AH TechDeals 300x150

Cum folosesc experții tehnologia inteligenței artificiale în tranzacționarea cu criptomonede

Inteligența artificială este folosită în tranzacționarea cu criptomonede din mai multe motive. Dacă doriți să câștigați bani din tranzacționarea cu criptomonede, aplicarea unui software de inteligență artificială este o necesitate. Fără el, acuratețea tranzacționării pe o platformă precum 1K-Daily va fi scăzută, iar profiturile tale vor fi limitate. Iată câteva dintre utilizările inteligenței artificiale în tranzacționarea cu criptomonede: Piețele valutare și criptomonede sunt cunoscute pentru volatilitatea lor extremă. Drept urmare, mulți comercianți folosesc software de tranzacționare automată pentru a reduce riscul și pentru a crește marja de profit.

Cu toate acestea, acest lucru poate avea și efecte secundare negative dacă algoritmul este configurat greșit sau implementat incorect. Mașina ta se ocupă de psihologia umană – reacționează la știri, tendințe în valori și emoții. Dacă implementați software AI în strategia dvs. de tranzacționare, îl puteți ocoli singur pentru a identifica acțiuni contra-intuitive sau detalii omise care pot duce la rezultate negative. Prin urmare, aplicarea tehnologiei inteligenței artificiale în tranzacționarea cu criptomonede are multe avantaje față de metodele tradiționale:

Software-ul de inteligență artificială vă poate face tranzacțiile mai precise

Inteligența artificială vă poate ajuta să interpretați datele de piață mai precis decât o pot face oamenii singuri. Oamenii sunt buni la recunoașterea tiparelor și la a face judecăți aproximative bazate pe date limitate. Pe de altă parte, AI are capacitatea de a lua decizii mult mai bune, deoarece este bun la recunoașterea diferitelor tipuri de date. Programele AI vă pot ajuta să identificați modele și tendințe pe care alți oameni le-ar putea rata, reducând astfel șansa de a trage concluzii greșite și de a lua decizii impulsive.

Software-ul AI poate identifica și reduce riscurile de tranzacționare

Învățarea automată poate învăța singură cum să identifice și să reducă riscurile de tranzacționare pe baza datelor istorice. Dacă ați configurat un bot de tranzacționare cu inteligență artificială și detectează anumite tipuri de risc de piață pe care nu le-ați luat în considerare, puteți modifica setările pentru a reduce riscul la un nivel acceptabil.

Tranzacționarea AI are un impact pozitiv asupra lichidității pieței

Multe sisteme de tranzacționare automate sunt configurate pentru a tranzacționa numai împotriva altor sisteme de inteligență artificială. Deoarece nu vor să piardă niciun profit atunci când piața tranzacționează împotriva lor, țin evidența numărului de tranzacții efectuate împotriva fiecărui sistem și le adaugă la găleata de pierderi AI. Dacă pool-ul pare să fie plin, sistemul va fi închis, iar activul de tranzacționare va fi marcat ca „Nepotrivit pentru tranzacționare”. Această practică poate duce la ineficiența pieței atunci când sistemul automatizat nu este proiectat să fie în mod constant online.

În loc de întreaga piață, se efectuează doar un mic procent de tranzacții, iar restul sunt monitorizate de sistemul de tranzacționare. Dacă sistemul nu monitorizează întreaga piață tot timpul, este posibil să ratați evenimente importante de tranzacționare care au un impact semnificativ asupra pieței în ansamblu.

AI poate detecta manipularea grafică

Baza comisionului este unul dintre principalii factori care determină profitabilitatea unei strategii de tranzacționare. Dacă multe tranzacții sunt efectuate cu comisioane mici, este posibil să se reducă riscul de piață și să se mărească profiturile prin rularea unei strategii de tranzacționare cu taxe mari. Cu toate acestea, dacă strategia de tranzacționare este configurată doar pentru a obține un profit mic, este posibil să nu puteți detecta o manipulare bazată pe comisioane care ar putea duce la o pierdere. De exemplu, să presupunem că ați configurat o strategie de tranzacționare automată pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor în care acestea percep o taxă de tranzacționare de 2%.

Observați că piața este relativ scăzută și că puteți câștiga bani din asta. Dacă stabiliți o strategie de înaltă calitate și începeți să suferiți pierderi mari, este posibil să confundați o piață cu volum redus cu o piață cu taxe reduse și să ajungeți să plătiți comisioane mai mari decât este necesar.

Software-ul AI poate identifica mai rapid modelele și tendințele

Poate ați auzit că tranzacționarea este ca un joc de pisică și șoarece. În acest joc, jucătorul controlează mouse-ul, care este mutat pe platforma de tranzacționare. Strategia de tranzacționare este de a muta mouse-ul cât mai aproape de pisică, în timp ce țineți apăsat butonul mouse-ului. Cu timpul și experiența, jucătorul controlează mouse-ul și în cele din urmă este capabil să prindă pisica.

Comercianții care folosesc software de inteligență artificială pot încerca acest lucru cu strategia lor. Antrenând algoritmul pentru a identifica mișcările previzibile ale pieței, puteți profita de aceste mișcări pentru a cumpăra sau a vinde frecvent. Această frecvență crescută de tranzacționare vă poate îmbunătăți acuratețea tranzacționării și poate duce la rezultate de tranzacționare mai bune.

concluzie

Tranzacționarea este un joc de gestionare a riscurilor, iar software-ul de tranzacționare vă poate ajuta să o faceți mai bine. Tehnologia inteligenței artificiale are potențialul de a vă face tranzacțiile mai precise, ceea ce poate duce la creșterea profiturilor.

Software-ul AI poate detecta modele și tendințe mai repede decât o pot face oamenii singuri. De asemenea, poate identifica și reduce riscurile de tranzacționare, învățându-se singur cum să identifice mișcările pieței pe care alți comercianți le-ar putea rata. Dacă mașina dvs. tranzacționează numai cu alte mașini, poate fi capabilă să surprindă mișcarea de care comercianții umani nu sunt conștienți, dar dacă este configurată în scopul obținerii de profit, este posibil să nu puteți detecta manipularea bazată pe taxe care ar putea rezulta într-o pierdere.

Software-ul AI poate identifica modele și tendințe mai repede decât le pot face oamenii singuri. Antrenând algoritmul pentru a recunoaște mișcările previzibile ale pieței, puteți profita de aceste mișcări pentru a vă crește profiturile, minimizând în același timp riscul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.