Coinsquare a anunțat achiziția CoinSmart pentru a crea unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din Canada

TORONTO, Ontario, 22 septembrie 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Coinsquare, principala platformă de tranzacționare a activelor din Canada, a anunțat că a încheiat un acord definitiv din 22 septembrie 2022 (“Acord de cumpărarecu CoinSmart Financial Inc. (“)Regina inteligentă„) pentru a achiziționa toate acțiunile emise și în circulație din filiala deținută în totalitate de Simply Digital Technologies Inc. („)Pur și simplu digital”), care deține și operează platforma de tranzacționare CoinSmart.

Prin această achiziție și integrare, Coinsquare a devenit una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare cu cripto-active din Canada, cu o ofertă diversificată și compatibilă în diverse linii de afaceri, inclusiv retail și instituțional, procesarea plăților criptomonede și custodia activelor digitale. După finalizarea tranzacției, CoinSmart va deține aproximativ 12% din participația în Coinsquare pe o bază pro forma, iar compania se va bucura de venituri materiale și de sinergii de costuri prin oportunități de vânzare încrucișată și optimizare a costurilor.

Coinsquare se află în etapele finale de aprobare pentru a deveni prima platformă de tranzacționare cu cripto-active din Canada reglementată ca Autoritatea de Reglementare a Industriei Investițiilor din Canada (“IIROC”) Comerciant și membru al pieței.

„Această achiziție reprezintă o piatră interesantă și de hotar pentru ambele companii și reunește două echipe de management de top din industrie.” A spus Quinn Square, CEO Martin Biszel. Piața criptomonedelor trece printr-o schimbare masivă, deoarece autoritățile de reglementare conturează o foaie de parcurs pentru platformele care să funcționeze în Canada. Acest lucru a dus la o structură de costuri în continuă creștere și o complexitate suplimentară în operarea unui schimb criptografic viabil. Considerăm că amploarea și eficiența operațională contează și suntem bine poziționați pentru a juca un rol principal în definirea spațiului din Canada.”

Beneficiile cheie ale tranzacției includ:

  • Una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare cu cripto-active din Canada: Compania combinată va gestiona peste 10 miliarde USD în tranzacții cripto din ianuarie 2018, cu o bază de utilizatori combinată de peste un milion de utilizatori.

  • Platforme complementare care conduc la sinergie: Venituri semnificative și sinergii de costuri prin oportunități de vânzare încrucișată și raționalizarea costurilor.

  • Viteza de acces la piata: Folosiți tehnologiile încorporate pentru a îmbunătăți tehnologia și pentru a aduce noi caracteristici, funcționalități și produse pe piață mai rapid.

  • Noi linii de afaceri pentru portofoliul Coinsquare: La fel ca SmartPay, o modalitate ușoară de a accepta plăți criptografice prin conversia criptomonedei în monedă fiat cu plăți în aceeași zi.

  • Portal educațional îmbunătățitCu Get Smart Hub de la CoinSmart, comunitatea va avea o destinație puternică pentru cunoștințe cripto și instrumente de învățare – făcând învățarea ușoară și accesibilă tuturor.

„Astăzi este o zi interesantă pentru noi toți cei de la CoinSmart”, a declarat Justin Hartzman, CEO al CoinSmart. „Suntem încântați să lucrăm alături de echipa Coinsquare pentru a construi una dintre cele mai mari platforme reglementate de tranzacționare cu cripto-active din Canada și nu aș putea fi mai mândru de ceea ce am realizat până acum. Cu un portofoliu diversificat de produse, talent criptografic excepțional și una dintre cele mai mari baze de utilizatori din Canada, vom fi Compania combinată este bine poziționată pentru a-și urma planurile agresive de expansiune. În timp ce piața criptomonedei se află în faza de construire a ciclului său de viață, această tranzacție va oferi hotărârea necesară pentru a fi bine poziționată pentru intră în următoarea cursă de tauri.”

###

datele apelantului:

Relații publice Waxman
E-mail: Coinsquare@wachsman.com

Piața Reginei
E-mail: press@coinsquare.com

Despre monede:

Coinsquare, o companie privată înființată în conformitate cu legile din Canada, a fost înființată în 2014, oferind clienților o platformă proprietară care este concepută pentru a oferi o interfață robustă, sigură și inteligentă pentru tranzacționarea cu Bitcoin, Ethereum, Litecoin și alte active digitale. Coinsquare a crescut pentru a deveni cea mai veche companie de active digitale operaționale din Canada, tranzacționând în numele a peste jumătate de milion de canadieni. Coinsquare a strâns mai mult de 100 de milioane de dolari în capital și a executat cu succes peste 8 miliarde de dolari în tranzacții până în prezent. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.coinsquare.com.

Despre Coinsmart:
CoinSmart este o platformă lider de tranzacționare a activelor digitale cu sediul în Canada, dedicată oferirii clienților o modalitate intuitivă de a cumpăra și vinde active digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. CoinSmart este una dintre puținele platforme de tranzacționare cu cripto-active din Canada care a fost înregistrată ca piață la Ontario Securities Commission. CoinSmart este, de asemenea, una dintre primele platforme de tranzacționare canadiene care are o prezență internațională, acceptând clienți în peste 40 de țări, într-un moment în care industria activelor digitale continuă să se extindă rapid.

CoinSmart se bazează, de asemenea, pe misiunea sa de a oferi acces la criptomonede, oferind resurse educaționale adaptate fiecărui nivel de cunoștințe cripto și asistență pentru clienți 24/7 de neegalat. Oferind verificare instantanee, stocare frigorifică lider în industrie, graficare avansată cu funcționalitate de carte de comenzi și servicii premium la ghișeu, CoinSmart asigură că nevoile fiecărui client sunt îndeplinite cu cel mai înalt nivel de calitate și îngrijire.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.coinsmart.com

CONTACT: Liz Ridout Coinsquare Ltd. 416-471-9858 press@coinsquare.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.