Cum funcționează tranzacționarea cripto-copy?

Dacă doriți să investiți în criptomonede, dar nu doriți să faceți munca de tranzacționare, copiarea criptomonedelor este o opțiune. Un copy trader este un investitor care face tranzacții urmând ceea ce face furnizorul de semnal. În schimbul serviciului, acești furnizori preiau un comision pentru profiturile realizate din tranzacția respectivă. Comercianții de criptomonede urmăresc de obicei alți comercianți de pe piețele de criptomonede fără să aibă idee despre tehnologia blockchain sau despre tranzacționarea în sine. Aceasta înseamnă că rezultatele tranzacționării se bazează în întregime pe deciziile comerciantului copiat.

Sfaturi despre cum funcționează tranzacționarea criptocopie

Tranzacționarea este o experiență de auto-învățare. Veți afla mai multe despre ideile de tranzacționare prin copierea tranzacțiilor altcuiva. Scopul tău este să înveți prin practică și nu doar citind despre modul în care comercianții tranzacționează această piață. Există multe aspecte ale tranzacționării pe lângă procesul propriu-zis de luare a deciziilor, așa că trebuie să le acordați atenție, mai ales dacă comerciantul copiat face ceva unic sau diferit.

Durata tranzacției ar trebui să fie adecvată obiectivelor și așteptărilor dvs. Tranzacționarea cu criptomonede vă permite să automatizați tranzacțiile, astfel încât să vă puteți concentra timpul în altă parte. Cu toate acestea, termenul mai scurt vă va permite să obțineți rezultate mai bune, ceea ce este un motiv bun să luați în considerare acest lucru.

Dezavantajele tranzacționării Crypto Copy

Tranzacționarea criptomonedei poate avea unele dezavantaje critice, care merită luate în considerare înainte de a vă abona la serviciu. Dacă un comerciant a pierdut bani în timpul tranzacționării pentru că a copiat persoana greșită, aceasta este o veste proastă pentru tine. Țineți cont de acest lucru înainte de a începe tranzacționarea. Chiar dacă aveți un motiv întemeiat pentru a copia o tranzacție, asigurați-vă întotdeauna că aveți o copie de rezervă dacă ceva nu merge bine. Tranzacționarea criptomonedei vă poate lua toate profiturile sau vă poate lăsa doar pierderi.

Un alt risc este faptul că traderii de copiere te vor surprinde adesea. Ei pot încheia tranzacții care nu sunt în conformitate cu afacerile lor anterioare – și unii pot chiar să facă ceea ce doresc și să piardă intenționat bani, sperând să facă bani la întoarcere. În acest caz, veți pierde și bani din cauza asta.

O altă considerație este că un comerciant copiat poate lua bani de la mulți abonați și nu-i poate face pe toți profitați. Ei pot ajunge să profite de pe urma pierderilor abonaților lor, ceea ce nu este o situație bună pentru nimeni implicat. Este util să vă gândiți cine este comerciantul copiat și de ce cred că poate profita de ideile lor de tranzacționare înainte de a se înscrie pentru serviciul lor.

Ultimul dezavantaj este volatilitatea sălbatică a pieței pe care am văzut-o în ultima vreme. Poate fi greu să câștigi bani pe această piață și este esențial să fii la locul potrivit la momentul potrivit atunci când faci un chilipir. Dacă copiați pe cineva care întârzie în tranzacție, este posibil să pierdeți o mulțime de profit atunci când acesta iese în sfârșit.

În general, tranzacționarea criptocopie poate fi o modalitate excelentă de a câștiga bani în timp ce dormiți sau la serviciu. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie întotdeauna cea mai bună opțiune și cu siguranță să nu fie un profit garantat. Trebuie să înțelegeți ce faceți înainte de a trece la acest tip de tranzacționare.

Ce înseamnă pentru tine tranzacționarea cripto-copy?

Tranzacționarea criptomonedei vă permite să profitați de strategiile altor comercianți fără a face tranzacția singur. Este o modalitate prin care puteți începe să investiți în criptomonede intrând în tranzacțiile altcuiva, permițându-vă să vedeți simultan cum funcționează această piață.

Ar trebui să alegeți un broker de renume înainte de a vă înscrie, deoarece acesta va avea libertatea de a dispune de banii dvs. Înainte de a vă înscrie pentru un serviciu de copy trading, este esențial să aveți cel puțin cunoștințe de tranzacționare. Cu toate acestea, pot fi utile în timp ce învățați și ar trebui să vă gândiți să utilizați unul pentru a vă uda picioarele și pentru a începe să câștigați bani din mers.

Unii oameni sunt îngrijorați de riscurile pe care le implică tranzacționarea cu criptomonede. Riscul principal este că puteți pierde bani dacă tranzacția dvs. nu funcționează bine. Cu toate acestea, dacă luați în considerare toți factorii implicați, este posibil să fiți în siguranță și să ajungeți să obțineți un profit din investiția dvs. pe o perioadă lungă de timp.

Cel mai important lucru este să alegeți un trader de copiere care știe ce face și are un istoric de succes în deciziile lor de tranzacționare. Nu vrei să-ți înmânezi banii unei persoane de neîncredere care îi va gestiona prost pentru tine.

Există, de asemenea, unele riscuri dacă alegeți un comerciant de copii care are așteptări nerealiste pentru tranzacțiile sale. Acești oameni tind să parieze sume mari de bani pe o singură tranzacție și să piardă în timp ce se bazează pe profiturile viitoare pentru a compensa pierderile. Acesta este motivul pentru care este necesar doar să urmăriți comercianții cu un istoric de succes.

A câștiga bani din tranzacționarea cu criptomonede poate fi dificil și trebuie să muncești din greu ore întregi înainte de a reuși. Dar este posibil să faci bani și urmărind alți comercianți care și-au făcut deja tranzacțiile și beneficiind de acele decizii.

Tranzacționarea cu criptomonede este grozavă și poate fi foarte tentant să o încercați singur. Este posibil să fiți tentat să începeți imediat tranzacționarea și să săriți peste etapa de învățare. Cu toate acestea, aceasta nu este o modalitate bună de a face acest lucru, deoarece nu doriți să pierdeți timpul când sunteți la început. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de un sistem în care puteți începe să câștigați niște bani imediat, fără a fi nevoie să aflați despre toate acele alegeri grele pe care trebuie să le faceți.

© Scope Media

Leave a Comment

Your email address will not be published.