CoinShares pune computerele în scaunul șoferului comercianților de criptomonede

CoinShares oferă un produs de tranzacționare automatizat investitorilor de criptomonede cu amănuntul, cu scopul de a oferi o nișă de piață care nu este bine deservită de consilierii robo.

Platforma, numită HAL, se conectează cu schimburile preferate de utilizatori și apoi implementează automat strategiile de tranzacționare alese de aceștia. Roboții săi de tranzacționare sunt activi în orice moment și iau poziții zilnic, orar sau săptămânal. Strategiile CoinShares comercializează Bitcoin, Ethereum, BNB, matic, XRP, cardano, solana, bitcoin cash și dogecoin. Serviciul costă 19,90 USD pe lună și poate fi anulat oricând. Produsul este comercializat în Uniunea Europeană și Regatul Unit, deși compania de investiții în active digitale nu restricționează utilizatorii pe baza naționalității sau reședinței, cu excepția celor care locuiesc în țări supuse sancțiunilor FATF. Prezintă inițial patru modele cantitative:

  • Este înțelept, doar adepții zilnici de tendințe lungi, care sunt proiectați să fie neutri atunci când prețurile scad. Acestea rulează pe un orizont de timp de zile sau săptămâni.
  • Pulse, o tendință orară pe termen scurt, care urmează tehnici care pot profita de creșterea și scăderea prețurilor pe un orizont de tranzacționare de doar o oră.
  • Alegerea AI, o strategie multi-valută în care bitcoin și eter tranzacționează după semnale orare sau zilnice, bazându-se pe rețelele neuronale pentru a lua decizii. Rețeaua caută cea mai bună abordare în următoarele 24 de ore.
  • Un produs dinamic cu volatilitate scăzută și rentabilitate absolută care combină mai multe strategii.

De asemenea, sunt planificate strategii cu indicatori tematici.

A spus un purtător de cuvânt al companiei Forbes Strategia fiecărui utilizator va avea propriul comportament, astfel încât produsul să nu denatureze piața cu mulți clienți luând poziții similare care pot fi exploatate în avantajul lor. Firma însăși se angajează să nu implementeze strategiile pe care le oferă. HAL este primul serviciu CoinShare destinat consumatorilor, înainte de care compania s-a concentrat pe oferirea de produse de tranzacționare cu criptomonede investitorilor instituționali și profesioniști. Avantajul este că platforma CoinShares tranzacționează în mod activ non-stop, ceea ce este benefic în lumea cripto de 24 de ore. Produsul nu este custodie, ci este executat în numele utilizatorului prin schimb.

„Acum ne îndreptăm către oameni care se află deja în ecosistemul cripto și doresc cu adevărat să încerce să se joace cu ecosistemul în sine, dar au nevoie de puțin ajutor pentru a naviga mai bine în riscurile legate de volatilitatea acestei piețe”, spune Jean-Marie Mognetti. CEO al CoinShares.

„Fiecare consumator care are un cont de schimb la o bursă în Europa dorește să poată adopta o abordare mai bazată pe riscuri a mediului lor de tranzacționare”, a spus Mognetti.

Anul trecut, CoinShares a achiziționat grupul francez fintech Napoleon Group, o companie care oferă un serviciu similar cu HAL. Napoleon este deja integrat cu schimburile de top, inclusiv Binance, Bitfinex, Bitmex, FTX și Bitstamp și oferă CoinShares o bază de clienți predefinită. Napoleon Asset Management deține, de asemenea, o licență în conformitate cu Directiva Administratorilor de Fonduri de Investiții Alternative din Uniunea Europeană. Licența îi permite companiei din Marea Britanie să-și distribuie produsele în toată Europa după Brexit.

CoinShares a înregistrat un profit de 14,4 milioane de dolari în al doilea trimestru, dar a înregistrat o pierdere de 100.000 de dolari după o pierdere de 17,7 milioane de dolari din lichidarea participațiilor Terra în urma prăbușirii monedei stabile algoritmice.

Consilierii roboți au câștigat rapid acțiune de când au fost introduși în urmă cu un deceniu. Charles Schwab, o companie de servicii financiare cu propriul produs de consiliere bot, se așteaptă ca active de 460 de miliarde de dolari să fie gestionate de robo-advisors în 2022. Cu toate acestea, robo-advisors tradiționali s-au mutat încet să ofere produse cripto din cauza volatilității activelor, lăsând loc pentru Companiile originale, cum ar fi CoinShares, să completeze spațiul liber.

În februarie, platforma de investiții automate din SUA Betterment și-a făcut trecerea în criptomonedă prin achiziționarea unui consilier de investiții Crypto Securities and Exchange înregistrat la Makara. Anunțând achiziția, Betterment a spus că adăugarea de servicii cripto va diferenția și mai mult suita de produse a companiei. Alți consilieri, cum ar fi Wealthfront și SoFi, oferă expunere la bitcoin și ether, dar nu au produse cripto automate.

„Am navigat cu succes pe mai multe piețe ursiste”, a spus Mognetti. „În cele din urmă, oamenii tind să aibă încredere în oamenii care sunt de partea lor pe termen lung, așa că CoinShare este una dintre acele entități din ecosistemul cripto care există de foarte mult timp și vom continua să fim acolo pentru foarte mult timp. timp, foarte mult timp.”

HAL înseamnă Calculator algoritmic programat euristic, ceea ce compania își propune să ofere prin strategiile sale cantitative. Dar CoinShares își dă seama că era și numele unui personaj computerizat „contradictoriu” din filmul din 1968. 2001: Zbor spațial.

Personajul filmului era un „computer care controlează fiecare fațetă robotică a acestei misiuni către o singularitate de origine necunoscută pe luna lui Jupiter, iar HAL știe totul”, a spus un vorbitor și, în paralel, „strategiile noastre sunt automatizate, controlând totul și monitorizând piața. este în timp real. Cu HAL, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru tranzacțiile dvs..”

Leave a Comment

Your email address will not be published.