Crypto.com vs. Binance.US

Crypto.com vs. Binance.US – Consilier Forbes

Notă editorială: câștigăm comision din linkurile partenerilor de pe Forbes Advisor. Panourile nu influențează opiniile sau evaluările editorilor.

Trebuie să-ți faci temele înainte de a investi în criptomonede.

Există mai mult decât alegerea criptomonedei pe care doriți să o dețineți. În primul rând, trebuie să decideți cum doriți să cumpărați și să vindeți criptomonede.

Pentru a începe, familiarizați-vă cu schimburile de criptomonede – există aproximativ 500 dintre ele din care puteți alege. Să aruncăm o privire mai atentă la două dintre cele mai faimoase schimburi, Crypto.com și Binance.US.

Crypto.com vs. Binance.US: Asemănări

Atât Crypto.com, cât și Binance.US vă permit să tranzacționați o listă largă de criptomonede. De asemenea, oferă o gamă largă de alte servicii, cum ar fi portofele cripto și stocarea criptografică pentru Cardano (ADA) și Ethereum (ETH).

Ambele schimburi oferă opțiuni de stocare a criptomonedei.

Utilizatorii Binance.US pot selecta Binance Chain Wallet, care acceptă stocarea Bitcoin, Ethereum și Binance Coin (BNB), pentru a numi câteva. Utilizatorii de pe Crypto.com își pot păstra criptomoneda într-un portofel DeFi Crypto.com.

Ambele burse oferă tranzacționarea în marjă ca o caracteristică avansată. Tranzacționarea în marjă permite utilizatorilor să împrumute bani pentru a tranzacționa sume mai mari.

Securitatea este o problemă majoră cu criptarea, iar ambele companii s-au confruntat cu hack-uri.

În ianuarie 2022, aproape 500 de conturi Crypto.com au fost supuse retragerilor neautorizate. În total, pierderile au totalizat aproximativ 34 de milioane de dolari, inclusiv peste 15 milioane de dolari în ETH, 19 milioane de dolari în BTC și aproximativ 66.200 de dolari în alte criptomonede.

Deși platforma Binance.US în sine nu a fost piratată, hoții au furat BTC în valoare de 40 de milioane de dolari de la compania-mamă în 2019.

Crypto.com vs. Binance.US: Diferențele

Binance.US este cel mai potrivit pentru investitorii în criptomonede mai experimentați, care tranzacționează mult și pot face economii datorită structurii de comisioane pe niveluri a bursei.

Pentru utilizatorii care tranzacționează perechi de criptomonede de Nivel 1, cum ar fi ETH/USD sau SOL/USD, taxele producătorului și operatorului sunt de 0,1% și, respectiv, 0,2%, pentru tranzacțiile sub 10.000 USD pe lună. În plus, compania oferă tranzacționare gratuită cu bitcoin pentru o selecție limitată de perechi.

Schimburile de criptomonede nu sunt cunoscute pentru serviciile lor excelente pentru clienți. Dar Binance.US se clasează deosebit de slab în acest domeniu în comparație cu Crypto.com. Aproape 90% dintre recenziile Binance.US de pe Trustpilot acordă schimbului o evaluare „proastă”, în timp ce doar 64% dintre recenzii oferă Crypto.com o evaluare proastă.

În ciuda reputației sale mai puțin cunoscute pentru serviciul clienți, Crypto.com este mult mai prietenos pentru începători decât Binance.US.

„Crypto.com este alegerea preferată pentru începători și pentru cei care nu folosesc criptomonede”, spune Ivailo Yuvkov, COO al Rewards Bunny.

Platforma Crypto.com este, de asemenea, disponibilă pe scară largă în SUA, deși percepe și taxe mai mari, în medie, decât Binance.

„Principalele sponsorizări sportive globale și campaniile publicitare TV de la Crypto.com fac ca platforma lor să se simtă familiară și de încredere”, spune Joseph Poloz, Chief Information Officer, InterMedia Group of Companies.

Cine ar trebui să aleagă Crypto.com?

Crypto.com este una dintre cele mai populare platforme de schimb de criptomonede, cu 50 de milioane de utilizatori în 90 de țări. Fondată în 2016, este disponibil peste tot în SUA, cu excepția statului New York.

Deși are peste 250 de monede tranzacționabile, nu toate pot fi tranzacționate în SUA, totuși, Crypto.com oferă o serie de caracteristici, inclusiv o piață pentru jetoane nefungibile (NFT) și un portofel DeFi.

Crypto.com are, de asemenea, un card de recompense Visa preplătit, care facilitează adăugarea de bani în contul dvs. prin transferuri bancare, plăți cu cardul de credit sau de debit și criptomonedă. Utilizatorii criptomonedei native a schimbului, Crypto.com Coin (CRO), vor beneficia mai mult de pe urma cardului.

Un alt avantaj al Crypto.com este că utilizatorii pot câștiga dobândă pe criptomonede pe care le pot împrumuta altor utilizatori în funcție de creditul lor și de cât de mult CRO păstrează în cont.

Crypto.com Pro

 • Reduceri la taxele de tranzacționare pentru utilizatorii care dețin un CRO
 • Crypto.com Visa Card Cashback Rewards
 • Aplicație ușor de utilizat pentru începători

Crypto.com Contra

 • Veți plăti mai multe taxe dacă tranzacționați mai puțin
 • Nu este disponibil în toate cele 50 de state
 • Poate fi greu de înțeles taxele și reducerile pentru începători
 • Platforma a fost spartă

Cine ar trebui să aleagă Binance.US?

Una dintre principalele atracții ale Binance.US este taxele mici. Pe lângă tranzacționarea gratuită limitată cu Bitcoin în SUA, schimbul oferă unele dintre cele mai mici comisioane din industrie. Cu cât tranzacționați mai mult, cu atât comisioanele sunt mai mici și puteți obține 25% reducere la taxele de tranzacționare avansate dacă plătiți cu simbolul nativ al Binance, BNB.

Rețineți că BNB este unul dintre primele 10 altcoins. Moneda este un simbol de dobândă folosit în principal pentru a plăti comisioane de tranzacționare și pentru a obține oferte reduse, dar capitalizarea sa de piață de 47 de miliarde de dolari este o dovadă a popularității Binance.

„Crypto.com și Binance sunt două companii care concurează în esență pentru același grup de utilizatori de retail și un grup disparat de utilizatori și companii mai sofisticate”, spune Anderson McCutcheon, CEO Chains.com.

Rezidenții Statelor Unite, cu excepția celor care locuiesc în Hawaii, New York, Texas și Vermont, sunt obligați să utilizeze platforma transversală prescurtată care respectă reglementările financiare ale SUA.

La fel ca Crypto.com, Binance.US oferă tranzacții over-the-counter (OTC) în care schimburile au loc direct între cumpărător și vânzător, iar tranzacțiile mari pot avea loc fără a muta piața mai largă.

Binance

 • Taxele sunt mici în comparație cu principalii concurenți.
 • Suportă peste 100 de criptomonede.
 • Oferă mai multe versiuni special concepute pentru diferite abilități de codare și niveluri de confort.

Binance Cons

 • Nu este disponibil în multe state din SUA
 • Compania mamă Binance a fost piratată
 • Compania se confruntă cu probleme de reglementare
 • Are o reputație proastă pentru serviciul clienți

Leave a Comment

Your email address will not be published.