Cryptohopper Review 2022: Ghidul complet pentru un bot de tranzacționare cu criptomonede


GOBankingRates

Luare rapidă: Cryptohopper este un robot automat de tranzacționare cu criptomonede care permite comercianților să folosească inteligența artificială și să obțină profituri prin tranzacționarea cu criptomonede. Utilizatorul își poate conecta toate conturile prin diferite schimburi de criptomonede și le poate gestiona prin intermediul terminalului de tranzacționare furnizat de Cryptohopper. Puteți folosi expertiza strategiilor de tranzacționare cu înaltă calificare, deoarece roboții sunt echipați cu cunoștințele diferitelor niveluri de tranzacționare cu criptomonede. Cryptohopper are o interfață de utilizator simplă, ceea ce înseamnă că o puteți juca cu ușurință chiar dacă nu aveți abilități de codare.

 • Preț
 • Caracteristici
 • opțiuni de piață
 • Ușurință în utilizare

Cum calculăm asta?

Pozitive

 • Acceptă 18 schimburi cripto bine-cunoscute, inclusiv Crypto.com, Binance etc.
 • Utilizează protocoale de vârf din industrie pentru a-și securiza platforma
 • O interfață intuitivă care facilitează tranzacționarea simplă și eficientă cu criptomonede pentru toate tipurile de utilizatori
 • Sunt disponibile tranzacționare automată, arbitraj de schimb, tranzacții sociale, stop loss și multe alte caracteristici
 • Tutoriale detaliate care explică fiecare element al platformei

Negative

 • Este disponibil un plan gratuit, deși are funcții limitate.
 • Pachetele mai puțin costisitoare nu oferă o mare varietate de criptomonede.
 • Utilizatorii trebuie să plătească puțin în plus pentru a accesa funcții suplimentare.

Prezentare generală Cryptohopper

Spre deosebire de stocurile obișnuite, criptomonedele sunt tranzacționate 24/7, motiv pentru care comercianții ar trebui să fie întotdeauna conștienți de a profita de eventualele modificări ale prețurilor. Cu toate acestea, este posibil ca utilizatorul să nu fie posibil să rămână online în orice moment. Roboții de tranzacționare pot oferi o soluție convenabilă la această problemă prin facilitarea tranzacțiilor automate conform instrucțiunilor date de utilizator.

Cryptohopper este unul dintre cei mai populari roboți de tranzacționare cu criptomonede, care vă permite să vă conectați la bursele de criptomonede și automatizează procesul de tranzacționare. Utilizează instrumente avansate bazate pe inteligență artificială pentru a vă gestiona portofoliul de criptomonede și pentru a face tranzacții cu ușurință.

Cu ajutorul Cryptohopper, comercianții pot imita strategia altor comercianți și pot participa la instrumente avansate, cum ar fi market making, arbitraj și backtesting.

Despre Cryptohopper

Cryptohopper a fost fondat în 2017 de doi frați olandezi Ruud Feltkamp și Pim Feltkamp. Au vrut să combine strategiile avansate de tranzacționare cu asistența tehnologică, astfel încât comercianții să-și poată automatiza procesul de tranzacționare. Compania a crescut rapid de la înființare și acum a creat un bot care găzduiește peste nouă milioane de tranzacții în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari pe lună.

Ghiduri de caracteristici

Tranzacționarea cu criptomonede este relativ nouă pentru majoritatea comercianților și investitorilor, motiv pentru care roboții pot fi foarte utili pentru începători. Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Cryptohopper care vă vor ajuta să înțelegeți potrivirea acestuia și cum poate funcționa pentru dvs.

Preț

În funcție de nevoile comerciantului, Cryptohopper oferă patru tipuri de abonamente enumerate după cum urmează:

 • pionier: Acesta este un abonament gratuit care oferă utilizatorilor 20 de poziții de tranzacționare și îi ajută să își gestioneze portofoliile de investiții. Dacă pur și simplu căutați să înțelegeți cum funcționează tranzacționarea automată cu criptomonede, aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru dvs.
 • explorator: La 16,58 USD pe lună, un abonament Explorer oferă acces la 200 de poziții de tranzacționare și oferă utilizatorului un bot simulat. Cu toate acestea, un comerciant primește doar doi operatori și poate tranzacționa maximum 15 monede selectate. Acest abonament are o perioadă de încercare gratuită de șapte zile, care poate fi utilă dacă doriți să testați unele dintre aceste funcții avansate.
 • aventurier: Abonamentul Cryptohopper The Adventurer este considerat un „pachet Trader plus” și are un preț de 41,58 USD pe lună. Acest lucru este potrivit pentru utilizatorii care au o anumită experiență în tranzacționarea criptomonedei datorită disponibilității unor funcții precum arbitrajul și 200 de poziții de tranzacționare. Comercianții primesc cinci declanșatori și pot alege să tranzacționeze maximum 50 de monede selectate.
 • un erou: Acesta este cel mai scump abonament pe care Cryptohopper îl are de oferit și din motive întemeiate. La 83,25 USD pe lună, pachetul Hero oferă comerciantului acces la 500 de poziții, arbitraj de piață, creare de piață și chiar inteligență algoritmică. Comercianții pot tranzacționa 75 de monede selectate și pot obține 10 declanșatori.

