantă diferență între tranzacționarea manuală și cea automată este puterea enormă a roboților. Spre deosebire de oameni, roboții pot scana sute de diagrame și pot selecta zilnic toate semnalele lor preferate, ceea ce ar fi imposibil de făcut pentru oamenii normali. Acesta este motivul pentru care roboții sunt incredibil de utili în tranzacționare, mai ales atunci când tranzacționați criptomonede, unde sunt necesare viteză și acuratețe pentru a obține profit.

Rețineți că, pe unele platforme, poate fi necesar să selectați un bot înainte de a vă conecta portofelul. Oricum, rețineți că botul pe care îl puteți utiliza depinde de platforma la care sunteți înscris. Deci, împreună cu platformele de căutare, ar trebui să căutați și informații despre roboți sau algoritmi pe care îi puteți utiliza pe acele platforme.

După ce v-ați identificat botul, este timpul să îl configurați. Din nou, dacă sunteți complet nou în acest domeniu, este foarte recomandat să utilizați presetările. În timp ce majoritatea presetărilor vă vor împiedica probabil să pierdeți bani rapid, aceste presetări vă vor oferi doar randamente mai mici. În schimb, luați în considerare tranzacționarea cu presetări pentru moment până când înțelegeți cum funcționează fiecare parametru.

De asemenea, nu uitați că boții de tranzacționare nu sunt gratuiti. Unele pot necesita un abonament, în timp ce altele funcționează pe un model de afaceri de împărțire a profitului. Există deja roboți și algoritmi gratuiti și open source. Totuși, rețineți că nu toate platformele permit utilizarea acestuia. Ca să nu mai vorbim că necesită adesea o înțelegere avansată a algoritmilor, programării și tranzacționării, ceea ce poate fi un obstacol imens pentru începători.

concluzie

Odată ce s-a terminat, tot ce rămâne este să lăsați botul să tranzacționeze singur și să vă întoarceți pentru a vedea dacă funcționează. Ca o declinare a răspunderii, acesta este un ghid foarte rapid și simplu. Cu toate acestea, tranzacționarea automată cu criptomonede are o mulțime de nuanțe și complexități pe care trebuie să le înțelegeți înainte de a colecta o mulțime de criptomonede în portofel.

referințe

Reeve, Nathan. Schimb de criptomonede. Investopedia, 13 iulie 2022. https://www.investopedia.com/tech/190-cryptocurrency-exchanges-so-how-choose/.

Rosenberg, Eric. „Portofoliul de criptomonede”. Balanță 1 iulie 2022. https://www.thebalance.com/what-is-a-cryptocurrency-wallet-5216017.

Tradingbotguru. „Ce sunt boții de tranzacționare și funcționează cu adevărat?” Mediu, 24 ianuarie 2019. https://medium.com/@tradingbotguru/what-are-trading-bots-and-do-they-actually-work-9334b47314c3.

CryptoMode produce conținut de înaltă calitate pentru companiile de criptomonede. Am făcut branding pentru zeci de companii până acum și poți fi unul dintre ele. Toți clienții noștri apreciază raportul nostru valoare/preț. Contactați-ne dacă aveți întrebări: [email protected]

Niciuna dintre informațiile de pe acest site nu este considerată sfaturi de investiții sau financiare. CryptoMode nu este responsabil pentru nicio pierdere financiară suferită de acționarea pe baza informațiilor furnizate pe acest site de către autori sau clienți. Nicio recenzie nu trebuie luată la valoarea nominală, faceți întotdeauna propria cercetare înainte de a vă angaja financiar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.