Caracteristici de tranzacționare

Cryptohopper oferă multe caracteristici pe platforma sa care sunt potrivite pentru toate tipurile de comercianți. Tranzacționarea automată este cel mai comun și comun motiv pentru care oamenii preferă să folosească un bot de tranzacționare cu criptomonede precum Cryptohopper.

Deoarece piețele de criptomonede sunt foarte volatile și comercianții sunt adesea confuzi în ceea ce privește pozițiile lor, tranzacționarea automată îi poate ajuta să facă investiții regulate sau să le încaseze în funcție de mișcările pieței.

Dacă nu sunteți sigur de detaliile tranzacționării automate, puteți opta și pentru tranzacționarea semi-automată a criptomonedei care se desfășoară pe platforma Cryptohopper cu ajutorul tehnologiei API. Gestionarea portofoliului este, de asemenea, o caracteristică importantă oferită de Cryptohopper. Prin crearea „Hoppers”, le puteți conecta la toate conturile dvs. de schimb.

instrumente avansate

Dacă sunteți un comerciant profesionist, Cryptohopper vă oferă instrumente avansate pentru efectuarea de analize fundamentale și tehnice. Pachete mai avansate precum Adventurer sau Hero oferă acces la mai multe poziții de tranzacționare, tranzacționare în oglindă și urmărire.

Tranzacționarea în oglindă este atunci când personalizați roboții de urmărire a semnalelor pentru a reflecta sau copia semnalele de tranzacționare trimise de semnale.

Funcțiile ulterioare din Cryptohopper vă permit să urmăriți cursurile monedelor pe care le doriți și să luați unele măsuri la momentul potrivit. Această acțiune poate include obținerea de profituri atunci când prețurile scad sau plasarea unui ordin de cumpărare atunci când prețurile încep să crească.

Integrarea pieței

În prezent, Cryptohopper acceptă integrări cu 18 schimburi de criptomonede, care pot include:

Aceasta este o caracteristică foarte utilă care poate permite utilizatorilor să-și conecteze conturile pe toate aceste platforme sub umbrela Cryptohopper.

Ușurință în utilizare

Cryptohopper este foarte ușor de utilizat, iar interfața este convenabilă pentru toate tipurile de utilizatori. Chiar dacă nu aveți experiență în tranzacționarea cu criptomonede, veți putea naviga pe platformă. De asemenea, are un blog foarte detaliat în care fiecare caracteristică este explicată în detaliu împreună cu videoclipuri tutoriale. Secțiunea Întrebări frecvente este, de asemenea, destul de cuprinzătoare și vă permite să ridicați bilete pentru întrebările dvs. specifice.

Cum se evidențiază Cryptohopper

Cryptohopper oferă multe instrumente avansate de tranzacționare pentru comercianții profesioniști de criptomonede. Cu toate acestea, îi ajută și pe începători cu diferitele sale tipuri de tutoriale și cu opțiuni ușor de utilizat. Chiar dacă sunteți complet nou în boții de tranzacționare cu criptomonede, vă puteți începe cu ușurință călătoria cu Cryptohopper. Opțiunile de asistență și de blogging sunt bine configurate și fiecare element este explicat în detaliu. Dacă îți faci ceva timp pentru a citi toate informațiile și a viziona videoclipurile educaționale, îți poți dezvolta cu ușurință expertiza în acest domeniu.

Opțiuni comparabile

Există destul de multe opțiuni când vine vorba de site-uri de tranzacționare cu criptomonede. Iată câteva alte opțiuni similare cu Cryptohopper:

Cryptohopper vs. 3 komas

3Commas este o platformă de tranzacționare cu criptomonede care permite tranzacționarea manuală împreună cu tranzacționarea automată cu ajutorul boților de tranzacționare. La fel ca Cryptohopper, acceptă integrări cu 18 schimburi de criptomonede populare, cum ar fi Binance, FTX, Bittrex, Bitstamp, Kraken, Coinbase și multe altele.

3Commas are un plan gratuit care oferă un bot pentru opțiuni și GRID. Dacă efectuați o plată anuală, cel mai scump plan Pro costă 49,50 USD pe lună și oferă roboți GRID nelimitați, Options Bots, Scalper Terminal și chiar tranzacționare pe hârtie. Este mult mai ieftin decât Cryptohopper, dar nu oferă majoritatea caracteristicilor pentru tranzacționare avansată.

Cryptohopper vs. Bionix

Pionex este un bot de tranzacționare cu criptomonede care permite tranzacționarea automată și oferă integrare cu platforme precum Binance, Huobi global și Pionex. Spre deosebire de Cryptohopper, Pionex are un abonament gratuit pe viață pentru toți membrii săi. Are o licență Money Services Business emisă de FinCEN, care garantează tranzacționare sigură și securizată pe platforma sa.

Este Cryptohopper bun?

Cryptohopper este o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, datorită opțiunilor sale avansate de tranzacționare și a interfeței ușor de utilizat. Vă poate ajuta să obțineți venituri pasive prin efectuarea de tranzacții automate cripto.

Cum se aplică

Începerea cu Cryptohopper este foarte simplă. Trebuie să furnizați un nume de utilizator, un e-mail și o parolă pentru a crea un cont sau puteți utiliza și conturile de rețele sociale precum Google, Meta sau Apple pentru a vă conecta. Odată ce contul dvs. este creat, va trebui să vă configurați Hopper sau botul pentru a începe tranzacționarea.

Pentru a vă configura botul, va trebui să furnizați câteva detalii personale, apoi să contactați bursa și să setați moneda de cotație pe care o veți folosi pentru a cumpăra monedele. Inițial, puteți folosi o strategie inversă pentru a urmări semnalele și apoi vă configurați botul cu funcții mai avansate în timp ce învățați nuanțele analizei tehnice a criptomonedelor.

Cine este cel mai bun software Cryptohopper?

Dacă doriți să știți cum funcționează tranzacționarea cu criptomonede cu un bot de tranzacționare, puteți utiliza Cryptohopper pentru a vă educa în mod corespunzător. De asemenea, este potrivit pentru comercianții profesioniști care doresc să participe la strategii avansate de tranzacționare cu criptomonede.

Luați finala

Cryptohopper este o platformă convenabilă care integrează tehnologia alimentată de inteligență artificială și permite tranzacționarea criptomonedelor prin intermediul boților. Integrarea cu majoritatea platformelor populare de tranzacționare cu criptomonede este un avantaj suplimentar. Cu toate acestea, pachetul gratuit Pioneer are funcții foarte limitate și, dacă doriți să obțineți o idee reală a modului în care funcționează, va trebui să cheltuiți o mulțime de bani în fiecare lună.

Dacă sunteți un comerciant profesionist, Hero Pack poate să nu vi se pară prea scump, dar cu siguranță va face o gaură în buzunarul unui începător care doar încearcă să învețe elementele de bază ale tranzacționării criptomonede. Cryptohopper oferă un set bun de caracteristici, dar în cele din urmă rămâne la latitudinea dvs. să decideți dacă doriți să utilizați cumpărarea automată de criptomonede.

Întrebări frecvente despre Cryptohopper

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre Cryptohopper.
 • Poți câștiga bani cu Cryptohopper?
  • Cryptohopper este o platformă sigură și securizată care permite utilizatorilor săi să câștige venituri pasive din tranzacționarea cu criptomonede. De asemenea, utilizatorii pot adopta strategii precum arbitrajul și tranzacționarea în oglindă pentru a câștiga bani din tranzacțiile lor.
 • Cryptohopper ia în considerare taxele?
  • Cryptohopper este o platformă de tranzacționare cripto care facilitează tranzacționarea automată prin roboți. Deoarece nu este un broker, nu există taxe suplimentare de tranzacție. Singurii bani pe care îi plătiți sunt pentru pachetul de abonament.
 • Sunt cripto-boții profitabili?
  • Deoarece piețele criptomonedelor sunt volatile, puteți obține un impuls din disponibilitatea 24/7 a criptoboților. Cu toate acestea, profitabilitatea nu este garantată și ar trebui să fiți atenți înainte de a investi mulți bani în roboții de tranzacționare cu criptomonede.
 • Care este cel mai bun robot de tranzacționare cu criptomonede?
  • Pionex este unul dintre cei mai buni roboți de tranzacționare a criptomonedei și oferă acces gratuit pe viață tuturor utilizatorilor săi. Cryptohopper este, de asemenea, un bot grozav de tranzacționare cripto care oferă multe funcții avansate comercianților săi.
 • Pot folosi Cryptohopper gratuit?
  • Da, Cryptohopper are un abonament gratuit la Pioneer și oferă câteva funcții de bază pentru comercianți. În afară de asta, pachetul Explorer oferă utilizatorilor o perioadă de încercare gratuită de șapte zile.
 • Care este cel mai bun schimb pentru Cryptohopper?
  • Cryptohopper este integrat oficial cu 18 schimburi cripto, cum ar fi FTX.US, FTX, Bybit, EXMO, OKX, Bitpanda Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi Pro, Bittrex, Binance, Coinbase Pro, Poloniex, Binance.US, Bitfinex, Kraken, KuCoin , Crypto.com. Toate aceste schimburi pot fi conectate la contul dvs. Cryptohopper.

Notă editorială: Acest conținut nu este furnizat de nicio entitate discutată în acest articol. Orice opinii, analize, recenzii, evaluări sau recomandări exprimate în acest articol aparțin exclusiv autorului și nu au fost revizuite, aprobate sau susținute în alt mod de nicio entitate menționată în acest articol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.